|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Priprava mlečnega kefirja
23.6.2014 14:00:41   
mami2in1
Pravijo, da je kefir najbolj "zdrav" iz svežega, neobdelanega mleka (torej tudi nepasteriziranega). Zanima me ali je "varno" piti kefir iz neprekuhanega surovega mleka, če ga delamo na sobni temperaturi? Koliko časa je še OK, da ni v hladilniku (npr. če želim malo močnejši kefir)?
Zaradi navedenih skrbi sem dala posodo z mlekom in kefirjevo gobico v hladilnik, kjer kefir po nekaj dneh še ni dozorel. Tak način je zame predolgotrajen. Pa tudi v tem primeru nisem več gotova, če je mleko/kefir še OK za uživanje, saj na mlekomatu piše, da naj mleko (ki ga hranimo na hladnem) porabimo v dveh dneh.
Naj kefir raje izdelujem iz prekuhanega mleka?

Hvala za vse nasvete in mnenja!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Priprava mlečnega kefirja
23.6.2014 14:11:20   
tashq
sicer za kefir ne vem,mi delamo kislo mleko.
ja,uporabimo domače mleko(babičino oz.od njenih kravuser posted image ),ga ne prekuhamo(drugače se kislo mleko sploh ne naredi) in delamo na sobni T.ko je pa narejen,ga damo pa v hladilnik in lahko počaka par dni.se ne "pokvari" in nismo "bolni" po njem.po mojem mnenju,če uporabiš "preverjeno" mleko od nekoga,ki ga poznaš in zaupaš ali na mlekomatu(kjer naj bi bilo tudi testirano mleko),ne more biti nič narobe...

< Sporočilo je popravil tashq -- 23.6.2014 14:12:21 >

(odgovor članu mami2in1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
23.6.2014 20:52:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tashq)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
Regratov med
Zdravilna rastlina regrat je poznana vsakemu. Zdravilni so listi, korenina in tudi cvetovi. Iz cvetov lahko pripravite ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?