|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kolikokrat tedensko
9.5.2013 9:09:29   
notkar
Vsem na forumu zopet en lep pozdrav. Za pomanjkanje spolnih odnosov v zvezi na splošno krivite tri moteče elemente. To so pomanjkanje časa in prostora ter utrujenost. Mislim, da so to bolj izgovori kot dejstva, ki vplivajo na pogostost. Pa le nekaj dejstev iz mojega zakona. Deset let smo štirje člani družine (midva z ženo in dva otroka) spali v isti sobi. Osem let sva z ženo gradila hišo. V tem času sem bil redno v službi. Delo v službi me je utrujalo psihično. Izven redne službe pa sem delal še honorarno in zidal hišo. Oboje je bilo psihično in fizično delo. Zakaj pišem to. Zato, da ne boste rekli, da govorim na pamet. Pri vsem opisanem je spolnost funkcionirala normalno. Potrebna je bila le prava organizacija, še bolje rečeno pa želja in potreba, ki je bila na obeh straneh velika. Dokler je potreba v zvezi usklajena in sta oba zadovoljena, je itak vse v redu. Hudo pa je, če se le-ta bistveno razlikuje, in je eden izmed partnerjev nezadovoljen. Nezadovoljenost pa počasi vodi v katastrofo, bodisi prepire, varanje in ne navsezadnje v ločitev. Pa lep pozdrav od Notkarja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: kolikokrat tedensko
15.5.2013 12:52:19   
Anonimen
Midva seksava kakih 5x tedensko, tko v povprečju. Vse se da, če se hoče. Zvečer predno zaspiva se obvezno pomuckava in muckanje vedno povzroči telesno poželenje ne glede na to ali si spočit ali utrujen ali te skrbi, da te ne bi kdo slišal. Večinoma tudi doživiva orgazme, jaz manjkrat kot moj dragi, ampak uživam tako ali drugače. Tako moj dragi med dnevom ne misli in ne gleda druge, ker komaj čaka večera kjer ga jaz vsa topla pričakam v postelji ali pa me pride on pogret. Dragec nima težav z erekcijo, mene pa vedno prime, ko začutim njega ;-) In ja, oba imava skrbi, delava cele dneve in se ukvarjava z otroci in z vprašanjem ali bova jutri imela še službe. Da se ne sliši, sva tiho ali pa čim tišje. Včasih seksava dalj, včasih manj časa, včasih greva v savno, včasih v naravo, včasih sva v kuhinji ali kopalnici, včasih pa greva v najbližji swinger, ker mojega dragega to vzburja, ampak ne swingava z drugimi. Izmenjujeva si domišljije in jih skušava uresničiti. Poročena sva tudi zaradi seksa in ne samo iz ljubezni. Nebi mogla ljubit nekoga, ki se mu ne seksa ali pa nekoga, ki se mu samo seksa.

(odgovor članu notkar)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: kolikokrat tedensko
15.5.2013 20:18:45   
ronja
Vsak po svoje, ni enega prav. Sama imam pa recimo rajiš 3 sekse/teden, pa vsakič vsaj en vrhunec kot 5 seksov, pa kakega brez tega. Enim je mimo teden brez seksa, nekomu seks brez orgazma, tretjemu brez lupčkanja prej, itd... Različni smo:)
Meni paše, da seks ni obveza ali rutina, da ni nujno, da morava seksat, če se mi paše samo stisnit, da lakho kak večer samo jamram ali grem pisat in ni zato užaljen. Ne zdi se mi nič narobe, če zaspiva, kadar sva crknjena ali da nekomu ni, ker je žalosten, recimo. Všeč mi je, da ni to še ena obveznost, v smislu "vse se da, če se hoče," - da se res, samo mi je všeč, da ni treba, v tem je meni čar - da je to res tisti pobeg, ko pozabiš na vse skup in samo uživaš:).
Po moje si vsak par najde en svoj sistem, ki mu špila, pa če je to 1x na mesec ali pa vsak dan - navadno se pa te faze menjavajo glede na zunanje dejavnike in notranje stimulante, cikel, itd...

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   [Brisano sporočilo]
6.6.2013 20:22:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: kolikokrat tedensko
6.6.2013 20:33:27   
ronja
Imava malo manj kot 2 meseca starega otroka.

Takrat noben ni toliko seksal;). Ko smo meli novorojenčke doma, je bil vedno kaos;).
Moški niso neke mašine, ki brez seksa ne bi zdržale - enako kot me so lahko zmatrani ali pozabijo na to, če imajo kake hude skrbi. Mogoče pa se trenutno še boji, da ne bi bilo kaj narobe, ker 6 tednov itak priporočajo brez (ne rečem, da se tega vsi držimo, samo taka so uradna priporočila;).

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: kolikokrat tedensko
10.6.2013 9:37:47   
mika
ja,seveda seksamo vpričo otrok in sosedov,mislim kakšni komentarji? Imava 2 otroka.pač seksava popoldan oz. proti večeru večkrat,greva v spalnico ,otrokoma pa damo ali risanke ali igrice.
Nič ni nemogoče,mogoče tebi.Če kaj hočeš se vse da ,ja seveda kar tako lažemo ,ker imamo ogromno od tega


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ali pa čudenje ker otrok spi z nama v postelji.....a sex mora bit omejen samo na posteljo?

< Sporočilo je popravil mika -- 10.6.2013 9:41:11 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?