|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   velikosti ploda
10.8.2005 9:19:19   
Lara78
Zdravo!

včeraj so mi na UZ potrdili dvojčka. Zanima me ali katera ve za kakšno tabelo velikosti plodov po tednih, če gre za primer dvojčkov??? Koliko velike plode ste imele pri 10 tednih???
Za vsako pomoč in namig bi bila vesela.

Lep pozdrav:duda::duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   velikosti ploda
10.8.2005 9:32:06   
marta2

Moji dvojčici sta bili vse do 30. tedna povsem primerljivi z enojčki, pa tudi potem nista dosti odstopali. Za deset tednov ne vem, sta pa imeli pri merjenju nuhalne svetline v 13. tednu ena 7 cm in druga 7,1 cm. Nisem našla nobene posebne tabele za dvojčke, vedno sem gledala samo tiste za "enojčke".

Srečno:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Lara78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   velikosti ploda
10.8.2005 13:46:44   
SISI25
Isto kot marta sem tudi jaz gledala in primerjala kar s tistimi za enojčke. Ni bilo nikoli neke razlike. Ko sem včasih primerjala z nosečki z enim sta bila moja še celo večja.
Pa tudi če ju gledam sedaj pri 8 messecih mislim, da ni nobene razlike, pa čeprav sta rojena 14 dni prej.

(odgovor članu Lara78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   velikosti ploda
13.8.2005 18:36:13   
Lara78
Ja hvala za odgovor, zdravnik mi je sicer rekel, da je vse ok.. samo ko sem sama malo gledala po knjigah in netu se mi je zdelo da sta moji dve pikici malo majhni... Samo sedaj ne bom delala panike.
Prvi večji pregled pri svojemu ginekologu imam konec meseca, pa mi bo on povedaql kaj je na stvari... samo držim pesti, da bo vse ok!!!

Hval še enkrat :)

(odgovor članu Lara78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   velikosti ploda
14.8.2005 17:05:40   
SISI25
Saj bo vse vredu, ne smeš takoj na najslabše pomisliti. MEni je tudi na enem pregledu rekel, da imata bolj majhne glavice, malo pod mejo, ampak je o.k. Pa sem se sekirala. Ko pa sem šla naslednjič je rekel, da je vse vredu. In tudi ko sta se rodila sta iemela normalno velike.

(odgovor članu Lara78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   velikosti ploda
15.8.2005 7:24:36   
beyba3
Moja hči je tudi nosila enojajčna dvojčka.Na pregledih je bilo vse OK.Tudi teža je bila minimalna,na zadnjem pregledu v 29t ,1490g in 1540g.V 31je zjutraj opazila rahlo krvavenje,takoj odšla v bolnišnico ,ob 10 uri rodila hčerki ,ki sta tehtali,ta mala ,ki je sprožla porod 780g in 1740g.Na ultrazvoku pa je bila celo nosečnost vse v najlrpšem redu.Tudi pregled je imela na 1 mesec,ni bilo potrebno bolj pogosto ,čeprav ,e ginekologijo vprašala,če bo morala sedaj hoditi bolj pogosto.Rekla je da NE,da ne vidi nobene potrebe.
Deklici sta zdravi,malo sta imeli probleme z dihanjem,velika je sedaj s 2340g prišla domov,na ta malo pa moramo še malo počakati,da bo dobila še na teži.Sedaj ima 1350g,manka ji še 250g.Danes praznije tudi svoj god,tako da jo bomo šli v LJ obiskati,ta veliko pa bomo pustili doma pri babici.

(odgovor članu Lara78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?