|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Voziček ICOO in trgovina SCHMIED v Celovcu
22.7.2005 22:28:29   
Zdenka30
Pozdravljeni,
zanima me ali ima kdo voziček ICOO (platon) in ali je zadeva res vredna svojega denarja? Videla sem ga v trgovini ARIEL pa se ne bi rada zaletela in "vrgla stran kup denarja" če lahko za manj denarja dobim enako kvaliteto oz. funkcionalnost. Glede na to, da pričakujem prvega otročka (septembra) in se na te zadeve tut ne spoznam najbolje bi prosila tudi za kak nasvet glede tega kak voziček naj sploh kupim.
Imam pa še eno vprašanje in sicer glede trgovine SCHMIED v Celovcu. Rekli so mi, da se v tej trgovini splača kupovati, ker so cene zelo ugodne??? Ali ima mogoče kdo njihov internetni naslov, ker se mučim že par ur, da bi zadevo odkrila pa mi še ni uspelo :zmeden:
Hvala za odgovore in lep pozdrav
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Voziček ICOO in trgovina SCHMIED v Celovcu
22.7.2005 22:33:36   
Carovnica Mica
http://www.schmid-baby.at/


upam da to misles?:zmeden:

(odgovor članu Zdenka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Voziček ICOO in trgovina SCHMIED v Celovcu
23.7.2005 14:03:17   
Zdenka30
Ja ja to sem mislla, najlepša hvala! A slučajno veš kako pridem do te štacune?

LP

(odgovor članu Zdenka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Voziček ICOO in trgovina SCHMIED v Celovcu
24.7.2005 11:38:56   
SaaS
Jaz imam I'cco platon 4 air in sem zelo zadovoljna z njim. mali sonček se v nejm vozi zdaj že slabih 9 mesecev.
Edina slaba lastnost, ki me malo moti je teža. Je kar težak, kar se sicer pri vožnji nič ne pozna ampak ko ga zlagam v avto in dvigujem. Sem se pa tudi tega že privadila, tako da sploh ni več problem.
Zakaj sem se odločila zanj?
Iskala sem štirikolesnik z napihljivimi gumami. Želela sem, da se sprednja kolesa obračajo. Da se naslonjalo spusti v ležeči položaj, da je voziček uporaben za novorojenčka in da zato ni potrebno dokupovati košare. Pri vozičkih, kjer je potrebno dokupit košaro, ta spet nanese nekih 40.000sit ali več. Hotela sem, da se sedež obrača v obe smeri, da prve mesece vidiš dojenčka, potem pa on gleda naprej. Ja sem ga obrnila naprej pri 6. mesecih.
Zelo praktično mi je tudi to, da se na ogrodje vozička namontira lahko tudi lupinica. Potrebno je le dokupiti adapterje, drugače pa je čisto enostavno. To se da tudi pri večini drugih vozičkov. Ta voziček ima tudi zelo dobro vzmetenje. Na to prej sploh nisem bila pozorna in me ni niti zanimalo. Ko pa sem ga začela voziti, sem ugotovila, kako praktična je ta lastnost. Poleg vožnje po kamnih in podobno tudi pri spanju v mirovanju, ko mamica pije kavico. Ko se je mali začel zbujati v vozičku, samo malo zibanja gor in dol in že je nazaj zaprl učke.
Skratka zelo zadovolnja.
Predvsem, preden se odločiš za nakup tega ali katerega drugega vozička, ti priporočam, da greš v trgovini in prosiš prodajalko, da ga probata zložiti v avto. Jaz imam zelo majhen prtljažnik in ne spravim celega vozička vanj. Ga vsakič rastavljam - sedež snamem. Je pa to tako preprosto, da sploh ni noben problem. Kolegica ima v prtljažniku dovolj prostora, a ga zaradi teže vedno razstavlja.
Saj pravim, teža zna biti res moteča. Ravno zaradi tega, sem si zdaj ko mali že dobro sedi, omislila najlažji voziček, kar jih prodajajo (za nekaj tisoč tolarjev), ki ga uporabljam za tiste kratke razdalje - od avta do trgovine.
Vsekakor ti želim dober nakup vozička.

(odgovor članu Zdenka30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Voziček ICOO in trgovina SCHMIED v Celovcu
25.7.2005 22:08:20   
Zdenka30
Hojla,

hvala za nasvet glede prtljažnika ampak za to ne bo problema. Če pa gledam glede teže tud drugi niso bistveno lažji (mogoče 5 kg). Vprašala bi še kje si kupila voziček, ker namreč v ARIELU (tam sem ga vidla jaz) moram kupiti posebaj košaro in lupinico. Prodajajo samo "surov" voziček brez vsega je treba vsako stvar posebaj dokupiti.
Hvala za odgovor in LP

(odgovor članu Zdenka30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Voziček ICOO in trgovina SCHMIED v Celovcu
25.7.2005 22:18:35   
Zdenka30
Hvala za karto, sem jutri namenjena tja!
Upam da bom našla :bravo:

(odgovor članu Zdenka30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Voziček ICOO in trgovina SCHMIED v Celovcu
25.7.2005 22:24:46   
Zdenka30
Hvala za namig! A maš slučajno kako idejo kam nej ga grem kupit:zmeden2:? Kr pr nas je res mal drag, pa glede na to, kaj si mi povedala tut ne vem če je pol vreden pou tok za kokr ga prodajajo.

(odgovor članu Zdenka30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Voziček ICOO in trgovina SCHMIED v Celovcu
27.7.2005 11:28:09   
SaaS
Zdenka, a se ti zdi da košaro sigurno rabiš. Meni se zdi ravno to dobro, da se naslonjalo čisto spusti v vodoraven položaj (za 170°), notri daš samo toplo vrečo in otroček ni nič na slabšem kot v košari. Košaro je res treba posebej dokupit in meni se je zdel to odvečen strošek (za 3 mesece). Vrečo pa lahko uporabljaš tudi še kasneje.
Jaz ga nisem kupila pri nas, pripeljali so mi ga iz Nemčije.

(odgovor članu Zdenka30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?