|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: vegetarijanke
1.12.2005 8:00:59   
Naja30
pearl, kot da bi brala o sebi. user posted image  tudi jaz sem se nekje junija odlocila, da zdaj bom pa jedla bolj zdravo. vsako dopoldne je bilo na sporedu sadje in pocutil sem se cudovito.in se kilce so sledol,kakor si rekla. user posted image
smesno je pa to, da obozujem zeleno solato. brez tega zame ni kosila in to v cim vecji kolicini. odkar sem user posted image , pa mi sploh ne disi. jo pojem,ampak tud ce je ne bi blo, nc hudga. sem pa nora na peso -  po novem. mesa pa... ze prej ga nisem jedla, pa tudi zdaj me ne mika.

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: vegetarijanke
14.12.2005 18:58:48   
Ganga
Zdravo punce,
Jaz sem nova na forumu in me veseli, da sem tukaj med vami.  Moram reči, da sem vegeterjanka celo moje življenje in nič mi ne manjka. Celo hemoglobim imam dober. Sem v 15 tednu user posted image in do sedaj nisem imela kašnih težav razen malo slabosti. Sicer sem prej živela, da jem ampak zdaj pa se mi malo upira user posted image in se silim, da kaj pojem. Tako pač je in jem kar mi paše npr. sadje in stročnice ter zelenjava.  Povedala sem to tudi svoji G in nič mi ni rekla ali nasprotovala. 
Lepe pozdravčke vsem.
Ganga

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 27
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?