|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Freestyle 3XL Comfort vs. Quinny Speedy SX - ...
10.8.2005 8:46:16   
_helena
Pozdravljene,

vem da je bilo na to temo že kar veliko napisanega, pa vendar me zanima vaše mnenje glede širine športnega dela vozička pri Freestyle 3XL Comfort. Govorim o sedežu, naslonjalu ... .

Meni se zdi nekam ozek, je definitivno ožji kot pri Freestyle 3XL ali kot pri Quinny Speedy SX. Zdi se mi, da moja beba v njem ne bo imela nikakršnega placa. Ker sem decemberka, bo oblečen še v en kup zimskih cunj, pol pa sploh ne bo nobenega placa ... . Do katerega leta pa naj bi ga sploh lahko uporablajli? Prosim za vaše iskušnje, mnenja ...

Zaradi teh pomislekov izbiram med Freestyle 3XL Comfort + zimska vreča, ali pa Quinny Speedy SX + košara. Cenovno pride približno enako, zdi pa se mi, da Quinny Speedy SX lahko dlje uporabljam, torej tudi ko je otrok že nekoliko večji.

Pa še nekaj, včeraj mi je v BC rekla, da ne glede na to, da je Freestyle 3XL Comfort kao primeren za novorojenča, nima čisto ravnega dna in da je otroka prav tako potrebno podlagat?!

Še enkrat prosim za vaše izkušnje ...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Freestyle 3XL Comfort vs. Quinny Speedy SX - ...
10.8.2005 22:43:26   
Lauri mauri
Prvi je dober, ker otrok lahko leži, ker ga lahko obrneš na obe strani, strehica je pomična (senčnik).Pride v poštev z vrečo. In tudi kasneje lahko vrečo uporabiš, ko je :duda: starejši. Drugi (imam ga tudi sama)pa pride v poštev po pribl. 4 mesecu in rabiš košaro. Je pa lažji (sama ga zložim v avto, Comfort je težek in velik za v avto). Pa tudi meni se zdi ozek, a je ravno tako kot npr. Peg Peregotovi in tem :duda: nič ne manjka. Pri Speedy-ju pa rabiš senčnik (jaz imam Peg Peregotovga)in podlogo za vozek (ker je širok se :duda: kar vztran zlekuje. Oba pa sta lepo vodljiva. Tako, da sama presodi kaj ti je pomembnejše in čemu daješ prednost.
Dobro je, da preštudiraš za katerega se boš odločila, ker ni tako poceni nakup in da ti ne bo kasneje žal. Šele potem, ko vozek imaš veš kaj je dobro in kaj ne!Prodajalci pohvalijo marsikaj.:( Preizkušeno na lastni koži.
Želim ti čimboljši nakup-da boš zadovoljna!:metulj:

(odgovor članu _helena)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zakaj tudi najbolj zdrave nosečnice slabo ...
99 odstotkov nosečnic se pritožuje nad kakovostjo spanja. Preverite, kateri so trije glavni razlogi, zakaj nosečnice pog...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?