|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
6.8.2013 9:34:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Netipicni znaki celiakije...
13.8.2013 22:18:55   
uwaga
Samo zato smo jo odkrili, ker so preverjali prisotnost protiteles v krvi. Je imela zelo povišane vrednosti. Potrdili pa z gastroskopijo. Sicer naša punca ni imela nič znakov, ki bi kazali na celiakijo.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Netipicni znaki celiakije...
14.8.2013 8:27:41   
Hope2
Našega so pred meseci testirali za celiakijo- 2 leti jamral, da ga trebušček boli (k sreči je nima). Takrat sem zdravnici omenila, da kakih znakov za to bolezen nima, pa mi je rekla, da je glih imela en primer 9 letne punčke, ki je dolgo časa govorila, da jo želodec boli. Drugih znakov ni imela, šele zdaj so jo testirali in dokazali celiakijo.

(odgovor članu uwaga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Netipicni znaki celiakije...
14.8.2013 8:59:04   
nanka
Meni so jo potrdili en mesec nazaj. Nisem imela nobenega znaka ( samo težave z kožo, srbeči izpuščaji). Dermatologinja mi je naredila biopsijo kože, vzela kri in poslala k gastroenterolugu. Celiakija je potrjena (biopsija dvanjasternika in serološko).

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?