|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zmota pri spolu?
17.8.2005 13:05:22   
rumena
ojla!
Na morfologiji mi je gin. rekla, da bo po vsej verjetnosti punčka. zdaj pri 30. tednu na pregledu pa sem jo med samim ultrazvokom še enkrat vprašala, če še vedno kaže vse na punčko, pa mi je rekla, da bi to morala malo prej na monitor pogledat in, da če je pri prejšnjem pregledu rekla, da bo , potem bo kar držalo. Ne vem ali ji je bilo tako težko bolje pogledati, saj je imela ekran pred sabo :hudicek:. Zdaj pa ne vem, rada bi nakupila malo več cunjic, kajti do sedaj sem kupovala bolj nevtralne barve.

kakšne izkušnje imate s tem, ali se velikokrat zmotijo, sploh če napovejo punčko?:zmeden2:
lp vsem :nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   zmota pri spolu?
17.8.2005 13:07:10   
Anonimen
Kolikokrat se zmotijo, ne ve, vem pa, da je večja možnost, da se zmotijo, kadar napovejo punčko, kajti punčkam nič ne visi med nogama in če nič ne vidijo, domnevajo, da je punčka, potem pa lahko še kaj zraste. Če pa napovedo fantka, ga napovedo verjetno zato, ker nekaj vidijo med nogama, drugače ga ne bi mogli. In tisto potem malce težje izgine.

(odgovor članu rumena)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   zmota pri spolu?
17.8.2005 13:08:52   
tinkatonka
Ja če ti napovejo punčko je večja verjetnost da se zmoti, vsaj se lulček včasih dorbo skrije. Pri moji svakinji je bilo tako :) So ji vso nosečnost govorili da bo punčka, potem so pa fantka rodili. Pa je rekla da je bila kr malo šokirana ko je zvedla da je fantke, saj so celo nosečnost pričakovali da bo Nika.

No to je eden izmed razlogov zakaj jaz ne bom vprašala za spol. Če bi bila napoved 100% bi vprašala, tko pa raje ne vem kot, da se zmotijo.

(odgovor članu rumena)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   zmota pri spolu?
17.8.2005 13:31:35   
Teya
naši "punčki" je v 34 tednu "zrasel" lulček:ups:.... hvala bogu, nisem kupovala nič v roza barvi...

(odgovor članu rumena)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   zmota pri spolu?
17.8.2005 13:33:18   
kati1
tud če se zmotijo ... važno je, da je zdrav/a :rozica:

lp, K

(odgovor članu rumena)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   zmota pri spolu?
17.8.2005 13:50:08   
rumena
vem, da je vseeno ali je:roza: ali :modri:, samo vseeno ne bi rada potem :modri: oblačila v roza pajacke.
Najbolje bo, da počakam do konca, bo najbolj sigurno. Bom vseeno raje nakupila v različnih barvah, da ne bo potrebno potem kupovati novih pajackov. :love:

(odgovor članu rumena)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   zmota pri spolu?
17.8.2005 14:52:26   
DrejcDrejc
Pa vam ne gre malo na živce, da "mora" bit pupa roza, fante pa moder? Ko bo mene to zadelo, ne kupim niti ene roza in niti ene modre zadeve. ker to je pa čisto tooo much, da bi po nekih nenapisanih pravilih pupa bla roza. Fuj! Meni je všeč rumena, oranžna, rdeča... roza je tako grozna ... modra pa tako dolgočasna... :)- Punce, ne se no tolk obremenjevat s tem!

(odgovor članu rumena)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   zmota pri spolu?
17.8.2005 15:09:31   
sazi
Ha, bravo DrejcDrejc. Se popolnoma strinjam. Meni gre to vkalupljanje malih otročkov že v prvih mesecih z oblekicami (torej barvami) in potem še z igračami prav na živce. To punčke lahko, to pa samo fantki... Jaz sem se že odločila, da pri meni rozastega ne bo nič. Bom kupila eno barvo in pobarvala vse, kar mi bodo rozastega prinesli, če bom imela punčko :-)
drugače pa; kakor komu paše.

