|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Cerazette
9.7.2011 13:23:43   
Nataan
Začela sem jemat te tablete, po tednu dni sem dobila rahlo krvavitev, moj trimesečni sinček se nemirno doji, kot da bi ga zvijalo. Imate izkušnje s temi tabletami? Je še pri kateri po začetku jemanja prišlo do sprememb pri dojenju? Je to mogoče zaradi krvavitve ali zaradi hormonov teh tablet?
Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Cerazette
9.7.2011 13:53:27   
smrketa24
Ja, tudi pri meni je bilo tako. Jaz sem jih nehala jemat po dveh mesecih, ker sem en mesec nonstop po malo krvavela in me je ful motilo. Pa še moj škratek se ni hotel več dojit zaradi teh tablet oz. zaradi tega, ker sem nonstop krvavela. Potem mi je pa G rekla, naj jih neham jemat. Poznam pa punce, ki po njih niso imele nobenih problemov. Jaz vem, da jih po tem porodu sigurno ne bom jemala.

(odgovor članu Nataan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Cerazette
9.7.2011 14:34:28   
ona
Jaz sem jih jemljem cca pol leta in na začetku sem mislila,da bom znorela...krvavela sem 1,5 meseca vsak dan, sicer po malo,ma dovolj,da me je zelo motilo in,ko sem hotela klicat G po 1,5 mesecu so krvavitve čudežno prenehale in se mi je vse lepo uredilo,tako,da zdej sploh M nimam več že ene 2,5 meseca...meni je prav super zdej,tako,da ne vem,mogoče je za vztrajat še nekaj časa...glede dojenja tudi ne bi vedela za pameten nasvet user posted image

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Cerazette
9.7.2011 16:58:39   
melanija
Jaz sem jih jemala 2 leti nazaj po porodu, na začetku nekaj blagih krvavitev, sam se je ustavilo, dojila pa sem normalno. Nisem opazila nobenih sprememb pri otroku, sem pa dojila do enega leta starosti otroka.

Imam 14 dni staro hči in sedaj 2 dni se tudi precej nemirno doji, skozi bi bila na dojki, sam jaz mislim,, da je to posledica vremena. Lahko da tudi tvojemu sinčku pač ta vročina ne paše in je bolj žejen kot pa lačen.

(odgovor članu Nataan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Cerazette
10.7.2011 20:37:45   
Lara28
Tudi moja se je nemirno dojila in skoraj ni hotela potegnit na dojki, ko sem jih začela jemat. Sploh 1.obrok, po tistem,ko sem vzela tableto. Po enem tednu pa je bilo spet ok. Samo jaz še nisem dobila krvavitev, jemljem 2. škatlo.

(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Cerazette
11.7.2011 8:58:00   
babika2
Jaz sem sedaj na polovici druge škatle. Imam pa krvavitve vsak drug teden. Prvi teden jemanja je nisem imela nato en teden krvavitve, potem ponovno en teden brez in ponovno en teden krvavitve. Tako sedaj že tretjič krvavim. Upam, da se bo to počasi uredilo, ker vsak drugi teden pa resnično ne mislim tega prenašat user posted image .

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Cerazette
11.7.2011 22:18:20   
Nataan
No, jaz sem se odločila, da jih neham jemat. Niti začela jih ne bi, če ne bi bila situacija pri meni takšna... pač ne smem ponovno zanosit oz. ne dokler ne opravim določenih preiskav... kakorkoli že - teh tablet se ne dotaknem več.

(odgovor članu babika2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Prvi mesec z dojenčkom: Zakaj je začel tol...
Dojenček, ki je bil prej »priden« in je jokal v mejah normale in predvsem, kadar je kaj potreboval, nenadoma dobi neutol...
Zgodbe malih junakov: Roditi bi se morala ...
photo
7. 11. 2019, ob 9.34 se je rodila naša Klara, v 25. tednu nosečnosti, težka 730g in velika 34cm. Teh podatkov si nisem m...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?