|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dormeo vzmetnica
2.12.2012 8:53:20   
Nastya
Ker imava za naslednji teden naročeno, da nama pripeljejo dormeo vzmetnico Carbon, ki ima obračljiva dva jedra (mehko - trdo)..itdd..en kup enih stvari..poskusna doba 1 mes, če nama ne bo odgovarjal, ga lahko vrneva nazaj..user posted image

povejte mi tiste, ki kaj veste kaj glede teh vzmetnic, nekje na forumu sem že prebrala, da niso tako kvalitetni kot jih hvalijo prodajalci (kar je logično), da hitro splesnijo, če ni spodaj letvic, da se zgornja stran po kakšnem letu dni začne gubati..itd..kakšne imate kaj ve izkušnje s tem...in kako je res s tem, da ga lahko vrneš..

ker 560 € ni tako malo denarja, da bi jih dala in potem ne bova zadovoljna z njim..

Hvala vam za vaša mnenja in en lep zasnežen dan vam želim user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dormeo vzmetnica
2.12.2012 11:19:16   
sazi

da hitro splesnijo, če ni spodaj letvic, da se zgornja stran po kakšnem letu dni začne gubati


Nisem še dologoletna lastnica Dormeo ležišča, ampak sem azenkrat zelo zadovoljna. Če je možna vrtinet v 30ih dneh, se ga gotovo da vrniti v tem času - tudi meni so omenili to možnost, vendar sem bila zadovoljna in ga obdržala.
Kar se pa plesnivosti tiče - res morajpo biti na letveni podlagi, drugače ni dovolj zračeno in res splesni. Če nimaš letvenega dna tudi garancija ne velja.

Ka pa se "poškodb" na dolgi rok tiče - prijateljica je zadovoljna z njim. Pa glede na to, da imajo 15 letno garancijo (vsaj moj), naj v tem času res ne bi prišlo do raznega gubanja in podobno.

(odgovor članu Nastya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Dormeo vzmetnica
2.12.2012 11:26:12   
kajajaka
Midva sva leta dolgo imela tisti prvi klasični poceni dormeo in sva bila zelo zadovoljna. Tudi oblika se po več letih uporabe ni spremenila.
So pa tudi mene opozorili, da je potrebno imeti dno z letvicami, da jogi diha. Tako sva ga imela in ni bilo nobenih težav s plesnijo..,

Potem sva se preselila in nabavila nove jogije neke Hospital  Meblo... plačala sva kar dobro ceno a sva zelo nezadovoljna- spremenijo obliko in se "gubajo". Premehki so. Jaz imam raje trše jogije.
Ko bova finančno spet zmožna zamenjati jogije, greva nazaj na Dormeo.

Pa ni to reklama, najbrž so marsikateri jogiji še še boljši... Ampak v primerjavi Dormeo - Meblo Hospital so dormeovi neprimerljivo boljši (moje mnenje).

(odgovor članu Nastya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Dormeo vzmetnica
2.12.2012 13:58:09   
kat von d

IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka

Midva sva leta dolgo imela tisti prvi klasični poceni dormeo in sva bila zelo zadovoljna. Tudi oblika se po več letih uporabe ni spremenila.
So pa tudi mene opozorili, da je potrebno imeti dno z letvicami, da jogi diha. Tako sva ga imela in ni bilo nobenih težav s plesnijo..,



Moji starši so tudi kupili enega od tistih prvih dormeo jogijev, spod so hitro splasneli, res pa da ni bilo letvic ampak polno dno, vendar ju ni nihče opzoril glede tega, druga stvar pa je, da je po par mesecih spremenil obliko in se nagubal, nagužval po površini. Pa tud pravita, da nista občutila neke blazne razlike v kakovosti, med dormeom in nekim noname jogijem.

Odvisno od človeka do človeka, jaz imam recimo samo povštre od dormeo, pa jih ne menjam, zakon so mi, marsikomu pa so pretrdi.

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Dormeo vzmetnica
2.12.2012 19:31:34   
ajataja
Mi imamo vsi dormeo jogije že pet let pa smo zelo zadovoljni.Imamo tudi njihove letvice ,tako da kake plesni nimamo.Sicer je pa za vsak jogi fajn da imaš letvice da diha...dormeo garancije pa nimaš če jogi ni na letvicah.Skratka jaz imam same pluse za dormeo ležiše,je pa res da za te novejše njihove izdelke ne vem ali so še tako kakovostni kot so bili tisti starejši....

(odgovor članu kat von d)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Dormeo vzmetnica
2.12.2012 19:50:43   
Felicita
midva sva prej ene 5 let spala na dormeu brez letvic (položen na iverki) pa tudi ni nič plesnel.

tud drugače nimava problemov, edino občutek da zlo hitro zgubi trdoto/podporo... res da ni noben od naju lahek kot perešček, ampak po 5 letih se mi pa vseeno zdi mal čudno da morš jogi zamenjat ker je tolk 'zjahan' (se prov čutijo luknje oz. mene začne hrbet bolet).

_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Dormeo vzmetnica
29.11.2021 21:14:52   
Lelly28 RR
Dormeo je super, je pa res da po 8h letih je potrebna menjava, saj se hitro lahko zgodi, sploh pri težjih osebah, da ratajo luknje.
S plesnijo nikoli nisem imela težav, je pa res, da je fino da je spodaj pod posteljo dovoj zračno, razni zaprti predali niso najboljši (za noben jogi). Seveda je fino tudi, da se jogi obrača in s tem še podaljšamo nnjegovo življensko dobo , pa redno čiščenje in vzdrževanje seveda tudi ne smemo pozabiti.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?