|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dobro jutro Januarčice!
23.8.2005 15:45:54   
lumpy
:sloncek: :kuza::sloncek:

Vidim da nas vse daje morfologija in da že komaj čakamo - tudi naši :love:. Sama imam morfologijo 30.08 v 20. tednu nosečnosti.

Tudi jaz imam bolečine v spodnjem delu trebuha, vendar so tako izrazite da se ponoči zaradi tega zbujam. Sem na prejšnjem pregledu povedala g. in je rekel da morava na uz pogledati še maternični vrat, potem bo pa lahko kaj več mi povedal, verjetno po njegovih besedah pa je to normalno ker je prva nosečnost in se vse razteza.

Brcamo tudi že kar fejst, kakšen dan več potem manj. Je pa že toliko da ga vsak dan čutim, tudi v službi, posebej dejaven pa je zvečer. Pred dvema dnevoma pa je tudi moj :love: prvič začutil kako brca .

Lepo se imejte :zajcek:
A ste kaj radovedne kaj bo :roza: ali :modri: ?

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Dobro jutro Januarčice!
23.8.2005 17:03:24   
*hana*
Ja Puri kar nekaj nas je, mene boste sigurno prepoznale, če bom imela punčko, bo Hana :)-:)-, moj prvotni PDP je bil 25.01. in tudi ta dan jih je veliko.

Juhu, zdaj pa je ura pet in grem koooončno iz službe, bom bolj pozna, ker grem še mal po nakupih (ne nosečniških oblačil).
Čau do jutri, ker ko pridem domov, bo verjetno samo še :muca:

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Dobro jutro Januarčice!
23.8.2005 17:23:30   
puri
Pikica*, ja, sem vidla, da jih ima res veliko rok poroda okrog 20-ega:bravo:, par dni gor in dol se sploh ne šteje, ker jih itak res zelo malo rodi na rok.
Bi blo pa prav zanimivo, da se s kakšno, ki je na RR, srečam tudi v porodnišnici:sloncek:

Katja1, dobra ideja to, da si pošljemo SMS, ko bomo šle v porodnišnico, pa se bo mogoče res še katera s kakšno srečala tam:)

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?