|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Preložitev vpisa v prvi razred
18.7.2014 10:32:18   
robista
Mislim, da poleg vseh testov starš najboljve pozna in ve kdaj je otrok pripravljen iti v privi razred. Jast bi ravnal po svojem občutku.

(odgovor članu Luns)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Preložitev vpisa v prvi razred
18.7.2014 11:14:16   
Tasika
Moja2 sta sicer spomladanska, ampak ce bi bila rojena po septembru, bi odlozila solanje. Otrokom pač privoščim dodatno leto igre, šole bo še dovolj v njihovem življenju.starejši kot so, lažje se spoprijemajo s težvami in problemi. Ne samo v prvem razredu, ampak ves čas šolanja.
Kolegica se je odločila za odlog, čeprav je bila punčka zrela za šolo ( rojena decembra, rok je imela januarja). To je povedala v vrtcu, pri pediatru, pri psihologu in v šoli. Mirno in brez cirkusov. Da je takšna njihova odločitev. Sicer so jo vsi prepričevali o nasprotnem, mala je ostala še eno leto v vrtcu, in to je to. Mislim da imaš osnovo v zakonu o devetletki, kjer piše da gre otrok v šolo s šestimi leti, in decemberski otrok 1.9. pač še ni 6.

sicer pa počakaj še eno leto, če prav razumem ne govorimo o letošnjem septembru ampak o 2015.

_____________________________

Lep pozdrav
tasika

(odgovor članu Polona31)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Preložitev vpisa v prvi razred
18.7.2014 22:41:28   
LuLu30
Naša je rojena sredi avgusta in gre letos v prvi razred. Mi je žal, da se nisem izborila, da gre drugo leto v prvi razred, zato, ker je začela govoriti šele pri 3 letih in pol, še danes ima probleme sičniki in šumniki al kaj so že. Pa sva hodili k logopedu in mi ni nič povedala, da obstaja "papir", kot je ena napisala. Zdaj je, kar je. Bomo videli, kako bo septembra. Mi je kar slabo ratal, ko sem šla knjige za prvi razred kupovat zadnjič. Takšne naloge smo mi imeli v drugem razredu, pa smo bili eno leto starejši. Ne vem no... user posted image

(odgovor članu Luns)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Preložitev vpisa v prvi razred
19.7.2014 7:29:02   
Paštetka
Lulu30, nič ti ne rabi biti slabo, ker bodo vse lepo zmogli.
Lulu, ste preverili sluh pri tvoji. Moja je bila enaka kot opisuješ. Ampak to z učenjem in dovzetnostjo nima nič. Moja ni slišala ok, in je zdaj po OP super. Kar se pa tiče šole zaradi tega, pa ni bilo nič narobe. Zdaj gre v 2.razred in se uči in sičnike in R.

_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html



(odgovor članu LuLu30)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Preložitev vpisa v prvi razred
7.8.2014 9:48:28   
Leela
Načeloma sem jaz za to, da gre decemberček rajši leto kasneje AMPAK resnično je samo od otroka odvisno kakšen je. Res ni odvisno od same intelegence ampak od zrelosti, koliko je otročji itd. Najbolje, da slediš svojemu občutku. Ali pa povprašaj vzgojiteljice, ki vedo kako se otrok obnaša v skupini ali lahko sledi navodilom za delo brez problema itd.
Moj prvi je bil že pri 5 in pol "zrel" za šolo, čeprav je poznal 6 črk, Moj drugi pa pozna vse črke že od tretjega leta pa sem prav vesela, da bo šel v šolo s šestimi in pol.
-sodelavki je žal, ker ni dala odlog za otroka rojenega na začetku novembra, ker šola je že prava obveznost in so rabili ogromno energije, da so vsemu sledili.
-sorodnica je za decembrčka dala odlog in jim je žal. Otrok gre zdaj v drugi razred in bi komot lahko šel že v tretjega.
Tako, da presodi, ne odlagat samo zato, ker je decembrček.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Otroke uspavam zgodaj
Moji otroci so vedno šli zgodaj spat. Zapadli smo v rutino, ko so smo se odrekli dnevnemu spancu, približno tretje ali č...
Slovenija, častna gostja na knjižnem sejmu...
Slovenija je častna gostja na knjižnem sejmu v Bologni, s čimer bo na svetovnem zemljevidu še dodatno utrdila svoje mest...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?