|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali se igrajo sami?
7.9.2005 8:43:38   
jana30
Moj malček, se ne zna sam igrat. Že od nekdaj mu je zanimivo vse drugo, le igrače ne. najbolj srečen je, če dobi v roke kakšno kuhlo ali prazno vrečko, plastenko, škatlo. Igrače samevajo v košari.Zanimive so le takrat, ko je kdo zraven in mu jih kaže. Ga bodo igrače sploh kdaj zanimale in kako ga naj pripravim do samostojne igre?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ali se igrajo sami?
7.9.2005 9:06:54   
CatJa
Jana, sej ce se ne igra z igracami, se ne pomeni, da se ne zna igrat. Pac raje raziskuje stvari, ki jih vidi, da jih uporablja njegova mamica Je pac to njegova igra in hkrati ucenje. Pri nas je isto. Igrace so aktualne mogoce 15 minut na dan, potem pride pa vse dugo v postev.

(odgovor članu jana30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ali se igrajo sami?
7.9.2005 9:07:35   
CatJa
dugo=drugo

(odgovor članu jana30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ali se igrajo sami?
7.9.2005 12:22:48   
muki1
Ja, saj pri nas je isto, zdaj se že sama zamoti, ampak nič več kot 15 minut. Stara pa bo 17 mesecev.
Vozi pupe v vozičku, pa kakšno stvar prenaša sem ter tja po sobi in zraven momlja: brj f hh nbcbugf taaaaak, mnbfiuiu hdbf i taaaaak. Midva pa se topiva od ponosa.
Pa če se dokopa do telefona je tudi za nekaj časa pečena. Kakšne kockice predeva, pa seveda v kuhinji rama, to je tudi zelo zanimivo.
Ko je zunaj je pa druga pesem, takrat kopa po pesku, zlaga kamenčke, jih prenaša, predeva z ene posodice v drugo, mašira gor in dol po dvorišču, smukne pod robide, meče pesi igračo, takrat pa se igra da ni kaj.
Samo pri 11 mesecih pa ni delala še nič od tega, niti na wc nisem mogla, ker je takoj ugotovila da je sama in je bil takoj vik in krik.

(odgovor članu jana30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ali se igrajo sami?
7.9.2005 12:24:30   
puncica
Naša tamala je sicer stara šele letu pa 3 mesce, sam se tud ne zna sama igrat, mi še čakamo na to, da bo stara kake dve leti, zdej ji moramo skoz knjigice brat, pa se kej z njo igrat, kr ne ve kaj bi delala sama

(odgovor članu jana30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ali se igrajo sami?
7.9.2005 12:30:31   
ZARA
Zara pa skoz sama "raztura" po stanovanju z enim tovornjakom,ki ga ima...je tako fajn...pa eno veliko slikanico rada "bere" in gleda...
Drugač pa kuha s posodicami, pa včasih mal dojenčka in enga kuža,ki laja okrog nosi,to je pa tud vse...
Ja se kr zaigra sama, je pa seveda vesela, če mati pridejo na njene seanse!

(odgovor članu jana30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ali se igrajo sami?
7.9.2005 12:31:46   
mkerec
Pri nas je pa je tole edino, kar res zna. Ratalo je pa tako, da ko sem mogla jaz pisati diplomo, on pa se se ni plazil, sem ga posadila med igrace in sama za racunalnikom pisala. Sem se z njim pogovarjala, a ker se ni znal privlecti do mene, je vzel v roke kar je bilo okoli njega. In glej ga zlomka - zacel se je sam igrati.

Ko se sedaj v vrtcu uvajava pa je tako, da se nas mali zaigra sam in ko jih vzgojiteljice klicejo, jih niti pogleda ne. Ali pa tudi drugih otrok sploh ne pogleda...

(odgovor članu jana30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ali se igrajo sami?
7.9.2005 13:14:23   
janja
Jana, mogoče je ravno v prehodnem obdobju, pa ga zanimajo čisto druge stvari. Naš se v tem obdobju tudi ni znal sam igrati. Igračo je samo prijel, pa jo vrgel stran. No, potem pa je prišlo obdobje (šel je tudi v vrtec), ko se je kar naenkrat začel sam igrati. Zdaj nas le občasno pokliče na pomoč (npr. ko sestavlja kocke, ali pa hoče, da mu preberemo kakšno knjigo). Drugače pa je zelo samostojen, in to je v redu. Tudi v družbo se lepo vživi.

Torej, pusti času čas, pa boš včasih še prijetno presenečena kaj vse znajo naši otroci.

čau, Janja

(odgovor članu jana30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Ali se igrajo sami?
7.9.2005 19:14:49   
jana30
No fino, da ste se oglasile. anes se je prvič sam zamotil s knjigico.Saj ne da bi me kaj motilo, da se ne igra sam,z igračami mislim, samo sprašujem, ker me zanima ali se sploh bo kdaj igral. Je pa zelo radovedne sorte, moj mali fracek. Res hvala vsem!

(odgovor članu jana30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Ali se igrajo sami?
7.9.2005 22:37:51   
BARBARA R.
Za otroka je vse igra. Pa naj bo to raziskovanje ali le listanje knjigice. Kristina je 13 -h mesecih shodila in od takrat ji je največji hobi hoja po stanovanju sem in tja in prenašanje vse mogočih in nemogočih stvari. Po moji kurji pameti to ni igra, a ona uživa v tem. In to je najvažnejše.

    

(odgovor članu jana30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Ali se igrajo sami?
7.9.2005 22:40:34   
*maja
Moja dva sta se začela prav igrati šele tam pri 18 mesecih, prej sta bolj raziskovala, igrače so prišle na vrsto kasneje.

(odgovor članu jana30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Ali se igrajo sami?
7.9.2005 22:43:56   
Anonimen
Moj se še zdaj, pri treh letih in pol, ne zna (ali pa nioče) igrati sam. No, razen če ni zanj ukazovanje meni, kaj naj naredim, igra. Zelo možno.

(odgovor članu jana30)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Ali se igrajo sami?
8.9.2005 9:46:02   
Anonimen
Niti pod razno!!!!
Igrač na kile pa se sam absolutno noče zaigrati.Vedno mora biti kdo od nas z njim.
Sicer se zamoti z igro samo po par minut.Lepo me je bilo videti,kako se igram v peskovniku,Timi pa naveličan okoli skače in išče kaj bi ušpičil
Ima igračo,sestaviš mesto iz kock:gasilno postajo,policijsko pa reševalno:avte helikopter,pa možočke:jaz sestavim z njegovo pomočjo spuščam glasove mu razlagam on pa..... spet na drugem koncu,babi pa se igra z avtki
Rišemo pišemo...vse samo po par minut,no ja ni še pripravljen,boh ve kdaj bo

(odgovor članu jana30)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...




dojencek
v3sn4

Z dojenckom na letalo!?

da (54%)

ne (46%)


Število vseh glasov: 41

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!