|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sem še privlačna zanj?
12.5.2013 12:36:31   
Ajra RR
Mnogo žensk se po porodu sprašuje, ali so še privlačne za svojega partnerja. Telo se spremeni, včasih nastanejo strije, se nakopiči nekaj odvečnih kilogramov ...
Preberite si prispevek s strokovnjakinjo Lauro Tratnik: http://www.ringaraja.net/clanek/spolnost-po-porodu-sem-se-privlacna-zanj_4778.html?page=1

_____________________________

Strokovnjaki odgovarjajo, vprašanje jim lahko pošljete tudi anonimno.

http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sem še privlačna zanj?
10.6.2013 11:00:07   
Nagajivkica
Privlačna partnerju je ženska, kolikor jo pač ima rad in kolikor jo ceni. V kolikor je žena partnerju bila privlačna prej in jo je resnično ljubil, potem kakšen kilogramček več po porodu ne bi smel predstavljati velikih težav. Ker če nas ljubi ve zakaj se je naše telo spremenilo, tako da nas mogoče še bolj ceni, ljubi in tako skoraj ni mogoče, da za naše moške ne bi bile več privlačne.

Problem pa nastane, če se ženska po porodu zapusti in se s sabo in svojim telesom sploh ne ukvarja.
Tudi nam ne bi bilo všeč in nam moški ne bi bili privlačni, če bi se kar naenkrat zapustili in ne bi vsaj minimalno skrbeli zase. Kaj ni res????

(odgovor članu Ajra RR)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Sem še privlačna zanj?
10.6.2013 14:11:07   
čebelica19
tudi jaz sem se najbolj bala tega, da me moj partner ne bo več gledal kot svojo partnerico, ampak samo kot mamo najini mali zgagici, ampak če se ženska po porodu posveti svojemu partnerju, on vidi da tudi on še obstaja. in midva nimava problemov s tem. ker pravi da me zdaj drugače gleda in da sem mu še bolj privlačna :)

(odgovor članu Nagajivkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Sem še privlačna zanj?
11.6.2013 10:47:44   
astrid1
On pravi, da sem mu privlačna, čeprav se sama sebi ne zdim. Telo je le drugačno po dveh porodih. Določene stvari se popravijo s pravilno prehrano in telovadbo, druge pa se ne morejo.

(odgovor članu čebelica19)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Seks po porodu: Ste vedeli?
Približno šest tednov po porodu, ko se konča čišča, naj bi par spet lahko pričel s spolnimi odnosi. Moški seveda nekolik...
Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...
Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?