|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hemeroid - kako dolgo
30.10.2011 19:48:22   
suzanica
Zdravo. Kako dolgo ste rabile, da ste se znebile hemeroida? Pojavili so se mi po porodu - 3 notr in 1 zun. Notranji so že izginili, zunanji pa ne. Me ne boli, ne peče, ne krvavi. Samo moti me. Kako se ga naj rešim? Pozdravček.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: hemeroid - kako dolgo
31.10.2011 12:05:46   
Janja506
Tudi mene to zanima:)

(odgovor članu suzanica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: hemeroid - kako dolgo
1.11.2011 8:21:01   
neli365
Pri meni je trajalo to en čas, točno več ne vem kako dolgo, ampak potem zginejo, moraš pa pazit na prehrano. Meni se je zdelo da so me hemoroidi bolj boleli po porodu kot pa šivi. Kakšno kremo si nabavi.

(odgovor članu Janja506)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: hemeroid - kako dolgo
1.11.2011 12:57:12   
butt3rfly
jst sm se s hemoroidi zafrkavala kar dolgo po porodu. pa jih nikoli prej nisem imela. nabavila sem se kremo proti hemoroidom v lekarni (rekto akut, drugače obstaja tudi fakto akut, ki menda zelo fajn pomaga, je pa le na recept), pazila sem na prehrano, redno izločanje blata, vsak dan sem si po 2x na dan delala obkladke iz kamilic, prav tako sem po veliki potrebi vedno uporabljala vlažilne robčke proti hemoroidom (kupila sem jih v müllerju, mislim, da jih imajo tudi v dm), čimmanj sem uporabljala toaletni papir oz. sem se po veliki potrebi vedno raje umila.

pomembno je, da se vztraja, kajti hemoroidi ne izginejo čez noč. če pa vse to ne pomaga, pol pa preostane edino še odhod k dohtarju.

_____________________________

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

(odgovor članu neli365)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: hemeroid - kako dolgo
14.11.2011 20:27:51   
olimia
IZVIRNO SPOROČILO: suzanica

Zdravo. Kako dolgo ste rabile, da ste se znebile hemeroida? Pojavili so se mi po porodu - 3 notr in 1 zun. Notranji so že izginili, zunanji pa ne. Me ne boli, ne peče, ne krvavi. Samo moti me. Kako se ga naj rešim? Pozdravček.


enako je bilo pri meni, imela sem zunanje hemoroide. vse kar sem poskušala, je zadevo samo omililo, so izginili in se za par minut ali ur zopet pokazali; blato pa sem odvajala redno enkrat dnevno, včasih tudi večkrat
približno 2 mesec1 po porodu se je zadeva sama od sebe omilila toliko, da so se hemoroidi pokazali le občasno, ne vem- recimo parkrat na mesec po kakšen dan.

mi je pa pomagala krema tea tree (just), še veliko bolj pa hadensa krema, ki sem jo nabavila v avstriji. sicer zaenkrat še ne preverjeno, ker so težave skoraj povsem izginile, ampak menda zelo pomaga tudi mazanje z olivnim oljem - ampak le to mora biti tisto, hladno stisnjeno. z njim je kolegica hemoroide povsem odpravila, pa jih ni imela malo

< Sporočilo je popravil olimia -- 14.11.2011 20:28:25 >

(odgovor članu suzanica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: hemeroid - kako dolgo
24.11.2011 23:44:58   
Jana73
IZVIRNO SPOROČILO: neli365

Pri meni je trajalo to en čas, točno več ne vem kako dolgo, ampak potem zginejo, moraš pa pazit na prehrano. Meni se je zdelo da so me hemoroidi bolj boleli po porodu kot pa šivi. Kakšno kremo si nabavi.


Definitivno drži! Bolijo kot sam user posted image ! Kaj eden user posted image ! 100 user posted image user posted image user posted image !!! Bolj kot porod!

Kar se tiče hemoroidov imam pa celo znanost razvito!user posted image Imam jih že celo večnost, tudi zdravila sem se zaradi H.

Če vam izginejo- SREČNICE!
Če ne, pa imate več možnosti. Glede krem: nekatere dobiš na recept, nekaterih pač ne in zdi se mi, da moraš večino kar lepo doplačati, če ne kar kupiti. Pri nas se dobi: Faktu, Modolex, X ylocaine jelly (to je bolj za to, da ne bolijo tako zelo) in še kaj, ki pa kot nosečnica oz. doječa mati ne smeš jemat... V Avstriji pa se dobi krasna Krema in svečke (za ponoči) Hädensa. Deluje "osvežilno" in hladi mesto nanosa, sploh, če so H vneti. Včasih jih namažem tudi s totrovim oljem (toter so semena in zdravilno učinkujejo na več stvari). Če le gre, jih je po nanosu kreme dobro potisniti nazaj noter, ker drugače so bolj dovzetni, za vnetja, notranji pa manj bolijo kot zunanji.

Ko se vnamejo in če nič več ne pomaga je potrebno jemat antibiotik (za user posted image ali dojilje Hiconcil 500mg), da vnetje malo mine. Se bo pa zadeva ponavljala, če ne boste kaj storile v tej smeri.

Skrajnost je, ko H trombozirajo (v krvnih žilah (hemoroidih) se naredijo strdki). Le-teh se znebiš, če se vnamejo, počijo in jih počistijo (fejst boleča zadeva) ali pa ti jih operativno odstranijo. Zarežejo v mesto H in poiščejo,  postrgajo, odstranijo strdke oz. trombozirane hemoroide. Po posegu še 2 dni boli kotuser posted image , potem pa je zadeva vedno bolj znosna. Bolečina in izgled po tednu dni je neprimerljiva z vnetimi hemoroidi. Vneti bolijo za 10! Po tednu dni za 1-2!

In, če ti uspe nahecat operaterja, da ponovi postopek, da se jih znebiš, je treba zadevo redno "vzdrževat in obnavljat", potem težave niso prehude. Če pa se "zanemariš" je čez nekaj let zadeva lahko taka kot na začetku!

Upam, da je bilo dovolj izčrpno...user posted image

(odgovor članu neli365)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: hemeroid - kako dolgo
28.12.2011 21:20:09   
suzanica
Meni je najbolj pomagalo maslo. Vstaviš si ga kot svečko in meni so kamlu izginili :).

(odgovor članu Jana73)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: hemeroid - kako dolgo
23.9.2014 14:22:02   
rok1986

Hemosens je edinstvena formula za blaženje težav v predelu zadnjika. Kombinacija Hemosens kapsul in gela blaži simptome, pomaga obnavljati sluznico in tkiva v zadnjem delu debelega črevesja ter spodbuja naraven proces zdravljenja. HemoSens deluje na dveh ravneh in tako nudi celovit in najučinkovitejši pristop k blaženju hemoroidov.

www.hemosens.si

(odgovor članu suzanica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Neverjeten trik: Uspavajte dojenčka v eni ...
video
Po internetu je zakrožil nenavaden trik. Neki očka, ki je poskušal na vse mogoče načine uspavati dojenčka, je uspel z ze...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?