|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zdravilec majes
23.2.2011 9:42:46   
sabri
Ali je katera že slišala za zdravilca Majes Jože in baje Andrej tudi na Muljavi? Če ima kdo izkušnje že z njima, bi bilo super, da mi mal napiše, ker bi peljala tja 9-mesečnico zaradi alergij in hropenja, ki se sploh ne neha. Poskusila sem s homeopatijo, pa ni nekega efekta. Aja, pa na infekcijski sva tudi bili že na vseh preiskavah, nič bolje. Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zdravilec majes
23.2.2011 11:14:01   
mate0ja
Jest včasih pokukam v sredo zvečer na NET TV, ko ima oddajo. Se mi zdi zanimivo, ker rada posegam po naravnih zeliščih ob manjših tegobah. Jest sm naročila nek čaj, ki ga prodajajo preko spleta in blaži alergije. Nisem pa ga začela še pit, ker čakam na pregled, da mi G. potrdi, da ga lahko v nosečnosti pijem.



_____________________________

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zdravilec majes
23.2.2011 12:09:35   
nynna
Mi mamo ful dobre rezultate s čajem. res zadovoljni.user posted image

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zdravilec majes
23.2.2011 14:11:18   
s.
Zdravo,

jaz Jožeta pozam. Pri njem sem naredila 80 urni tečaj zeliščarstva. Veliko ve in dob tudi veliko novih izkušenj iz terena.

Je pa tako, da je potrebno pri vsaki stvari vztrajat, ne pa odnehat kar takoj. Kolikor Jožeta poznam, dvomim, da boš dobila kaj posebnega za 9.mesečnico. Otrok pred 1 letom starosti nima dovolj razvitega imunskega sistema, da bi lahko na njem eksperimentirali kaj staršem paše. In tega ne delat!

Mogoče, da boš dobila kakšen čaj, vendar ne vem.

Sicer pa, odločitev je tvoja.


(odgovor članu nynna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: zdravilec majes
24.2.2011 9:33:29   
sabri
Hvala vsem za odgovore, ker se nisem mogla odločiti za malo, ali bi jo peljala ali ne. Mah, človek vse poskusi, ko je otrok bolan, mala je pa res skos bolna, nismo več dost pametni, kako ji pomagat. Primer včeraj je bila še kar ok, razen izcedka iz nosu, ta je vsak dan, danes pa kašlja noro. Niti teden dni skupaj ni bila zdrava, to mi je res dosti no. Hvala še enkrat. Aja, s homeopatijo jo zdravim že 5 mesecev, kar bi se mal že moralo poznati. LP

(odgovor članu s.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?