|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nedonošenčki in luči
1.3.2011 14:59:18   
Flinstones
naša mala se je rodila v 30.tednu, v inkubatorju je preživela 4 tedne in nato še 1 teden na opazovanju. kmalu bo napolnila 8/6 mesecev. za zdaj lepo napreduje, zelo rada je, zlasti gosto hrano, ze skoraj sama sedi, se tu pa tam sama obrne na trebuh. imamo pa eno težavo - nekako ne prenasa neonskih svetilk, zlasti takih, ki so podobne tistim, ki so ji svetile s stropa, ko je spala v inkubatorju. vedno ko jih zagleda, začne glasno jokat, da se je dolgo časa ne da umirit. zanima me, če je kdo od vas imel podobne težave in kako ste jih reševali?mi se za zdaj izogibamo zaprtim prostorom, bo pa kmalu treba na letalo in me že zdaj skrbi, kako bo
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nedonošenčki in luči
1.3.2011 17:50:50   
Katy78
Naš fantek je 33-tedenski pa nismo imeli takih težav, res pa je, da ni bil v inkubatorju in sem ga dobila po ca. 1 tednu že k sebi na oddelek. A to jo motijo luči kot take, se pravi oblika teh luči, ali svetloba teh luči? Če jo moti svetloba, ji je mogoče pač premočna in jo moti. Čeprav če gre za svetlobo, bi jaz vseeno povprašala pediatra kaj bi lahko bil vzrok da jo takšna svetloba tako moti.

(odgovor članu Flinstones)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nedonošenčki in luči
4.3.2011 14:36:05   
Flinstones
Odlična hvala za komentar.Super, da je vaš fantek tako hitro prišel k mamici v objem. To je v domovini lepo urejeno. Mi smo se rodili v tujini in tu veljajo malce drugačni normativi. Zato nam je ta forum v veliko pomoč, zelo zelo veliko koristnih informacij, ki nam pomagajo reševati takšne in drugačne uganke.
Kar se tiče luči, sem opazila, da jo motijo, če so enake oblike in če svetijo močno, kot so one, ki jih imajo v bolnici, kjer se je rodila. Naslednji teden imamo cepljenje in se bom pomenila s pediatrom o tej naši težavici. Zanimalo me je, če je kdo imel podobno izkušnjo in na kak način so se stvari umirile.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: nedonošenčki in luči
4.3.2011 20:22:17   
Kiya
Naša je 28 tedenska in je bila kar nekaj časa v inkubatorju, ampak ponavadi so bili pokriti.

Za luči pa nisem opazila, da bi jo kaj motilo, v bistvu jih zelo rada gleda, sploh v kakšni trgovini user posted image , pa tuneli so tudi zelo fascinantni user posted image

(odgovor članu Flinstones)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj dojenje ni vedno najboljše?
Babica je iz svojih izkušenj ugotovila, da dojenje ni vedno najboljša možnost. Ob tem je razkrila, da je v resnici najpo...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?