|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kje kupujete otroška oblačila, opremo, pr...
5.7.2011 10:30:55   
marelicaa
Kar ne dobim, kupim v Mercatorju, Sparu, Leclercu, H&M, Mani..., tudi v Wenice smo dobili že zelo ugodne stvari. Kjer je pač kaj ugodnega. Z Mano sem bila do sedaj še vedno zadovolna, pogosto imajo popuste. Ko grem mimo trgovine vstopim si ogledam in če je ugodno ali ko je popust kupim obleke ''za naprej'' (predvsem kakšne bunde, smučarske hlače, majčke, trenirkne hlače,...).

(odgovor članu malibauc)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Kje kupujete otroška oblačila, opremo, pr...
11.7.2011 11:35:32   
sonjababic55
Na Kakaduju imajo zdej 45% popusta na ves tekstil - ampak sam za njihove fene... www.facebook.com/kakadu.si

(odgovor članu marelicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Kje kupujete otroška oblačila, opremo, pr...
18.7.2011 22:22:48   
isobel
Bodije sem kupila v E.Leclercu in pa Hoferju, isto velja za kratke majice. Kratke majice in trenirka hlače in kavbojke, tudi bombažne puloverje, sem kupovala v Kiku - zelo zadovoljna tako s kvaliteto kot s ceno. V ostalih trgovinah kupujem le, ko je sezonski popust in pade cena na isto raven kot je v E.Leclercu, Hoferju ali Kiku. Kupovala pa sem že tudi prek spleta v Nextu in pa Mothercare.
Dude, stekleničke in drug pribor sem kupovala v Mercatorju ali Baby centru (oboje imam nekaj metrov stran in se odpravim tja, če je nujno), nekaj v akciji v E.Leclercu, kakšno zadevo sem vzela tudi v Mullerju, če sem opazila, da je tam cenejša. Plenice in robčke za ritko nabavljamo v Mullerju, njihovo znamko.
Igrače sem pa kupovala že vsepovsod. Pri igračah manj gledamo na ceno, ampak bolj na želje in potrebe otroka, pa da spodbuja motoriko ali kreativnost. Se je pa pri določenih igračah E.Leclerc izkazal za cenejšega, v nekaterih primerih pa Spar. Največkrat pa verjetno igrače kupujemo v Mullerju, saj ima največ takih, ki so našemu malemu všeč. Smo pa že tudi nabavljali igrače prek eBaya in Amazona, ker določenih igrač ni bilo mogoče dobiti v Sloveniji. Neke igrače pa sem tudi nabavila prek spletne strani Mimovrste, ker so bile občutno cenejše (s poštnino vred!) od tistih v trgovinah.

(odgovor članu malibauc)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Kje kupujete otroška oblačila, opremo, pr...
19.7.2011 8:22:42   
november2010
oblaičila - največ hm
oprema: baby center, bi raje kje drugje, ker so dokaj dragi, ampak je pol zmer tako nanesl da so ravno oni imeli isto kar sem želela imet
stekleničke, plenice, hrana - dm, muller
igrače - vsepovsod, pri prvem smo jih kar nekaj kupili v babycentru, ker je že od prvega leta dalje nor na te bruderjeve tovrnjake, traktorje.... in so ful kvalitetni.

_____________________________

www.petjenaporoki.si

FB http://www.facebook.com/porocnaglasba

(odgovor članu isobel)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Kje kupujete otroška oblačila, opremo, pr...
21.7.2011 22:34:33   
soncek84
veliko oblačil kupim v sparu, mercatorju... pa tudi v nkd, mani, včasih mi je pa kakšna stvar v baby centru ali pa v pikapolonici tako všeč, da se ne morem upret user posted image
igrače pa tudi kupujemo v mullerju, sparu, pikapolonici, baby centru. aja, pa nekaj oblačil je tudi dobil od starih staršev, pa moje sestrične, ki ima že večje otroke.

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Kje kupujete otroška oblačila, opremo, pr...
27.7.2011 11:02:49   
Tutan
Bodye sem večinoma kupovala v M&S, tiste, ki so pakirana po 7 ali 10kom skupaj. Enako tudi pižamice. Bodye, žabice, spodnje perilo tudi precej v H&Mu.
Oblačila ima večinoma iz Zare, H&M, Adidas, Intersport, Sport expert, tu pa tam naročim kaj preko neta (ebay, Gap, Next, Mothercare). Večinoma kupujem na razprodajah, ko pa je potrebno, pa kupimo tudi v redni prodaji, pa sploh Zara in H&M nimata zasoljenih cen.
V BCju kupimo kakšne igrače, tu pa tam kakšno majčko (kvaliteta je OK), to je pa tudi vse. V Pikapolonici bolj redkokdaj, so pa super založeni s temi raznimi tematskimi lončki (Ben10, Gormiti itn...), pa pri njih sem letos dobila tudi luštno kapo z zaščito za vrat (cena zasoljena - 14€). Opremo kot so voziček, avtosedeži itn večinoma preko neta. Sobico ima pa skoraj v večini iz Ikeje.

