|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dan - čer
29.7.2005 21:30:59   
Udb
Čer!!!!! :)- I'm BACK!!!

Torej, čeprav bi morala z dopustom končati šele jutri, sva se odločila, da greva kar danes!! Malo zaradi grozne gužve, ki jo napovedujejo za jutri, malo zaradi neznosne vročine. Prvič v življenju mi je bilo slabo zaradi vročine - grozen občutek!!
Drugače se je pa moj :duda: obrnil na glavo - sem prepričana, ker zdaj vztrajno cilja rebra - me že vse boli! ;)

Kako ste ve? Jaz sem polna energije. Čeprav je bilo res neznosno vroče sva se fajn imela - spala, se crkljala, v glavnem bila sva skupaj - KONČNO!!! Tako mi je bilo lepo, da mi je šlo akr na jok, ker je minilo!! No, pa saj bo...

KAj novega?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
29.7.2005 21:55:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   dan - čer
30.7.2005 18:46:20   
bambi
Udb, dobrodošla nazaj in 3x hura za :love:, da sta se fajn imela in se cartala..... ja, tako je na dopustu, imaš resnično čas in si lahko skoz s svojim :love:, doma pa skoz nekakšne dirke in delo, pa je zato toliko lepše, ko se najde čas za cmokanje.....:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Mene ta vročina ubija in sploh ne grem ven, ker sem v trenutku mokra. Danes sva šla v Rutarja po neke stvari in jaz sem šla kar s pahljačo, so me malo čudno gledali ampak hladila sem se pa le.....

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...
Resnična čudežna zgodba: Vaš sin ne bo pre...
photo
Na vhodu bolnišnice je mamo pričakala zdravnica in ji povedala, da sin, star en teden, ne bo preživel.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?