|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   avgustovke
22.7.2005 8:18:13   
tina104
Dobro jutro!!!
Danes sem vstala že ob šestih - sem prej tako trdno spala, da nisem rabla dalje.
Kako je z bubabayo???????? Je že šla rodit???? Pa ostale - kaj novega???
Kako vaši dragi gledajo na vašo nosečnost in na skorajšnji porod??
Moj :love: je bil že od začetka ful vesel, samo se mi je zdelo, da me ne carta več tako - to se mi je zdelo, ker sva število spolnih odnosov precej zmanjšala. No, potem pa ko je :duda: začel brcat, pa sem mu dala roko na svoj trebuh in je te gibe čutil, od takrat pa se mi zdi, da je sploh ves spremenjen. samo me carta, pa boža moj trebušček, pa pogovarja se z :duda: , še jaz se ne pogovarjam toliko z :duda: . Zdaj pa že tudi komaj čakava, da ga vidiva. Pa :love: bi rad šel na porodniško, no mislim na dopust za nego in varstvo otroka. V glavnem čisto je noter pado :). Upam, da bo tudi po rojstvu vse tako lepo...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   avgustovke
22.7.2005 9:18:07   
Tiamo
Jutro,

danes sem spala še kar, če odmislim obiskovanje WC-ja na 1 uro.

Moj :love: je glede moje nosečnosti in prihajajoče :duda: bolj zadržan. Ne pokaže čustev, je že tak po naravi. Ko sem kupila cotke za :duda: jih tudi pogledat ni hotel, potem sem se šla stuširat in sem na skrivaj pogledala, kaj :love: dela...ne boste verjele, cotke je gledal. :ups::ups: Tako kot sem rekla, tak tip je ne pokaže čustev.

Kot sem pa že napisala, ga je pa zadnje dni prav strah...me je že napizdil naj pripravim torbo za v porodnišnico, ker on se potem ne bo znašel.

Glede :sloncek: pa meni bolj paše kot pred nosečnostjo. Vendar sva zdaj malo omejila :sloncek:, ker sem dvakrat opazila rdeč flekec na spodnjicah. G je rekel, da ni nič narobe. Tako, da zdaj uporabljava druge metode cartanja...

se tipkamo

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
22.7.2005 9:44:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tina104)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   avgustovke
22.7.2005 10:03:37   
Jessy
Dobro jutro tudi od mene!

Danes sem spet super spala. Če moja teorija o spanju drži, potem to noč spet ne bom vredu spala. Bom vidla.

Sva pa z :love: močno upala, da me danes ponoči kaj ne prime za v porodnišnico, ker je včeraj, ko je menjaval svečke pri avtu, izpulil kabel in gre zdaj po novega. Če bi bila sila, bi seveda vzela tastovega, ampak je boljše tako.

Midva pa že lep čas nič ne :sloncek:, ker je mene bolelo v nožnici in tako ni bilo nobenega užitka.

Moj :love: je kar navdušen nad prihodom :duda:, ampak se mi zdi, da šele zadnje čase. Nekaj časa niti ni bil ne vem koliko navdušen nad tem, da bi držal roko na trebuščku in čakal, da pobrca. Mislim, da ko bodo zagledali te naše štručke, bodo vsi medeni in spremenjeni!!! Tako, kot me!! :):):)

Bubabaya...če ti bo kak košček peciva ostajal, se priporočam!!!!! ;)

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
22.7.2005 10:26:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tina104)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   avgustovke
22.7.2005 10:31:21   
Jessy
Mmmmm...mamljivo!!!!

Bubabaya....smem vprašati, kje si slišala besedo čupavci??? Namreč, mi tudi pečemo eno pecivo iz biskvita, ki ga narežež na kocke in povaljaš v čokoladni masi in na koncu še v kokosu, pa sva se s sestro izmislili, da bi temu lahko rekli čupavci, ker naju je spominjalo na "čupo" (lase). Ali pa se midve mogoče tudi poznava???:zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   avgustovke
22.7.2005 10:52:26   
Tiamo
Punce, pa ne o hrani??? Evo zdaj sem pa lačna...

