|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bolniška v nosečnosti
1.5.2013 18:58:01   
astrid1
Marelcaspelca, tale šefica je pa res en kret..., da ti reče tole o nosečnosti.

Neya26
, vesela sem zate, da se je vsaj malo uredilo, kolikor se je pač lahko.

(odgovor članu marelcaspelca)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Bolniška v nosečnosti
20.8.2015 12:07:25   
ulaah7
Dober dan. Mene nekaj zanima. Jaz sem v prvi nosecnosti v 22.tednu izvedela da ima moja puncka spino bifido. Sedaj sem izvedela da ni gensko. Mogoce je do tega prislo zaradi bakterije, saj sem v 3. Ali 4.tednu nosecnosti imela mocno vnetje mehurja..
Sedaj me je zelo strah za naslednjo nosecnost. Cez mesec dni bova s fantom spet probala zanositi. Takrat bo 3 mesece po prekinitvi nosecnosti v 26.tednu. No zanima me ce ste imele kaksno podobno izkusnjo in kako ste se pazile za naslednjo nosecnost? Mene je bilo od vedno strah spontanih splavov zdaj pa se bolj. Strah me je ker imam v moji sluzbi veliko stresa in da bo to vplivalo na otrocicka. Rada bi naredila vse kar se da da postanem mamica! Ze 2 meseca pijem folno kislino, ob zanositvi bom zacela piti 100% brusnicni sok da preprecim vnetje mehurja... Uglavnem vse kar je vredu za otroka.

(odgovor članu marelcaspelca)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Bolniška v nosečnosti
20.8.2015 12:55:12   
soncek_ok
sicer sama s tem nimam izkušenj bi te pa vprašala kako to da si v prejšnji nosečnosti tako pozno izvedela? Ali se ni videlo to že prej na UZ ali pa na nuhalni?

Sem pa jaz imela 1.nosečnost rizično, kratek mv in krvavitve in kljub temu da sem srečno donosila zdravo pupo sem sedaj v 2.nosečnosti ravno tako prestrašena

(odgovor članu ulaah7)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Bolniška v nosečnosti
20.8.2015 17:03:17   
Anonimen
Žal mi je za to težko izkušnjo user posted image Nimam sicer podobne zgodbe, ki bi jo delila s tabo, sem pa prepričana, da je bila okvara res samo slučaj in da se ne bo ponovila. Pridno pij folno in se zdravo prehranjuj, pa bo sigurno vse okej.

Samo glede vnetja mehurja - brusnični sok v nobeni od raziskav ni zmanjšal pogostnosti vnetij mehurja, tako da je brez veze, da ga kupuješ. Veliko bolj smiselna je na splošno obilna hidracija (da sproti odplakuješ morebitne bakterije) in kvečjemu abstinenca od spolnih odnosov po zanositvi - ali pa vsaj, da greš takoj po SO na wc, da splakneš nanešene bakterije.

Želim ti, da čim prej zagledaš user posted image in rodiš zdravo detece!

(odgovor članu soncek_ok)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Bolniška v nosečnosti
23.11.2015 13:15:14   
ulaah7
HVALA OBEMA!:)
G ni nic videla na UZju. Se teden dni preden smo izvedeli za spino bifido sem prisla na pregled ker sem imela krce. Pogledala je glavico in je rekla da je vse vredu. Ne vem ali se to ni se videlo takrat ali pa je ona spregledala..namrec ugotovili so ker so opazili tekocino v glavici.
Tako da ja.. Grozna izkusna:( sedaj cakam na 1. Pregled ker sem 10.11. Videla PLUS na testu. Sploh se ne morem veseliti preden vidim da je vse vredu.

Uzivajte punce!:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?