|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   seminar PES IN DOJENČEK
13.1.2011 7:29:02   
anita186
Pozdravljene (bodoče) mamice!


Če imate doma kužka, bo ta seminar za vas zagotovo zanimiv, saj je pred prihodom dojenčka dobro poskrbeti za kar nekaj stvari, da bo po prihodu dojenčka v hiši namesto čim manj stresno in se bo tudi kuža dobro prilagodil na nove razmere. Vas skrbi dlaka, sline, umazanija? Kaj je res in kaj je mit, bomo odgovorili na seminarju.

Psi-svet in Vesele tačke vas vabijo na 3-urni seminar na temo PES IN DOJENČEK
– od predpriprav in prvih dni doma do prvega kobacanja.

Kaj je potrebno postoriti pred prihodom dojenčka? Kako psu primerno predstavimo novega družinskega člana? Kako prepoznamo, kdaj je psu bližina živahnega malčka neprijetna in kako preprečiti težave? Kaj pa dlake, slina, umazanija? Kaj če bo otrok alergičen? To in na še katera pogosta vprašanja bodočih staršev bova skušali odgovoriti predavateljici:

Maja Turk, dr. vet. med., Master iz psihologije, diagnostike in terapije vedenjske problematike psov in Anita Lučič, univ. dipl. psih., vedenjska terapevtka, ki se izobražuje za svetovanje pri vedenjskih težavah psov.

Kdaj: v soboto, 12.februarja 2011 ob 10. uri Kje: v prostorih Veterinarske ambulante Noe.
Cena: 25 EUR/osebo ali 40 EUR/družino

Več informacij in prijave tukaj: http://psi-svet.si/seminarji/dojencek.html


Vabljene!

Anita



p.s. V kolikor bi bila kakšna druga tema bolj primerna za to povabilo, prosim administratorja, če sporočilo prestavi. Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...
VIDEO: Noro brcanje v trebuščku
video
Poglejte si nenavadno močno brcanje, ki ga je tale mamica doživljala v nosečnosti. Njen trebuh je dobesedno oživel, se p...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?