(odgovor članu rumena)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   zmota pri spolu?
17.8.2005 15:27:39   
Teya
full je težji dobit cotke v nevtralnih barvah....na žalost, je v modri in roza full več ponudbe in full lepši modeli...sploh za novorojenčke :zmeden:

(odgovor članu rumena)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   zmota pri spolu?
17.8.2005 15:59:46   
bena
Nikjer ne piše, da mora biti fantek v modri, punčka pa v roza barvi. Pa kljub temu, ali si sploh lahko predstavljate, da svojega fanttka, tiste, ki ga imate, oblečete v roza pajac. Jaz si ne morem. Zato kupujem oblačila v bež in rumeni barvi, pa tudi nekaj modrih imam, ki so mi pač bila všeč, saj se mi punčke v modrem zdijo o.k., fantki v roza pa, ne vem kaj naj rečem.
Sem pa nedolgo nazaj na enem od nemško govorečih TV programov gledala eno oddajo, ravno v zvezi s tem. Opravljali so poskus, kako barve oblek, ki jih nosijo dojenčki, vplivajo na druge ljudi, in sicer glede otrokovega spola. Tako so fantke, oblečene v roza barve, posadili v naročje neki povsem drugi mami ali očetu, ki tega otroka seveda še ni nikoli videla, in ta je fantku, ki je v tujem naročju seveda bil nemiren, ponujala igračke, s katerimi se običajno igrajo punčke. Povsem enako je bilo pri punčkah, oblečenih v bolj fantovska oblačila. Tem so ponujali letala, avtomobilčke in druge igračke, s katerimi se običajno igrajo fantki. Na podlagi teh poskusov so prišli do zaključka, da je predvsem od barve oblačil dojenčkov odvisno, ali jih ljudje, ki jih ne poznajo, ob prvem srečanju dojemajo kot fantke ali pa kot punčke.

(odgovor članu rumena)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   zmota pri spolu?
17.8.2005 16:07:42   
chips
Jaz imam voziček ,jajčko ,ležalnik v modri barvi.Ker imam viziček ABC Design in je bil takrat v akciji in je bila samo sv. modra in rjava barva sem zato vzela tistega v sv.modri barvi.Potem pa še jajčko sma gledala da bi pasala zraven sva vzela nato v modri marvi.Ležalnik je pa tudi bil samo v 2 vzorcuh in sicer eden je bil karirasti in moder,drugi pa moder z raznimi motivi(narisane so dude in flaške,in na sredini veliki medvedek).Drugače pa imam bodije v beli barvi ,pa zeleni ,potem ek kompletek v kombinaciji rdeke-modra barva.In pa babica je seštrikala en kompletek (kapica,jopca,hlače,in copatki )v rumeni barvi.
Tako da imamo kr pisamo pa sploh ne vemo kaj bomo imeli,sicer pa sploh ni važno samo da bo zdravo!!!
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu rumena)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   zmota pri spolu?
17.8.2005 17:11:43   
Minka Pobalinka
Meni so na NS napovedali punčko, na morfologiji pa je že imeli "privesek", tako da sedaj čakamo na Žigata.. :)- Pa saj je vseeno kaj je, važno, da je vse ok..
Kar se cunjic in opreme tiče.. mi bomo imeli rumeno sobico, voziček bo Traxx Jaguar ali Merlin rdeče barve, cunjice pa so ital lahko tudi univerzalne.. Kupila sem nekaj malenkosti v pastelni rumeni, zeleni in svetlo modri barvi.. :duda:

(odgovor članu rumena)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   zmota pri spolu?
17.8.2005 17:53:50   
cmokec
Meni so se prvič zmotili in smo namesto fantka dobili punčko. Tako, da je obratna zmota tudi mogoča. Sedaj mi pravijo, da bo punčka. Dokler ne rodim, ne verjamem nič, čepra bo zimski kombinezon v roza barvi. pa nič zato, samo da bomo zdravi in nam bo toplo.

(odgovor članu rumena)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   zmota pri spolu?
17.8.2005 18:19:44   
kylie
men je pa všeč roza... za punčke...