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
22.7.2005 11:20:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tina104)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   avgustovke
22.7.2005 11:28:36   
mišika
Živjo tudi od mene. Danes sem vstala že ob 6.30 uri, ob 7.00 pa sem že bila pri prijateljici pri frizerju, sem se malce še postrigla in uredila za veliki finale. Ponoči sem zelo dobro spala,samo 3x sem obiskala WC, pa medenične kosti so me začele boleti proti jutru.
Sedaj tudi jaz premišljujem o hrani in o kosilu, ker je zajtrk bil bolj slab.
Moj :love: že komaj čaka našega dojenčka, se ga zelo veseli, ker smo imeli najprej napovedano deklico potem pa ji je kar naenkrat zrasel lulček in sedaj se moj zelo veseli sina, kar velikokrat prime moj trebušček in ga sprašuje če mu še ni pretesno, pa kdaj se nam bo pridružil, pa take podobne. Upam da ga po porodu ne bo kaj minilo in mi bo tudi tako pomagal kot sedaj, sicer pa imam tukaj še našo sedemletnico, ki bo itak šefica našemu dojenčku. Vse bo namreč delala ona, edino dojila se bova midva, previjala, umivala, oblačila vse to bo njena skrb, tako vsaj sedaj govori, bomo videli ali bo prisotnega tudi kaj ljubosumja, ker je razlika v letih očitna.
Danes sem dobila odločbo od CSD za znesek porodniškega dopusta, pa je napisani bruto znesek, ki je precej visok, kako se pa izračuna neto? Kakšni prispevki in koliko se kaj odtegne, ali ve katera kaj povedati? Lepo se imejte, mišika

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   avgustovke
22.7.2005 11:34:50   
miševi
Pozdravljene!!!

Po dveh dnevih se končno oglašam. Sem komaj preživela to abstinenco brez RR, vendar je vzrok dober - pospravljeno (do pičice) stanovanje :bravo::bravo:. Sedaj lahko pride :duda: kadar hoče (čimprej).
Ste bile pa aktivne ta dva dni:bravo:. Me veseli, da ste še vse v enem kosu.
Moj :love: je bil pri prvem :duda: bolj aktiven glede spremljanja nosečnosti, sedaj pa, moram reči da oba splohj več ne slediva. Včasih se tudi jaz šele zvečer zavem, dam roko na trebuh in poklepetam z :duda:. Nika pač zahteva svoj čas:)-.
Jessy, mi tudi pravimo čupavci temu pecivu. Bubabaya - kako pa narediš rafaello pecivo? Moj :love: "ubija" za vse, kar ima okus po kokosu;).

Še kasneje kaj napišem, grem skuhat južino. Danes pride še sestra.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   avgustovke
22.7.2005 11:53:54   
tea01
Jutro. Bubabaya se priporočam za recept za rafaelo. Njami.

Mi smo super. V sredo smo bili pri zdravniku in ima naš že 2,4 kg in 45 cm. Moj trebušček je pa še vedno majhen 93 cm. Pri nas imamo mrzlico, sm prišla kar v usnjeni jakni v službo, kar mi paše, bolj to, kot tista neznosna vročina.

Dela imamo pa ogromno. Uživajte čez vikend. Se tipkamo
TEA01

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
22.7.2005 11:56:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tina104)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   avgustovke
22.7.2005 12:09:23   
tajica
Lep pozdrav tudi od mene!

Tudi jaz sem ponoči spala super, če ne odštejem 10 kratnega obiska WC-ja.

Moj:love:komaj čaka da spozna našega malčka in mi res full pomaga pri vsem kar ga prosim! Upam da bo tako ostalo tudi potem!

Kar se pa:sloncek:tiče, pa tut men full paše sedaj in bi kar vsak dan!

No sedaj grem pa kosilo kuhat za :love:! Bo imal kar prebranac, ki je ostal še od zadnjič, pa ga bom le pogrela, potem gre pa v službo!

LP, Tanja

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   avgustovke
22.7.2005 12:13:53   
Jessy
Očitno sva s sestro čist po naklučju zadeli poimenovanje tega peciva! SCENA!!! :)-:)-:)-

Sem pa pravkar prisopihala domov kot parna lokomotiva. Sem se ponudila :love: za spremstvo v center mesta (smo visoko na hribu doma), v dolino, ko je šel kupovat kable za ta naš nesrečni avto. Ko sva štartala je bilo še tako prijetno hladno, da je bilo kar veselje. Potem se je pa med pitjem kave tako zjasnilo in začelo sonce nažigat, da mi je bilo že kar žal, da sem sploh šla. Domov sva hodila vsaj 20 minut (normalno je pa 5 minut), saj sem mogla kar 4x počivat po poti navzgor. Da ne govorim, kako sem bila prepotena, da sem prej, kot me je sapa dohitela, že stala pod MRZLIM tušem.
Šele zdaj lahko normalno živim!!!

Nama pa spet tašča kuha!!! :bravo: Baje, da bo zelenjavna mineštra in skutni štruklji! mnjami!!!!

Zdaj pa noge v luft!

Ej, punce!?!? A ste ve kaj nabavile tiste knjigice, kamor vpisuješ opažanja o svojem otroku??? Midva sva se prej ustavila v Svetu knjige, pa slučajno niso imeli nobene na zalogi. Zdaj pa mislim, da je še dobro, da niso imeli, saj je možno, da obstaja še katera knjiga, ki je boljša od te, ki jo ponujajo v Svetu knjige. Ta se imenuje Moj otrok (če sem si prav zapomnila).

