|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zeleni razvojni preboj - daj svoj glas!
25.11.2012 0:53:20   
ovnica7
Že kak mesec se zbirajo podpisi za porabo evropskih sredstev v Sloveniji. Skupnost Tretjičlen bo predlagalo vladi, da se denar usmeri v pridelavo ekološke hrane, v obnovljive vire energije itd... Glej http://www.tretjiclen.si/slo/zrp.

Sem kar presenečena, da te teme še nisem našla na RR, ker se večina mamic trudi najti ekološko pridelano hrano, ekološke kmetije, pa uporabljati neagresivna čistila... Če bi ta pobuda uspela, bi veliko lažje prišli do takšne hrane oz. informacij. Tretjičlen si želi zbrali 10.000 podpisov, sedaj manjka še cca. 2.000 podpisov. Dajte glasujte, če vam je kaj do naše prihodnosti! Ker kdo ve kam bo drugače šel ta denar? Kam ta vlada pelje Slovenijo, ne vem če je komu jasno. Vse delajo na roke kapitalistom (bog ve koliko jih le-ti zato 'podmažejo'), dopustili bodo pozidavo vseh kmetijskih zemljišč s trgovskimi centri. Ali jih res še ni dovolj? Ker sami ne pridelamo dovolj pa potem uvažamo hrano najslabše kakovosti..

Kako bomo našim otročkom pojasnili zakaj smo to dopustili?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zeleni razvojni preboj - daj svoj glas!
2.12.2012 16:51:16   
Nusika35
ovnica7, super hvala ti za tole. Nisem vedla (pa verjamem da marsikdo tukaj tudi ne) za to, glasujem definitvno.

(odgovor članu ovnica7)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Razbijamo mite o robotskih sesalnikih iRobot
Kljub temu, da si zaslužijo oznako najboljših domačih pomagačev, se robotskih sesalnikov še vedno drži nekaj trdovratnih...
100 mladim podarimo 3 obroke kredita
NLB bo 100 mladim povrnila 3 mesečne obroke kredita v skupni vrednosti do 1.000 EUR. Preverite, kako lahko sodelujete v ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?