|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   potrebščine-baby-fon
5.11.2014 10:36:55   
mamica246
pozdravljene mamice...zanimam me kaj vas vodi pri nakupu baby-fona. Katere lastnosti naprave vas prepričajo..
Tudi sama sem mama in me je pri baby-fonu motilo to da je treba eno od '"naprav'"vedno nositi s sabo. To pomanjkljivost bi rešila mobilna aplikacija,ki bi imela naslednje funkcije: otroka bi slišale, s pritiskom na gumb bi mu lahko kaj povedale (mamin glas pomirja), drugi gumb bi omogočal da se otroku v sobi predvaja pesmica,pravljica, prižgejo se lahko svetlobni efekti. Ker je problem baby-fona sevanje in ni priporočljivo, da je v neposredni bližini otroka bi ta baby-fon bil samostoječ in bi se dal postaviti ob rob sobe-čim dalj stran od malčka,bil pa bi tudi zložljiv, če bi ga želele nesti s sabo ko greste na potovanje. Baby-fon bi imel tudi merilec sobne temperature, senzor dihanja in nočno lučko.
Zanima me kaj bi še ve dodale oz. kaj pogrešate pri svojem...in kaj menite o tem napisanem...Vaša informacija mi bo zelo koristila saj želi naša ekipa to tudi izdelati, seveda na podlagi povpraševanja. Glede na to, da bi izdelek združeval več drugih izdelkov bi se cena vrtela tam okrog 60-100€.... zanima me ali je izdelek dovolj prepričljiv da bi ga ve kupile..
Hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: potrebščine-baby-fon
5.11.2014 14:32:36   
bskrle
ne.
Mi uporabljamo babyfon aplikacijo, ki se jo da namestiti na telefon. A še to zelo redko.

_____________________________

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu mamica246)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: potrebščine-baby-fon
10.11.2014 5:55:38   
Hope2
Ne. Imam angelcare (pri obeh otrocih), ki ima tudi funkcijo baby fon. Angelcare mi vec pomeni, kot nastete funkcije, ki bi jih nudili. Sem tudi zagovornit mirne tihe noci, ne pa igranja muzke, svetlobnih efektov in ostalega direndaja. Otrok rabi mamo, ne igracko. Angelcare ima merilec temperature, senzor dihanja in nocno lucko.

Baby fon tudi zelo malo rabimo, zato me tistih par minut ne moti, ce ga nosim s sabo, pravzaprav ga sploh nerabim nosit s sabo, je dovolj glasen, da slisim otroka ali baby fon (k sreci ne zivimo v graduuser posted image )

Mamin glas preko naprav ni nikoli isti kot v resnici.

Osebno bi raje kupila angelcare, ker je dolgo na trziscuin ima pozitivne kritike- ne bi zaupala novemu izdelku.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: potrebščine-baby-fon
17.11.2014 10:45:05   
*zvezdica zaspanka*
v preteklem letu sem ugotovila, da je baby fon še ena od pogruntavščin, na kateri prodajalci služijo denar. pred rojstvom naše malčice sem razmišljala o tistih ta dragih z ne vem kakšnimi vse funkcijami (ker se pač dobro počutim s takšnimi tehnološkimi zadevicami in se mi je zdelo super, da bi imela poleg samo baby fona še merilec temperature, vlage ipd., mikrofon, kamero ipd.), a v realnosti nisem nameravala dati toliko denarja. zapravila se 50€ (še vedno veliko preveč), za čisto navaden baby fon (dve enoti, zvok in 3 lučke na moji enoti, če že ne slišim, pa mogoče vidim).
v glavnem baby fon sem uporabljala na začetku, bolj zaradi razloga, ker ga imam. če je mala zajokala sem jo slišala tudi brez baby fona, ker nikoli nisem bila tako daleč, da bi jo pustila samo in se zanašala samo na en mali baby fon. kot "dobra zadeva" se je izkazal, ko smo šli k babicam na obisk - mala je spala nadstropje višje, jaz pa sem se lahko sprehajala po hiši. četudi baby fona ne bi imela, verjetno ta čas ne bi šla naokoli oz. bi zagotovo nekdo drug slišal, da se je zbudila. na koncu sem tako baby fon s sabo v torbi nosila le še iz navade, če bi ga mogoče potrebovala.
mala je stara eno leto, baby fon pa že od morja leži v potovalki, kamor sem ga zapakirala pred odhodom na morje. če sedaj malce pomislim, bi bolj kot vse to, raje imela senzor dihanja ... a tudi brez tega, smo lepo preživeli prvo leto.

vsaka mama si naj sama organizira skrb, kakor njej najbolj ustreza, sem pa v preteklem letu kupila en kup stvari zaradi reklame in priporočil, ki so se na koncu izkazale za čisto nepotrebne, neprimerne in "drage". manj je več user posted image

< Sporočilo je popravil *zvezdica zaspanka* -- 17.11.2014 10:46:31 >

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...
Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...
Pomladna potepanja z dojenčki in malčki
Lepi pomladni dnevi kličejo po dolgih sprehodih z dojenčki in kavico s prijateljico, kajne? Da bodo daljši sprehodi udob...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?