|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Tabletke cerazette
18.10.2010 9:34:37   
Panaya
Tudi meni je G priporočila Cerazette. Jemala sem jih cca 4 mesece. Ves čas jemanja sem imela vsak drugi teden ali rjavi izcedek ali pa zelo močno fešto.
Obenem pa sem imela še močne stranske učinke. Bila sem izredno nervozna, moj prag tolerance se je spustil pod vsak nivo. Da pa ne omenjam niti libida...user posted image
No, ja, sem pač brez zaščite in uporabljava sistem "pazi"user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Tabletke cerazette
27.10.2010 21:38:33   
Lantea
Mene pa zanima naslednje. Mal razmišljam, da bi poskusla prekinit s temi tabletkami, ker sumim, da imam glavobole zaradi tega ipd. Zanima me pa, kdaj naj jih potem spet začnem jemat, če se še naprej odločim zanje? Ker M nimam (še zaenkrat, oz. je le ena bila pred 2m). Ali kar recimo en mesec kasneje? Je torej kaj važno?  Glede na navodila verjetn ne, al kako?

(odgovor članu Panaya)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Tabletke cerazette
28.10.2010 18:03:26   
scarlett_
Lantea jst mislim, da ponovno jemat jih lahko začneš prvi dan menstruacije, torej ko jo boš dobila, ko boš brez tabletk .. samo ne vem, če je en mesec že dovolj, da vidiš telesne spremembe glede na zaužite hormone .. probaj poklicat ginekologa .. jaz sem jih danes prenehala, ker sem krvavela ves čas, od prvega dne, ko sem jih začela jemat .. pa tudi glavobole sem imela, ja ..

(odgovor članu Lantea)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Tabletke cerazette
28.10.2010 19:42:38   
Lantea
Ja, to sicer vem, da začneš s prvim dnem M, ampak kaj pa če še lep čas M ne bo? Jaz pa bi prej imela to zaščito? Mogoče je res en mesec premalo za ugotavljanje sprememb, čeprav sem nekje zasledila, da gredo ti hormoni po 4 dneh ven, tako da ne vem. Bom še videla. Hvala.

(odgovor članu scarlett_)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Tabletke cerazette
28.10.2010 19:45:01   
scarlett_
ja, saj sem ti res dala brezvezen odgovor, zdaj vidim .. user posted image verjetno res najbolje, da se obrneš na G, kdaj jih lahko začneš spet jemat, če še ne bo M .. mogoče pa tečka vseeno pride .. user posted image

(odgovor članu Lantea)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Tabletke cerazette
30.10.2010 20:40:06   
Bananček
Jaz tudi še nisem imela M, pa sem vprašala G in pa v lekarni in so mi rekle naj začnem pač kar jemat. Jaz sem z njimi zadovoljna, nimam nobenih stranskih učinkov, jemljem jih pa slabo leto zdaj.
lp

(odgovor članu scarlett_)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Tabletke cerazette
1.11.2010 22:33:50   
Aninchy
No, ena POZITIVNA uporabnica in NEGATIVNA neuporabnicauser posted image user posted image

Jst sm dobila recept ko sem bila na pregledu 6 tednov po porodu. M do takrat še nisem imela, sem še dojila, ampak mi je počasi usihalo mleko. Je rekla G, naj jih začnem jemat TAKOJ, ker zdaj ona in jaz veva, da sem zdrava in naj jih jemljem neprestano (tudi če je M oz. je ni). Potem sem kar kmalu dobila M (takoj, ko mi je mleka zmanjkalo) in sem bila prav presenečena, ker me ni nič bolelo in krvavitev ni bila močna. Trajala je en teden - skratka, povsem normalno!user posted image In naslednji mesec enako... potem sem se pa odločila, da jih ne bom več jemala, ker sem izven teh "rizičnih" mesecev, ko se (baje) lahko hitreje zanosi in bova naprej uporabljala pazi tehniko, kot že tolko let prej - pa tudi odnose imava zdaj bolj poredko. Tu pa se je pojavil problem... Ko sem jih nehala jemat, sem takoj dobila M, čeprav sem jo tisti mesec v bistvu že imela. Zdaj pa je že več kot mesec mimo, pa imam že skoraj 2 tedna bolečine spodaj pa vsake toliko časa rahel flekec, prave M pa še vedno ni. Torej imam ravno obratno kot ve - redno med jemanjem in neredno po njemuser posted image user posted image

No, pa sem se razpisala... v glavnem, jst se ne grem več kemije. Če mi je pa usojeno, da se naredi še eno dete, se pa pač bo. In sprejeli ga bomo odprtih rok.user posted image


_____________________________

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Bananček)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Tabletke cerazette
14.1.2011 20:20:36   
eelyy
Takole tablete carazzete uporabljam že 4 meseca in sem imela prvo menstruacijo močno in dolgo,vsako pa vedno manj nakonu le rjave izcedke,zdej ta mesec je pa sploh nimam...sem brala,da pri nekaterih menstruacij sploh ni več.Me pa vseno skrbi drug teden imam pregled pri ginekologinji in bomo probali z mireno po brisu.
Doma pa imam dva malčka,ki sta komaj s 14 mesečno razliko,tako da user posted image nimamo več v planu,upam da se ni kaj zalomilouser posted image

Drugače pa sem kar zadovljna z njimi,lase so tudi meni odpadali,zdej se je stanje poboljšalo..uglavnom bi bila vseno bolj vesela,če mi bo mirena pasala,ker s tabletkam se tudi samo dodatno obremenjujem,ker je mens. ni in dodatnih skrbi je še več.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Tabletke cerazette
10.3.2011 11:47:48   
riba83
Zdravo.
Jaz sem začela jest tabletke po prvem pregledu po porodu. Jedla sem jih eno leto, zdaj pa jih dober mesec in pol ne jem več. Pred kratkim sem nehala tudi z dojenjem in zdaj še vedno ni ne duha ne sluha o menstruaciji... Zanima me če katera ve ali je to normalno? Ko sem jedla tabletke nisem nikoli imela kakega krvavega izcedka. Pred nosečnostjo pa sem imela normalno menstruacijo na 26 dni.

Lep dan 

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Pomladna potepanja z dojenčki in malčki
Lepi pomladni dnevi kličejo po dolgih sprehodih z dojenčki in kavico s prijateljico, kajne? Da bodo daljši sprehodi udob...
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...




ime za fantka
markicaa

katero ime vam je ljubše?

Ožbi (16%)

Ožbej (84%)


Število vseh glasov: 321

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!