|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   AVGUSTOVKE
13.7.2005 8:06:35   
Žani
No, pa bom spet jaz enkrat prva in ne kot ponavadi zadnja.:bravo: Spet ne morem spat!:(( Sem se zadnjič prehitro pohvalila, kok sem dobr spala.;) Že od petih se prekladam po stanovanju, verjetno tud živčki delajo svoje. Smo mel v ponedeljek spet eno veliko pi......o! Kdo neki?! Ja, tašča!:grrr: Sej vem, spet te tašče boste rekle, ampak tok mi je hudo.... Sva šla k njegovim na obisk (:love: po parih dneh, jaz po ene 2-3 tednih) in je že takoj k sva prišla njegova mama začela vpit, da je moj :love:(njen sin) ne spoštuje, ker ne hodi dost pogosto k njej na obisk (recimo 1-krat na teden).In da zahteva, da pride večkrat. Pri vsem tem je z roko tolkla po mizi. Najprej sploh nisem dojela kaj se dogaja, pol pa k je rekla, da mu jaz prepovedujem, da hodi k njej, sem se pa kr razjezila... No, končalo se je tako, da sva se z možem sm pobrala iz stanovanja. Pol v avtu je pa vse za mano prišlo...Sem v tak šok padla. Najprej sem jokala, ma ne, rulila sem, pol sem pa brez sape ostala, dihat nisem mogla, vrtel se mi je...Groza. Me je hotu :love: kr v porodnišnico pelat. Ja kaj naj jim pa rečem, da sm v šoku zaradi tašče!?:zmeden:Po eni uri sem imela pritisk 150/100, pulza pa 130. Joj, joj, joj...Najbolj me je blo pa strah za :duda:.:((
Kar je skuhala, naj pa še poje. Vem pa, da je njej najtežje... Midva z :love: se krasno razumeva, se mava rada, ona pa ... S takim načinom ne bo nikoli nič dosegla.:love: pravi, da je bolno ljubosumna, ker se z nobeno njegovo bivšo ni štekala. Pa zato, ker je najmlajši (tretji) sin, se jo mora za kiklo držat celo življenje? Halo! No, sem se mal olajšala, zdaj pa dost!
Povejte, kako ste ve kaj? Tia vesela sem, da je bilo na pregledu vse ok in upam, da so zidarji svoje opravili.
Bubaya, javi, kako je bilo na pregledu!
Včeri je ena pisala, da jo bradavice srbijo. Tudi meni se to dogaja. Si jih pa mažem z Aventovo kremo Soothing Nipple Cream in mi pomaga.
Jessy, a za CR za datum se boste kaj prej dogovoril, al ti ga bodo naredili takrat, ko se bo pač :duda: odločil priti ven?
Zdaj pa že mal :zaspan: postajam. Grem mal ležat, mogoče mi pa uspe zaspat.
Se tipkamo!:rozica:
Žani
Neposredna povezava do sporočila: 1
   AVGUSTOVKE
13.7.2005 8:11:45   
tina104
Sva istočasno tipkale :). Ej, ne se preveč sekirat zaradi tašče. Glavno je, da se vidva z :love: dobro razumeta. Samo je res čudna...

(odgovor članu Žani)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?