|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 12 13 [14]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: prevarana
9.2.2014 11:59:00   
mateyka
Stana, Frodo je ženka (čeprav je na RR hobit user posted image ).

(odgovor članu Bakfark)
Neposredna povezava do sporočila: 326
   RE: prevarana
9.2.2014 12:43:22   
petea

IZVIRNO SPOROČILO: Sljiva
Meni je čedalje bolj fascinantno to, da mi Stanislavini posti delujejo zelo močno, ..., kot da jih izreka moški, tisti pravi moški.

In nočem biti zlobna, ampak mi pride na misel, da doma preveč igra pravo žensko in potem ji njena odločnejša plat udari ven tule na forumu...



Zakaj pa bi naj bila na RR njena podoba kontra temu, kar je v realnem življenju?

(odgovor članu Sljiva)
Neposredna povezava do sporočila: 327
   RE: prevarana
9.2.2014 13:47:51   
RIJA*
mater, ka ste napletle iz ene obične k.u.r.b.a.rije user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil RIJA* -- 9.2.2014 13:48:34 >

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 328
   RE: prevarana
9.2.2014 14:12:59   
mateyka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 329
   RE: prevarana
9.2.2014 20:13:05   
Frodo Bisagin

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

Tudi to je tvoje spoznanje, ki izhaja iz tebe.


Napaka, izhaja it tebe in tvojega pisanja.


Torej, kje je resnica?



Resnica je, da ima vsak svojo resnico.

Kar je skladno z mojo definicijo -  da je feminizem koristen intelektu, doma pa sem v osnovi ženska.


Feminizem ni pralni stroj, ki ga vklopis in izklopis, je nazor in nacin zivljenja. O tvojih definicijah pa ravno ne bi.

In vprašanje je bilo, kaj definira pravega moškega. Z definicijo se Froddo  Bissagin ni upal ukvarjati. Tudi Bakfarfk ne. Zakaj že?


Zakaj tako patolosko potrebujes definicijo. Navsezadnje domnevni "pravi moski" je zgolj tvoja obsesija. Vsak moski je za neko zensko (ali moskega) pravi moski. Enako je vsaka zenska za nekoga (moskega ali zensko) prava zenska. To je definicija "subjektivne pravosti".

Ko zmanjka argumentov (v tem primeru generalizacije), je ostane žal samo osebni napad.


Generalizacija je tvoja bolezen, pa tudi osebno napadanje ti niti najmanj ni tuje.




_____________________________

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 330
   RE: prevarana
9.2.2014 20:14:44   
Frodo Bisagin
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark

Več kot citiranje SSKJ ti ni mogla ponudit. In ravno proti tvoji generalizaciji se tukaj eni "borimo". Prej pa tukaj najdem sled osebni prizadetosti.


Ta prizadetost pa ne izhaja iz debate, ima dalec globje in realnejse korenine.
Morda se hoce potolaziti, da je njena odlocnost vzrok/krivec za dolocena dogajanja v zivljenju ali pa njena zenstvenost ...


< Sporočilo je popravil Frodo Bisagin -- 9.2.2014 20:22:53 >


_____________________________

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu Bakfark)
Neposredna povezava do sporočila: 331
   RE: prevarana
9.2.2014 20:18:10   
Frodo Bisagin

IZVIRNO SPOROČILO: petea
Zakaj pa bi naj bila na RR njena podoba kontra temu, kar je v realnem življenju?


Kot je ze napisala - pise kot mozaca, a bila bi zenstvena zenska. Oziroma - to kar da od sebe ni v soglasju s tistim kar govori.

_____________________________

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 332
   RE: prevarana
9.2.2014 20:49:55   
Sljiva

IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin
pise kot mozaca, a bila bi zenstvena zenska. Oziroma - to kar da od sebe ni v soglasju s tistim kar govori.


Točno tole sem jaz opazila, ja, samo ne znam na kratko in jasno povedat. Promovira nežno in ženstveno na precej moški način. Zanimivo pač...user posted image


(odgovor članu Frodo Bisagin)
Neposredna povezava do sporočila: 333
   RE: prevarana
9.2.2014 23:35:30   
mateyka
Feminizem ni pralni stroj, ki ga vklopis in izklopis


funny but true - dobra primerjava user posted image

(odgovor članu Sljiva)
Neposredna povezava do sporočila: 334
   RE: prevarana
20.3.2014 18:04:31   
Anonimen
Avtorica mene pa zanima kako si se odlocila? Si vredu?user posted image user posted image

