|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: On noče več
13.5.2014 12:22:04   
lillith82
LS nimam pametnega odgovora, ker v bistvu razumem in tebe in njega.
Tudi midva sva se pred približno 3 leti odločila da je zdaj pa čas za otroka. No do danes še ni bilo uspeha. Na vse preiskave je hodil z mano, bil ob meni ob vseh mojih nihanjih razpoloženj zaradi tablet, operacij, preiskav,...vem da sem bila tečna za pop***, znala burno reagirat ob neuspehu, itd. Vem da sem bila čisto nasprotje tega kar je videl v meni preden sva se odločila da se podava v to. Sicer mi ni rekel ravno da noče več, je pa povedal med vrsticami, ko mi je predlagal naj neham s temi preiskavami in tabletami, itd i pustim da narava opravi svoje. Bila sem jezna nanj ko mi je to rekel, ampak zadnji mesec se popolnoma strinjam z njim. Tudi jaz imam dovolj vsega. Vedno bolj razmišljam da vsa ta agonija škodi najinemu razmerju, ker se enostavno ne znam več sprostit in vsak mesec čakam samo na to prekleto user posted image in ko pride me vrže in to nisem več jaz. Moj hobi je postal prebiranje forumov o težavah z zanositvijo, kupovanje in delanje testov,... Sita sem že sebe, na kozlanje mi gre ob vseh slikah na fb, kjer mlade mamice objavljajo svoje dojenčke in kako so najsrečnejše na tem svaetu. In VEM da ni prav da tako razmišljam, saj jim v resnici privoščim in bi tudi jaz rada bila na njihovem mestu. Ampak ne grem več v skrajnost in nočem postaviti zaradi tega svoje razmerje v položaj, ki bi pripeljal do razhoda, ker vem da sem našla svojo sorodno dušo. Lahko sva srečna tudi brez otrok.
Mogoče sem se malo preveč negativno razpisala, ampak takšno je moje mnenje zadnji mesec dni in mislim da mi je vso to sekiranje do zdaj prineslo samo slabe stvari, saj ne znam več uživat v stvareh v katerih sem prej. In roko na srce...pogrešam svoje "staro", brezskrbno življenje.

_____________________________

I don`t know where i`m going...but i sure know where i`ve been

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 51
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Vzrok za ponavljajoče splave?
Raven naravnih celic ubijalk, ki krožijo po krvnem sistemu in lahko povzročijo splav, se poveča ob stresu, kakršnemukoli...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?