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   avgustovke
22.7.2005 12:20:40   
miševi
Jessy - jaz imam Dojenčkovo spominsko knjigo. Meni je super, vse sorte lahko noter napišeš, pa nalepiš... Ja, jaz tudi sopiham v hrib, kamorkoli grem peš, moram potem v hrib. Grem pa kot stara mama:)-...

Bubabaya - hvala za recept. Bom probala spečt. Sedaj lahko kuhinjo "pomažem", ko je tako čista:)-. Bo :love: manj jezen, ker bo dobil pecivo, ker je bil res priden in je zelo pomagal pri čiščenju. Če bom imela kdaj čistilni sefvis, bom najela kar moške čistilce. Al pa se je moj tolko potrudil, ker se me boji;).

Lp:rozica:

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   avgustovke
22.7.2005 12:24:41   
Jessy
Miševi, od katere založbe je tvoja knjiga? :zmeden:

Sem jo pravkar gledala na spletni strani od Sveta knjige - Moj otrok - pa mi že naslovnica sama ni nič kaj všeč. Iščem druge variante!!!

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   avgustovke
22.7.2005 12:39:57   
Tiamo
Pozdravljena miševi!!! Lih zdajle sem hotela napisati, da te pogrešam.

Pri nas doma je še vse v rasulu :((:(( Bo vikend delaven.

Ko sem vse prebrala, vidim da se samo moj :love: čudno obnaša. Se bom začela že sekirat...

Tudi jaz grem kuhat...

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   avgustovke
22.7.2005 13:36:44   
tina104
Tia, ne se sekirat. Če je bolj zadržan, je pač bolj zadržan. Moj je tudi takoj po testu bil ful vesel, potem pa se nisva nekaj dosti pogovarjala o nosečnosti in teh stvareh, šele ko je začel brcat, se je to spremenilo. Sigurno se tudi tvoj veseli :duda: , pa res ne upa tega tak pokazat.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
22.7.2005 14:59:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tina104)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   avgustovke
22.7.2005 15:45:32   
miševi
Tia, pozdravljena! Še malo, pa boš tudi ti uživala v prenovljenem in čistem stanovanju. Ne morem pomagat, toda jaz se sedaj, ko je čisto, počutim enkratno, prej sem pa skoz nekaj sitnala:ups:. Za svojega :love: se pa ne sekiraj; mogoče te preseneti po rojstvu. Še sama sem bila, ko sem bila prvič noseča, taka čudna (kakor nezainteresirana) in se nisem videla v vlogi mame - potem pa, ko vidiš :duda: se pa obrne za 100%. Moj je :duda:, ko so me šivali, držal in gledal s takimi očmi, da kar nisem mogla verjet. Bi jo kar pojedel:)-. Če ima rad tebe, bo imel tudi :duda:.

Jessy - knjiga je od DZS. Pol knjige so splošni dogodki (rojstvo, krst, obiski zdravnika, prvi zobki, prehrana, prvi izleti, morje, božič in novo leto...), pol knjige pa je po mesecih - k vsakemu mesecu nalepiš slikco, pa napišeš težo, pa spremembe v vedenju, govorjenju, gibih, hranjenju. Meni še sedaj pride prav, ko ima sestra :duda: - pa pogledam, kdaj sem Niki dala za jest to in ono, ker se pozabi... Upam,da sem kaj pomagala.

Bubabaya, res je, če ni nič, te vseeno lahko pošljejo domov. Ti boš pa pomirjena in boš vedela ali je to to ali ni. Srečno:rozica:!

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   avgustovke
22.7.2005 17:19:10   
Žani
Končno se vam javljam. V torek so me po pregledu obdržali v porodnišnici zaradi visokega pritiska in močnega zatekanja. Po nekaj dneh se je stanje k sreči popravilo, sicer bi mi sprožili porod. In danes so me spustili domov.:bravo: Sem pa imela priložnost videti, kako izgleda "preživljanje" popadkov. Cimri v porodnišnici so sprožili porod in pol sva merili popadke in dihali... Je šlo pa vse skupi zelo hitro. Ob 22h so se začeli popadki, ob 23.30 je bila že 4-5cm odprta(takrat je šla v porodno), ob 1h pa je rodila punčko. Je bilo kr fajn tole doživet, sem vsaj vidla, kaj me čaka. Pa polno novorojenčkov sem vidla. Kok so cartkani, komaj čakam, da tudi jaz stisnem k sebi svojo malo štručko.9nebesa
Mal sem preletela stara sporočila in sem vidla, da ste pridno kuhale in pekle.:sloncek:
Zdajle pa moram it, ker prihajajo obiski. Se še tipkamo. Lep pozdrav!:rozica:
Žani

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...
VIDEO: Noro brcanje v trebuščku
video
Poglejte si nenavadno močno brcanje, ki ga je tale mamica doživljala v nosečnosti. Njen trebuh je dobesedno oživel, se p...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?