|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   počena kapilara
18.6.2012 10:10:47   
pomar*ANČA*
na obrazu imam počeno kapilaro katera me zelo moti.

v če mi kreme ne bodo pomagala bom šla na laser, ampak najprej bom poskusila z kremo. zanima me katere kreme so preverjeno ok?
sicer sem gledala kreme:
skin doctors capillary
avene diroseal
vein eraser

ampak se ne morem odločiti katera je ok, menj je bolj malo, hval od lekaren pa veliko...

vsakega nasveta, mnenja in izkušnje bom vesela

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: počena kapilara
18.6.2012 17:15:46   
olana
Sama imam težave s pokanjem kapilar, poskusila sem kreme in laser. Rezultat je bil, da kreme ne pomagajo in ne omilijo zadeve, pa še noro drage so. Bistvo je v tem, da imaš neprestano zaščiteno kožo (pred soncem, mrazom, vetrom), s kremo za sončenje in še boljše s pudrom. Laser je super zadeva, malce neprijetna, vendar se kapilare na istem mestu ne pojavijo nikoli več, saj se posušijo in izginejo, ker ne morejo več dovajati hranil v tkivo. Tako, da definitivno priporočam laser, brez odlašanja.

Če te še kaj zanima z veseljem pomagam.

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: počena kapilara
29.9.2012 16:44:40   
Nusika35
Ni 100% garancije za odpravo krčnih žil z laserjem ali operacijo, ker se zna vse skupaj ponoviti in je potrebna ponovna obravnava. Dolgoročen učinek preprečitve krčnih žil je preventivno ravnanje - čimmanj visokih petk, redna masaža, zdrava prehrana, gibanje in naravne maže pa kompresijske nogavice.
Najbolj pomagajo mazila, ki vsebujejo ognjič pa šipkovo olje je tudi zelo koristno, je pa dražje in ne stane ravno 10€. Je pa res, da ne pomaga, če ne mažeš redno, tako kot nobena stvar ne. Jaz sem si kupila kompresijske v Sanolaborju pa Veineraser kremo in jo imam kar za nekaj časa in se pridno mažem, med nosečnostjo sva imela pa z mojim rituale. Novih kapilar ali širjenja krčnih žil zaenkrat ni že slabo leto. Kaj pa ostale?

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
12.10.2012 8:16:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nusika35)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: počena kapilara
12.10.2012 8:24:50   
pomar*ANČA*
počena kapilara ki sem jo imela na lički mi je zginila. dva meseca sem jedla homeopatske granule katere sem kupila v lekarni-arnica montana c6. sicer sem bila skeptična, ampak sem vseeno poskusila. mesto kjer je bila kapilara je še mogoče malenkost bolj roza, ampak sploh ni moteče. granule so prišle okoli 10e, torej veliko ceneje kot laser ali ostale kreme. laserja se pa jaz bojim, ker sem videla kako je eni punci ostala brazgotina po odsranjeni kapilari, kreme so pa precej drage.

zdaj se pa ubadam katero kremo naj kupim za zaščito obraza, za zimo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: počena kapilara
17.10.2012 21:14:43   
Mipka
Po mojih izkušnjah Vein eraser krema še najbolj dela, pa za kar nekaj časa jo imaš, ker se jo da lepo na tanko nanest po predelih. Jaz sem imela na nosu pri strani, sem se prijavila na laser in mi je rekla, da mi ga odsvetuje, ker se mi koža kar precej brazgotini ter, da naj več delam na preventivi pa predlagala tudi to kremo. Sicer sem imela prej navadno ognjičevo, pa mi je naredila svetlečo kožo tako, da sem si kupila še Vein eraserjevo. Ta mi pa nič ne zmasti kože. Ker tega pa res ne prenesem, da se svetim.

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?