|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Uvajanje hrane po flaški
10.7.2005 17:10:22   
Vrtnica1
Punce, prosim vas za pomoč: mojega Žigija bi zaradi krčev, ki jih ima, rada navadila na pitje čaja po flaški (drugače se še dojiva), pa se mu vsakič tako zaleti, da se mi zdi, da kar ne bo več zadihal in sem že sama čisto trda od strahu. Prav tako mu bom verjetno kmalu morala dodajati hrano, pa me je že zdaj strah, ker se mu je že tudi hrana zaletela, da bog pomagaj. Imam pa Nukove flaške z eno luknjico, ki naj bi bile menda vredu. Kako naj ga privadim na pitje iz flaške???
Obupana V.:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Uvajanje hrane po flaški
12.7.2005 17:25:27   
Janeja
Tudi moji Lei se je parkrat zaletelo, ko je začela s flaško ... pa še danes se ji kdaj. Opazila sem, da se to zgodi ko je lačna in se na začetku ful zažene pa ji zgleda preveč priteče v ustka. Jaz pazim, da imam res najmanjšo dudo z eno luknjico (Avent), pa takoj ko začne mal čudno vlečt in gledat jo hitro dvignem za kupček. Midve ga podirava na vsakih 10 ml.

Uspešno hranjenje! :rozica:

(odgovor članu Vrtnica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Uvajanje hrane po flaški
13.7.2005 14:33:19   
kimi
Mogoče bi res probala z aventovo flaško, ki je najbolj podobna mamini bradavici pa seveda z eno luknjico.

(odgovor članu Vrtnica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: Roditi bi se morala ...
photo
7. 11. 2019, ob 9.34 se je rodila naša Klara, v 25. tednu nosečnosti, težka 730g in velika 34cm. Teh podatkov si nisem m...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?