|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nakup oblek preko interneta
10.6.2013 16:17:38   
avion
Pozdravljeni,
Pred dnevi sem kupoval malo poletne garderobe. Ob ogledovanju srajc in podobnega, sem se spomnil, kako sem pred kratkim v Ameriki praktično enake majice (Tommy Hilfiger, ipd) kupoval po več polovico nižji ceni. Tako sem prišel na ideji, da zagotovo imajo pa tudi v ameriki spletni prodajo. Ni mi bilo potrebno iskati dolgo in že sem na internetu našel kar nekaj strani, kjer so produkti res več kot polovico cenejši. Je pa res, da je potem poštnine še kar nekaj. Vseeno pa na koncu na hitro kolikor sem gledal je razlika v ceni samo še 20-30% kar pa ni več ne vem kako veliko.
Istočasno sem pa našel tudi določene strani, ki pa prodajajo iz Hong Honga, Indije, kjer pa so cene nižje, predvsem pa dostikrat sploh ni poštnine.

Ali ima kdo kakšne izkušnje s takim nakupovanjem? Nekje sem slišal, da ti na carini lahko odprejo paket in če ugotovijo, da nekaj naj bi ne bilo originalno, lahko zaplenijo. Sicer na teh straneh piše, da so artikli originalni, vendar kaj to pomeni v praksi? Kakrneškoli informacije bodo več kot dobrodošle.

< Sporočilo je popravil angelika RR -- 10.6.2013 20:41:07 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Naku oblek preko interneta
10.6.2013 16:40:19   
Felicita
Kar se amerike tiče - je res precej cenejše vse (ravno včeraj sem gledala tavisoke allstarke z njihove spletne strani za $55), samo moraš potem pazit, ker plačaš:
- poštnino (ti jo računajo že v spletni trgovini)
- carino (za obleke mislim da 12%)
- ddv (20%)

je sicer pomoje dost odvisno od vrednosti in dobre volje carinika/poštarja - sem zadnje čase kar nekaj naročala, pa nekako ni nekega pravila do koliko denarja ti še spustijo skozi brez plačila dajatev (npr sem plačala carino za paket v vrednosi 50 usd, nisem je pa plačala za enega v vrednosti 112 usd - prvi je prišel preko privat podjetja, drugi preko navadne pošte. gre pa za isti tip blaga...). vsekakor večja naročila plačaš vsak cent pa še kaj več (skladiščenje in ravnanje s pošiljko - 2,5 eur; bančna garancija - 10 eur).

glede raznih hong kong variant pa previdno, ker je velika verjetnost, da ostaneš brez vsega. ker veliko zadev piše da so originalne pa niso. poznam primere takih uničenj uggic, addidas čevljev in ray ban očal - s tem da uggice in addidaske je pisalo da so garantirano originalne (niso bile), ray ban očala pa da sicer niso original, ampak tako dober ponaredek, da ni šans da se opazi - konačala so seveda v carinski drobilnici. jest se tbh še z e-bayem včasih ne upam igrat glede teh branded zadev, tko da rajši kupujem v uradnih spletnih trgovinah.

_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu avion)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Naku oblek preko interneta
10.6.2013 17:04:15   
kajalin*
carina ti paket odpre, te o tem obvesti in samo preveri če si res to naročil, drugega ni.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Naku oblek preko interneta
10.6.2013 17:04:55   
petrcaaa
Veliko spletnih trgovin v EU ima nižje cene in sploh ne računajo poštnine. Za čevlje npr. priporočam: javari.co.uk

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Naku oblek preko interneta
10.6.2013 22:03:59   
avion
Kaj pa kar se oblek tiče? Kakšna preverjena prodajalna?

(odgovor članu petrcaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Naku oblek preko interneta
29.11.2021 21:06:10   
Lelly28 RR
kakšna dobra trgovina v Evropi, da ne plačamo carine?

(odgovor članu avion)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?