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 335
   RE: prevarana
20.3.2014 23:37:48   
ronja
Pohojena, upam, da si boljše. Če bi se meni to zgodilo, bi mu verjetno verjela, saj je res napisal v pismu isto kot tebi in verjetno tudi zato, ker tudi sama rabim zaključek navadno, vsaj nek simboličen. Je pa jasno, da mu zdaj ne zaupaš več in da si prizadeta, če ti skriva pisemce, čeprav je poslovilno... Tako da to bo moral on požret, da mu zdaj pač ne zaupaš, ker je logično, zaupanje si bo moral spet zgradit. Za to se morata odločit oba - ti da mu daš šanso, on da jo izkoristi - če se seveda odločita ostat skupaj. Večina parov, kjer je eden od njiju varal, pa sta ostala skupaj, jim ni žal - sama si to razlagam s tem, da jih je očitno družilo nekaj več in upam, da bi bilo pri nama enako v takem primeru (vedet pa ne morem, dokler se ne zgodi). Tisti, ki pa so odšli, pa tudi navadno zagotavljajo, da so se prav odločili, mogoče so videli, da še kaj drugega ni štimalo in da je preveč za popravljat... Kakorkoli: vso srečo!

Kar se tiče debate o moških in ženskah: v osnovi spola pri človeku loči prisotnost ali odsotnost y kromosoma. Ker moški ima lahko tudi dva x kromosoma, ampak če ima še y je morfološko moški, so pa navadno res bolj ženstveni. Fizično se to kaže kot prisotnost primarnih in sekundarnih spolnih znakov, torej genitalij, pri moškem mišična masa itd... NI pa vse tako zabetonirano celo tukaj ne, saj imaš hermafrodite, itd... Mamini sinčki imajo penis in so moški, čeprav ne taki, ki bi si jih večina žensk želela za moža.
Glede prazgodovinskih moških in žensk: takrat je vladal matriarhat, ženske so bile vse kaj drugega kot nemočne;). Ženska ženstvenost zna bit zelo močna in ni nasprotje intelekta, tako kot tudi moškost ne:). Mislim, da nismo moralno inferiorne in mislim, da so moški sposobni krotit svoje nagone tako kot me, včasih kaj zašuštramo, pa se potem pač trudimo popravit. Obojim pade nivo testosterona, ko imamo male otroke, samo da ga imamo me že v osnovi manj, smo pa zato bolj občutljive nanj (dela pa pri obeh spolih isto - povišuje libido, med drugim, samo morajo bit še ostali hormoni v pravilnem razmerju, recimo pri ženski ne dela brez dovolj estrogena). V nekaterih državah je celo več prevar na strani žensk.
Moški so po naravi lovci, ja, ampak po naravi tudi skrbijo za svoje mladiče (pri tej vrsti). Če bi moški odjadral k ljubici, se naš rod ne bi tako razširil, ker imamo tako dolgo nesamostojne mladiče, ki jih v naravi same ne bi mogle preživet tako uspešno kot smo jih skupaj. Ko pa mladiči odrastejo, pa se pari lahko ločijo brez evolucijske škode za potomstvo. Zato so tudi samci nam bližnjih opic pozorni na to, da mu je samica zvesta med ovulacijo, za ostali čas mu pa ni tako zelo važno, da je ekskluziva;).

Kar se tiče udarit po mizi - če je obema všeč, lahko udarita tudi drug po drugem, samo da ne gledajo otroci. Tu ni pravil, eni se rašji zmenijo "v postelji", drugi se moramo zmenit prej, če nas kaj mori, da gremo v posteljo (mogoče pa še pride taka kriza, ki je drugače ne bova znala rešit), si pa vseeno ne predstavljam, da bi me vsakilč prav spraševal, ali bi rada spala z njim - mislim, saj toliko se pa že poznava, da veva, kaj pomeni ja, kaj pa ne. In kot pravi bakfark, to velja za oba spola, nihče ni vedno za ali vedno proti (vsaj pri večini).
Je pa res, da pri veliko moških (in veliko ženskah v razvitih družbah) skok čez plot pomeni res samo seks brez čustev, vendar v tem primeru to ni tako, so bila v bistvu ravno čustva tista, ki so prizadela.

Stana, tvoj način pisanja je res zelo moški, borben, bojevit, direkten in včasih kar napadalen... Razumem, da praviš, da si doma nežna ženstvena ženska, vendar se mi zdi, da vsaj v kriznih situacijah reagiramo tako, kot smo najbolj močni - in tvoj moški pol je zelo močan. To je mišljeno samo kot premislek, ne kot napad ali karkoli.
Glede Vodeba - če se mu še lastna žena reži in ga ne bere, ker pravi, da je to kup kozlarije... user posted image Kar je sam rekel v enem intervjuju... se mi zdi super, da se ljudje lahko tako zmenijo:) Ona se ne sekira, kakšne on klamfa, on pa ne, da ona njega ne jemlje resno s tem klamfanjem, pa sta oba zadovoljna:).

< Sporočilo je popravil ronja -- 20.3.2014 23:47:41 >


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 336
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 12 13 [14]
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 12 13 [14]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?