|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Privat varstvo v Medvodah in okolici
25.9.2013 19:06:23   
drejcisu
Zanima me kakšne so vaše izkušnje in kaj bi mi priporočile saj iščem varstvo za svojo hči in se ne morem odločiti v katere roke bi jo zaupala.
Hvala za vaše odgovore..
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Privat varstvo v Medvodah in okolici
14.10.2013 23:11:04   
el.k
V novih prostorih naše hiše v Medvodah od oktobra 2013 dalje nudimo zanesljivo dnevno varstvo za vašega otroka do 3. leta starosti.
Prostori so prilagojeni otrokom, varstvo pa je prijavljeno na ministrstvu. V varstvo bomo sprejeli do 7 otrok.

Zavzemamo se za razvoj otrokove samostojnosti, veliko se gibljemo in igramo. Prehrana je zdrava in pripravljena v domači kuhinji
in vključuje veliko sadja in zelenjave. Vsako jutro naredimo sveže sokove iz sokovnika za kosilo pa poskušamo najti zelenjavo ki je slovenskega porekla. Poskrbimo tudi za prehrano alergikov in vegetarijanske obroke.


Do konec tega leta znaša cena mesečnega varstva 360€.(Polna cena znaša 450€ v ceni je všteto: plenice+ obroki +plesne urice + ustvarjalne delavnice + športne delavnice + angleščina.).
Možno je tudi popoldansko varstvo, občasno varstvo, 2x tedensko, 3x tedensko, polmesečna oskrbnina 3x tedensko. Po dogovoru tudi sobote ali nedelje.
Po želji lahko si zagotovite tudi prevoz od vašega doma do našega varstva in obratno. Prevoz je namenjen tistim ki nimajo časa da bi preživeli v avtu ampak bi raj tisti čas namenili svojim otrokom.

Zainteresirani starši in otroci vljudno vabljeni na ogled naših prostorov.


Pišite nam ali nas pokličite 040 604 388.

Veselimo se vašega obiska!


< Sporočilo je popravil el.k -- 14.10.2013 23:18:54 >

(odgovor članu drejcisu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...




Sedenje.
пеперутка16

Kdaj so vaši dojenčki začeli trdno, samostojno sedeti brez pomoči ali sklanjanja?

Pred 6. mesecem. (14%)

V 6. mesecu. (43%)

V 7. mesecu. (14%)

V 8. mesecu. (0%)

Po 9. mesecu. (29%)


Število vseh glasov: 7

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!