|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Skupinski sex
25.4.2012 10:22:47   
Anonimen
Pozdravljeni
Sem ločenka, stara 40 let. Pred parimi meseci sem spoznala moškega starejšega deset let. Ujela sva se skoraj na vseh področjih, samo o sexu imava različne želje. Ker se o tem veliko pogovarjava-odkrito, sva poskusila tudi stvari, ki jih prej nisem počela..seveda samo v dvoje.
Pred časom sva pa načela temo o skupinskem sexu. On je to že probal, tudi z bivšo ženo, jaz pa ne in si tega ne želim, oziroma si sploh ne morem predstavljati, da bi ga gledala kako z drugo sexa. Zakaj? Ker preveč čutim do njega in to sem mu tudi povedala. Njegov odgovor na vprašanje, ali bi on mene lahko gledal, je bil da bi, da se gre samo za goli sex, da moraš čustva pustiti na strani.
Jaz pa tega enostavno ne bi mogla, toliko se pa poznam. Zdaj pa opažam, da se je od takrat spremenil..še mi izkazuje ljubezen, vendar čutim, da ni kot prej. Občutek imam, da ga bom izgubila, če ne bom šla v to.
Zdaj me pa zanima, ali je z mano kaj narobe, če mi ni do tega? In, ali me ima sploh rad kot zatrjuje, če ne bo sprejel moje odločitve, da ne grem v to. Lepo vas prosim za vaša mnenja, oziroma izkušnje, če jih imate na tem področju.

P.S. Mislim, da sem dovolj razgledana, razumem marsikaj, vendar preko sebe ne morem. Niti preko svojih čustev.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Skupinski sex
25.4.2012 10:32:21   
kajalin*
Ravno te dni sem gledala en dokumentarec na to temo. In tam je bilo rečeno, da skupinski seks oz. menjanje partnerjev, lahko uniči zvezo prej kot pa poglobi. Če boš to naredila za voljo njega, da mu ustrežeš ne boš s tem naredila nič dobrega. So pa omenili tudi to, da če en partner nagovarja za to drugega, je to neka oblika psihičnega nasilja. Verjetno si zaljubljena in bi mu rada ustregla, ampak tu moraš gledati tudi na sebe. on je očitno zlo na free, in lahko da ima tebe samo za igrice, če ne bo dobil bo šel na lov naprej, enkrat mu bo ratalo najti žensko s podobnim hobijem kot je njegov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Skupinski sex
25.4.2012 11:43:40   
diana 28
Se popolnoma strinjam s Kajalin. Dodala bi še to, da verjetno ni izhoda v tej zezi. Ali se  se bo on ohladil, ker ne doseže željenega skupinskega seksa-kar se očitno že kaže. Za moškega je seks še vedno veliko bolj pomemben kot ženski. Ti pa se boš ohladila, ko/če boš probala ustreči njegovim željam...ker, če tega ne sprejemaš bo zate, gledanje tega, pomenilo konec vajine zveze.

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Skupinski sex
25.4.2012 16:01:51   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Zdaj me pa zanima, ali je z mano kaj narobe, če mi ni do tega?


ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Skupinski sex
25.4.2012 18:22:03   
Anonimen
js sm probala enkrat, sicer z osebama ki mi nista nič pomenila, ena punca in en fant, blo je fajn, ampak svojega pa nebi mogla gledat da se z drugo mečka in da drugo sexa. NIKOLI. in z tem ni prav čisto nič narobe, ljubezni se ne deli, tko js mislim, in mislim da je to absolutno normalno in vsem sprejemljivo. mislim da partnerja ki ga ljubiš ne deliš.

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Skupinski sex
7.5.2012 15:41:09   
emalina
Takole ti bom povedala. Midva sva to počela kar nekaj časa, bilo nama je všeč, ampak to je bil najin stil zabave. Ker pa ta stvar ni ravno poceni, sva najprej zmanjšala obiske. Kasneje je stvar postala rahlo zdolgočasena, dolgočasna in na koncu preveč dolgočasna. Klube sva nehala obiskovati, spoznala pa sva dobrega prijatelja s katerim sva se občasno dobivala dokler se ni on poročil in smo prekinili. Sedaj tega ne počneva več, morda kak klub obiščeva 2x letno. Kot sem sama ugotovila je s pari tako, da so vseh vrst. Taki, ki so zelo odkriti, brez vseh predsodkov, taki ki se sramežljivo skrivajo po temnih kotih in taki vmesni, ki radi opazujejo, morda si sem in tja privoščijo še koga tretjega in to je tudi vse. Vsi imamo t.i. prag ljubosumnosti. Partnerja spustimo do tega praga in nič več kot to. Ker nam s časom zraste v partnerja zaupanje, smo z njim tudi bolj liberalni in svobodni. Ko zaupanje vanj zraste do koder gre, si zaželimo z njim še več posteljnih igric. Takrat povabimo v posteljo še koga. A dokler tega praga ne prestopimo, se to ne bo zgodilo.

Tvoj partner v tebe zaupa 100%. Ti vanj ne zaupaš še toliko. Moški veliko bolj pogosto mislijo na seks, kot ženske. Tako, da bo on zelo verjetno dobil kar bo hotel. Od tebe pa je odvisno ali boš ti takrat poleg njega ali ne.

< Sporočilo je popravil emalina -- 7.5.2012 15:43:33 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Skupinski sex
22.7.2014 21:39:50   
sexboy
Pozdravljeni. Mene pa zanima, če mi lahko kdo poda naslov za kak dober skupinski sex. Skupinski sex se mi zdi zabavna zadeva seveda, če se odvija med pravimi ljudmi. Brez zadrškov, sproščeno v kakšnem primernem ambijentu. Sam sem obiskal sungarden in par destinacij na obali. Če pozna kdo kakšno privat zabavo mi naj napiše naslov.

(odgovor članu emalina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Skupinski sex
24.7.2014 11:47:00   
majkeljanuar
Če se je ta človek spremenil zaradi tega ker nočeš grupno seksat, potem te nima iskreno rad. Lahko bi spoštoval tvoje mnenje in občutke glede tega. Sploh pa nisi čudna, če ti to ne sede! Ne moreš se prisilit v nekaj kar ti ni včeč. Še enkrat se pogovori z njim...

(odgovor članu sexboy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?