(odgovor članu rumena)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   zmota pri spolu?
17.8.2005 19:06:54   
KMALU
Meni je roza barva se za mene vsec, ne vem zakaj je ne bi kupila za svojo puncko. Je pa res, da je ne bom ( ce bo puncka ) oblacila samo v roza, ampak v vse barve, tudi v modro...

(odgovor članu rumena)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   zmota pri spolu?
17.8.2005 19:07:01   
mujcek
Meni sta zelo všeč roza in modra barva in ju zelo rada nosim, kar pa se :duda: tiče pa mi gre to pošteno na jetra deklice roza fantki modro. Res, da fantka ne nameravam v roza oblačit, zato pa obstaja toliko različnih barv.

Meni so otročki najbolj simpatični v rumeni barvi, ker zgledajo kot majhne račke:racka:; poleg tega mi je lepa svetlo zelena, pa oranžna, pa bež, pa bela,... V vseh teh barvah so mi dojenčki lepši kot pa v modri ali roza, ker se mi zdi to že preveč oguljeno in staromodno...

Pred kratkim sem videla pohištvo v nežno rumeni barvi in se kar nisem mogla odlepit od njega :)

Ker sem veliko cunjic dobila bom :duda::duda: oblačila v tiste cunje pa naj bodo kakšnekoli barve; tiste oblekce, ki jih bom pa kupila pa bodo sigurno v vseh drugih barvah samo v roza ali modri ne:zmeden2:

Ljudje ne komplicirat še z barvami.....

(odgovor članu rumena)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   zmota pri spolu?
17.8.2005 22:08:08   
Pajaca
Men je šlo pa najbolj najetra to, da so naši punci kupovali izključno stvari v roza barvi, ko da ni druge barve. Midva ji nisva kupila nič roza in ji še sedaj ne kupiva. Vsem sva povedala da sovraživa roza in nam še vedno za nalašč kupujejo tisto prekleto roza načičkano barvo.

Jaz ji kupujem stvari z avtomobilčki, ker so ji všeč, pa čim bolj pisane stvari, čeprav je tako, da težko sploh dobiš kaj neroza, pa da ni čisto fantovsko. So čist brez domišlije.

Pol se pa roza groze valajo po predalih in so ljudje užaljeni ko neko ful drago stvar dam muli gor za potleh se valat al pa za v peskovnik.....

Zdaj bomo kupovali spet pisane stvari.

(odgovor članu rumena)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   zmota pri spolu?
17.8.2005 23:27:37   
ninocka
Jst bi tut raj kaksne bolj nevtralne barve kupovala, pa je na zalost vecina stvari v roza ali modri.
In potem pac kupujemo v modri. Ce majo pa kdaj kaj lustnega se v drugi, bolj nevtralni barvi, smo pa tok bolj veseli, da bo vsaj kdaj lahko drugac oblecen. Samo se mi zdi da je za dojencke res vse orientirano vecinoma na ti dve barvi (pa da ne govorim kok vec stvari znajo narest v roza :grrr: )

(odgovor članu rumena)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   zmota pri spolu?
18.8.2005 14:30:29   
sarazan
Brala sem, da dojenčki in mali otroci najraje gledajo in posegajo za barvami, kot so rdeča, oranžna in nianse teh barv.
Zakaj oblačimo punčke v roza? Ko smo ženske najstnice in pubertetnice, nam postane roza barva zelo všeč. No, vsaj večini (poglejte okoli sebe na cesti ali pred kakšno šolo). To všečnost do roza barve potem ženske prenašajo na svoje dojenčice čisto podzavestno. Trgovci pa spretno prodajajo največ oblačilca v roza barvi. Saj za punčko kakšne druge barve skoraj ne dobiš.

Za dobro počutje vaših otročkov priporočam glede na zgoraj napisano, da imate čim več stvari v rdeči in oranžni barvi (seveda ne vse), pa naj bo fantek ali punčka.

Lp

(odgovor članu rumena)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Resnična čudežna zgodba: Vaš sin ne bo pre...
photo
Na vhodu bolnišnice je mamo pričakala zdravnica in ji povedala, da sin, star en teden, ne bo preživel.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?