(odgovor članu soncek84)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Kje kupujete otroška oblačila, opremo, pr...
27.7.2011 21:37:37   
marjetka1975
Evo jaz mam pa srečo, pa sem kar nekaj stvari dobila, kar pa dokupujem, pa največ C&A, men so njihovi bodiju super, tudi, če ima otrok večjo glavico jih komot spravim čez, pa tud ostale stvari so mi zelo ok, pa dost kulturne cene, občasno H&M, sam sem bila ravno prejšn teden tam pa me ni nič posebej impresioniralo, občasno tudi NKD in Mana, Baby center samo ko so razprodaje, ker imajo navite cene da je kaj, enako tudi Benethon in Zara, če me pa pot zanese v tujino, Avstrija ali Italija, pa ponavad tam nakupim, ker je veliko ceneje, al pa sem vedno na kake akcije narajmala kaj pa vem.
Flaške sem kupila vse v Mullerju ( pa mi je žal da nisem po netu, ker so cenejše), hrano kupujem v lekarni, plenice v Mullerju pa robčke tud, kremo za ritko tud lekarna. Igrač pa zaenkrat še ne kupujem :)

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Kje kupujete otroška oblačila, opremo, pr...
28.7.2011 7:22:43   
aprilčica07
Oblekce: največ v C&A in H&M, včasih Kik, Mercator (Lumpi), kupila sem tudi že v Sparky stvari, pa sem bla totalno razočarana, saj se mi je vse scukalo in zmuckalo.. user posted image user posted image  Občasno Baby center - razprodaje,  pa Oviesse, tudi v Benetton grem pogledat, kupujem pa tam le kadar imajo znižane cene user posted image

Igrače: kupujem zelo malo, ker v glavnem vse dobimo.

Oprema: vozek smo kupili v BC, previjalno v Pikapolonici, flaše in dude pa povsod, ostalo smo pa v glavnem dobili user posted image

_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu marjetka1975)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Kje kupujete otroška oblačila, opremo, pr...
31.7.2011 0:30:01   
tinka55
Kaj pa kakšni bodiji na preklop z otrokovim imenom. A poznate koga, ki to potiska? Bi rabila za prijateljico k dobila sinčka...

(odgovor članu malibauc)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Kje kupujete otroška oblačila, opremo, pr...
4.12.2018 10:20:14   
MatijaZ
Ta tema je sicer stara, zato samo povem, da sem še gledat po straneh, ki jih tukaj omenjate in na kar precej od njih našel obvestilo, da otroških oblačil (vsaj v njihovih spletnih trgovinah) nimajo.

(odgovor članu malibauc)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   [Brisano sporočilo]
17.12.2018 11:38:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu MatijaZ)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Kje kupujete otroška oblačila, opremo, pr...
17.12.2018 15:55:59   
MatijaZ
Ja, zanimivo kako se stvari z leti spreminjajo. Pri oblekah še to ni problem, ampak, ko pa ti nekdo za npr (zavarovanje) reče, ni problem, čez 5 let mene pokliči, če bojo težave, pa je problem. Ampak, ok, to je druga tema.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Kje kupujete otroška oblačila, opremo, pr...
11.1.2019 21:15:33   
Lelly28 RR
MatijaZ marsikaj se spremeni, vendar veliko trgovin nima ponudbe oblek na spletu ampak samo v trgovini sami, tak primer so npr. Spar, Mana, Kik, Lidl,ipd.
Imaš pa na spletu otroška oblačila (ne nujno vseh, ki so na vojo v trovinah) pri H&M, C und A, Pikapolonica, Baby Center,...
Obstaja pa tudi vedno več s.p. , ki šivajo obleke po naročilu oz. jih prodajajo izključno preko spleta. Tako, da omejitev pri oblekah ni, no ja cena je tista,ki nas starše največkrat udari po žepu in na kar smo najbolj pozorni user posted image

(odgovor članu MatijaZ)
Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Prvi mesec z dojenčkom: Zakaj je začel tol...
Dojenček, ki je bil prej »priden« in je jokal v mejah normale in predvsem, kadar je kaj potreboval, nenadoma dobi neutol...
Zgodbe malih junakov: Roditi bi se morala ...
photo
7. 11. 2019, ob 9.34 se je rodila naša Klara, v 25. tednu nosečnosti, težka 730g in velika 34cm. Teh podatkov si nisem m...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?