|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 76 77 [78]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2014
15.2.2014 17:37:04   
tashq
ravno s sprehoda,čeprav ne sončnega...user posted image (hm...no,ravno s sprehoda smo bili,ko sem začela pisati ta post...user posted image )

kupčki:takoj na začetku sploh ni podirala kupčkov,čeprav sem jo imela pokonci tudi dobre pol ure,menjavala pa tri položaje:sedeči v naročju(tega so nam zdaj pokazali v P),pokonci na rami in tistega čisto čez ramo,ko ima trebušček na rami(tega so priporočili prejšnič v P).po kakšnih 2 tednih pa je začela bolj podirati kupčke,ga zdaj skoraj vsakič.če ga slučajno ne podre v prvih deset_ih min,jo dam malo ležat,pa potem spet pokonci ali pa jo položim na trebuščka pa ga tako podre.
tresenje bradice:sem opazila le nekajkrat,ampak le takrat ko je bila bolj slečena(med previjanjem,pred/po kopanju...),pa sem predvidevala,da jo že malo zebe...
trajanje sprehoda:prvič smo šli za 5 min samo v naročju,drugi dan za 15 min v vozičku,potem smo bili pa kar nekaj časa doma zaradi vremena.ta teden,pri dobrih treh tednih,pa smo bili več časa zunaj.2 uri pri +5 ali več na sončku se meni zdi čisto uredu.



< Sporočilo je popravil tashq -- 15.2.2014 17:38:39 >

(odgovor članu marusap)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
   RE: Januar 2014
15.2.2014 19:38:20   
dspela
Lahko se preselimo na forum dojenček- starši čvekamo in odpremo temo Januarčki 2014...pa tam čvekamo.

Naš trese bradico ko se joka.

Ven pa danes nisva šla, ker ni bilo veliko sončka.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
   RE: Januar 2014
15.2.2014 22:51:56   
bucka*
Meni pa kar paše da ste tu :-) Sem aprilčica 2014, naša tema je totalno mrtva, ker so vse na fb, mene pa firbec matra kako je s prvim mesecem življenja z dojenčkom in se počutim bolj mirno, ko vidim da se vse po malem lovite in da sčasoma pogruntate svoje fore :)

Ko vidim kako vam gre fino, sem tudi sama bolj mirna in prepričana vase, da bo šlo :)

Uživajte s svojimi user posted image , pa hvala ker ste tako aktivne! :)

LP, Bučka


(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
   RE: Januar 2014
16.2.2014 13:32:12   
Dorotheia
Kaj potem, bomo ostale tu ali se preselimo kam drugam?

Mi smo vredu. Včeraj sem šla prvič na pijačo z dvema prijateljicama in malo v shopping (itak sem gledala samo otroške stvari) in je bilo res luštno. Pa vozičkali smo včeraj in je bilo res fajn - skoraj 2 uri. Upam, da bo prihodnji teden lepo vreme, da bova z malim veliko zunaj.

Je pa mali malo čuden oz. ful čudno je zadnja 2 dneva, ampak možno, da ima poskok v rasti in bi nonstop nekaj jedel in mu po koščkih dolivamo in ga hranimo. Pa prav sitkan je. Pokonci 2 uri in že tako utrujen, da ima okrog oči že vse rdečo, ampak zaspati pa ne. user posted image

Je pa že ful težji, opazna razlika, ko ga imam v naročju. Pa sem bila vesela, ker sem ugotovila, da sta mu dva pajacka (ki ju sicer ni imel niti 1x oblečena) premala. user posted image Kako sem čudna, da sem vesela ane. user posted image

Aja, drugače pa tudi mi dajemo tele Bio Gaia kapljice - jaz povečini kar v flaško dam 1x na dan po 5 kapljic. Včasih pa tudi v usta pokapljam, ampak samo če sva oba z mojim, da mu usteca drži, ker se naš malček zelo premika že.
Drugih kapljic ne mislim kupovat, čeprav ga na trenutke še vedno šraufa. Ampak bolj ga plini matrajo oz. prdenje (ali kakanje) in se zato napenja. Malo potelovadimo (nogice obrnem navzgor) in je potem ponavadi boljše. Kaka pa ful zadnji teden - najprej je po 4x na dan, zdaj pa kaka že po vsakem obroku. Moj čisto oboleva. user posted image A se to kakanje baje po 6. tednu res zmanjša ali ostane isto? Sicer meni je vseeno, ker nisem tako občutljiva na kakece, ampak tako me zanima.

Aja, pa dajte povedat - te igralne podloge, ki se dobijo - so pralne in vse - ali je tudi čisto nove iz trgovine treba oprati?
Midva malo premikava stvari v našem malem stanovanju, sva dala previjalno zdaj v kuhinjo oz. bivalni prostor, bomo videli, kako bo. Totalno nepraktično, če imaš premalo stanovanje. No pa saj mogoče se kmalu selimo, upam. user posted image

Aja, pa čudno, naš mali tudi včeraj in danes sploh ne podira kupčkov več tako lepo kot prej - ne vem, kaj je to. Ima katera mogoče kak nasvet ali kaj ve v zvezi s tem? Nimam občutka, da bi ga potem kaj matralo, ker čisto lepo spi, polije pa tudi nič ne.

< Sporočilo je popravil Dorotheia -- 16.2.2014 13:33:35 >

(odgovor članu bucka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
   RE: Januar 2014
16.2.2014 14:47:06   
tashq
igralni center:naš se je dal oprati.tiste loke odmontiraš(te se ne dajo oprati) in tisto podlogo,kjer mali leži opereš. drugače so pa že lahko skoraj od prvega dne na tleh.mi jo imamo zaenkrat čez dan v naročju ali pa na kavču,ponoči pa v svoji postelji ali v taveliki,če zaspiva med dojenjem(aja,neverjetno lepo tako spi,čeprav ne podereva kupčka,samo jaz sem bolj polomljena potem...).v nekaj dneh ji bomo pa še ta igralni center naštimali...
pa zelo lepo mi tudi spi pri meni na trebuhu:sem jaz na hrbtu in berem ali spim,ona pa pri meni na trebuhu.prav gledam,kam se je stlačila prej,ko je bila še notri...user posted image

sem pa jaz odprla novo temo,da res ne bomo več v pričakovanju...user posted image
http://www.ringaraja.net/forum/januarcki-2014/m_6119874/mpage_1/tm.htm#6119874

< Sporočilo je popravil tashq -- 16.2.2014 14:48:15 >

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 76 77 [78]
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 76 77 [78]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?