|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Košara da ali ne?
1.9.2012 20:51:29   
astarxy
Živjo,

Berem spet o vozičkih.. razlike med Quinny Speedy in Freestyle; Speedy (S) mamice večinoma ne pohvalijo toliko kot Freestyle (F), čeprav je F štiri kg težji, pa drugač ima precej prednosti (lažje vodljiv, košaro oz. športni del obračaš - otroka, proti sebi ali proti okolici), predvsem pa - da se dat čisto ležeče ali pokonc, kar se pri S ne da.

Veste mogoče, je tolk pomembna košara ali lahko za novorojenčka zadostuje čisto ležeč položaj v športnem delu? ...da ne kupujeva košare brez veze za nekaj mesecev... Pa ga daš lepo v ovčko in v zimsko vrečo, pa je.

Hvala, lp.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Košara da ali ne?
1.9.2012 22:46:07   
tix
Jaz imam freestyle in sem poskusila oboje brez košare pri poletnem in košara pri zimskem. Seveda se da čisto lepo brez, se mi pa zdi mnogo bolj primerna košara za novorojenčka in sem jo brez problemov uporabljala 6m, pa bi jo lahko še (glede na velikost) ampak se je že preveč obračala.

(odgovor članu astarxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Košara da ali ne?
2.9.2012 9:30:56   
yenny
Jaz sem bila 100%,da bom imela Quinny Freestyle,glede na to,da sem prebrala toliko pozitivnih stvari o njem.
Zdaj sem ga šla v petek pogledati v BC,pa res ne vem več.user posted image
Jaz sem imela čisto drugačno predstavo o njem,zdaj se mi pa zdi,da je vse v kolesih.
Ne vem,a sem jaz čudna,samo meni se zdi sedežni del nekam majhen,ozko in kratko.user posted image

(odgovor članu astarxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Košara da ali ne?
2.9.2012 13:35:00   
tanja22
Med tvojima vozičkoma bi sigurno izbrala frestyla!! V obeh sem videla sedeti otroka (imata ga prijateljici) in spedy je za moje pojme res smotan. Frestyle pohvalijo tudi strokovnjaki (razvojna). Sedalo mora biti kratko, da so otrokova kolena na pregibu, ozek pa tudi, saj sem v njem videla že starejše otroke.

Kar se pa tiče košare-meni je super!! Otrok naj bi na začetku ležal na boku in najlažje spi na boku v košari. Sploh če imaš rok pozimi. Saj lahko kupiš rabljeno na bolhi. Večina jih je lepo ohranjenih.

lp

(odgovor članu yenny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Košara da ali ne?
2.9.2012 14:00:09   
cilla
Košara je zakon. Če damo ob stran to, da je za dojenčkovo hrbtenico boljša od vsakega poležanega športnega sedeža, je za prve mesece tudi zelo praktična. Otrk zaspi v vozu - preprosto primeš košaro, jo neseš v stanovanje/hišo, odložiš nekam v en miren kot in otrok spi dalje, ga ne premetavaš. Jaz sem moja dva dajala spat v košare v stanovanju čez dan in sem ju kar v spanju selila od okna do okna, da sta se martinčkala (sta bila zimska in zlatenična). Košara je meni bila super "potovalna dnevna postelja" in jo priporočim vsakemu, ne glede na to, kdaj je otrok rojen.

Če pa ti je škoda nove za "tistih par mesecev", pa poglej na bolhi za rabljeno. Sploh za tvojo izbiro se mi zdi, da se tudi rabljenega dobi ogromno. Jaz sem moji košari sicer uporabljala samo slabe 4 mesece, pa mi vseeno ni žal, da sva jih nabavila.

(odgovor članu astarxy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Košara da ali ne?
3.9.2012 20:34:55   
hubi
Mi smo imeli Freestyla brez košare in je bilo ok. Pozimi v vrečo, pa smo šli.

(odgovor članu cilla)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Košara da ali ne?
3.9.2012 22:40:41   
Najin_pikec
Mi smo košaro uporabljali do 4 mesecev, potem smo šli v športni del. Se mi zdi košara kar fajn za novorojenčka, tudi zaradi logistike, kot je že Cilla napisala. Sploh pri nas je to zelo prav prišlo, ker v bloku nimamo dvigala in sem tako enostavno zagrabila celo košaro in ga odnesla gor, kjer je lahko še malo oddremal.

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Košara da ali ne?
6.9.2012 21:59:30   
tix
Ne vem,a sem jaz čudna,samo meni se zdi sedežni del nekam majhen,ozko in kratko.user posted image



Moj 2 letnik bi se še lahko vozil pa ni droben, ampak po mojem mnenju tako veliki itak niso več za voziček. Za manjše je pa ozek še primernejši da kar ne plešejo notri

(odgovor članu yenny)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Košara da ali ne?
7.9.2012 6:53:52   
Tippi
Jaz bom voziček dobila. Brez košare. In po mnenju prijateljice, ki mi ga bo podarila, sploh glede na to, da bom rodila aprila, je ne potrebujem. Pa tudi sicer ne bi šla kupovat vozička, samo zato, ker ta nima košare.

Po moje je vseeno košara fajn, za tiste prve tedne, potem je pa čist vseeno. Po drugi strani pa, za tistih nekaj tednov, ok mesecev, jaz košare ne bi kupovala. In bomo preživeli. user posted image

< Sporočilo je popravil Tippi -- 7.9.2012 6:55:13 >

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj tudi najbolj zdrave nosečnice slabo ...
99 odstotkov nosečnic se pritožuje nad kakovostjo spanja. Preverite, kateri so trije glavni razlogi, zakaj nosečnice pog...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?