|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2016
22.2.2017 14:31:16   
Ribica **
Pikica a daj, a res? Jaz sem pazila eno deklico E., od tu je bila ideja za ime. Izbirala sva pa še med Elo in Ulo. Ni ravno pogosto.

Sem pa danes jo dala kar lepo še v košaro, da je spala, pa hladno je. Saj v športnem delu tudi zaspi, samo kasneje, ker se dogaja.

Jaz sem zadnjič začela eno knjigo brat, da bom malo počivala in to, samo potem je pa tako zanimiva, da sem dve uri brača v postelji namesto spala, naslednji dan pa z malo v naročju.

< Sporočilo je popravil Ribica ** -- 22.2.2017 14:32:44 >

(odgovor članu pikica 4)
Neposredna povezava do sporočila: 476
   RE: Oktobrčki 2016
22.2.2017 14:39:37   
Pia*
Nasa misija GH je bila tudi danes klavrna.
Bucka tudi ni sla skozi. Sedaj, ko vidi zlico zapre usta in ni sanse do bi jih odprla. Pa, ce se na glavo postavim!

Vsi pravijo, da kompliciran in naj ji dam jabolko in banano. Ampak, ko beres smernice za uvajanje je najprej zelenjava.
Kaj bi ostale naredile?
Namrec jaz si velikokrat skuham kompot in je moj mali za vikend z vilico zmeckal jabolko. No to je pa odpirala usta kot riba na suhem, ko ji celi krhel zmazala je bil pa jok, ko ji nic vec nisva dala.
Strah me je da bi ji sadje veliko bolje odgovarjal kot pa zelenjava in da mi zelenjave sploh ne bi hotela jesti.

Malo sem razmislala, da bi naredila krompir+cezano.

Moja mami se mi itak samo smeji, ker naj bi ji jaz pozrla vse zivce, ko je kuhala zelenjavo. Jesti sem jo zacele sele sedaj v nosecnosti pa se to ne vse. (Zelja in solate sploh ne prebavljam).

Spanje! Kaj hudica je ze to???
Tako lepo je ze spala, sedaj pa ze 2teden cela stala. Okol 1h se zbudi v joku, glavico nazaj, noge cist trde kot,da bi jo kaj napenjalo.
Zaspi pri meni v narocju in tako spiva pomdelckih tja do 6h. Na vsake toliko casa se v joku zbudi, ko jo pomirim zaspi nazaj( ima pa ocke skos zaprte tako, da bi rada spala pa ji nekaj ne da miru).

Upam, da niso spet zobje! Ker potem se lahko od spanja kar poslovim glede na to koliko zob imamo pa da za vsakega rabimo 14dni.
Ko bi vsaj vsi na 1x zrasli pa je! :))

Mi imamo pa soncek+zelo toplo. Sploh v zavetju, ko ni vetra. Super je zunaj. Pia ze 1uro spi. Sedaj mi samo se popoldan v vozku zaspi ostalo pa pokonci.

(odgovor članu pikica 4)
Neposredna povezava do sporočila: 477
   RE: Oktobrčki 2016
22.2.2017 21:59:57   
Pupa88
Ola punce,

Evo svezi podatki za tabelo, iz danasnjega pregleda. 4m:5860g, 63 cm

Smo se zredili skoraj za 1kg ta mesec, tako da sem zgleda brezzveze delala paniko...ocitno se je res poznalo na kolicini mleka to, da smo katastrofa spali, jaz bolj malo jedla in pila, tamala pa je bila skozi name zalepljena. Mislim, da je danes spet kr ok, se nic ne pritozuje in lepo je, spet smo na 2-3 urnem odmoru med obroki user posted image . Jutri tudi jaz zacenjam z gosto hrano, korencek bo na meniju... porocam kako bo ven letelo in kako nama bom slouser posted image . Imam obcutek, da bo tako kot korenjak od dansans, jedla cez kaksne pol leta
user posted image

Joj Pia upam da je vase stanje okrog zobkov kej boljse, bi blo pa res super ja, ce bi vsi naeenkrat ven prisliuser posted image

Ribica jaz res ne vem od kje ti energija za vse to, lahko bi jo malo se med nas ostale razdelila user posted image
Pa vse najboljse ti zelim, upam da bos lepo praznovala ter da bodo torte uspele. Zdej vem od kod uporabnisko ime, sem mislila da si si takegaga nadela zaradi odpora do rib user posted image

Lahko noc vsem...

(odgovor članu Pia*)
Neposredna povezava do sporočila: 478
   RE: Oktobrčki 2016
23.2.2017 9:12:14   
dansas
Pravkar je S zmazal 125 g (Hoferjeve) sadne kašice. Sama sicer nimam navade dajat kupljenih kašic. Se mi zdi tako preposto domačo kašico naredit - zmečeš skupaj par koščkov sadja ali zelenjave, spasiraš in voila, gurmanski užitki so že tu user posted image . Danes pa nisem imela drugega kot jabolko, tale kašica se mi pa potika po kuhinji od kar sem rodila (sem jo dobila v paketu z vzorčki v porodnišnici). Sem mislila, da bo pojedel kvečjemu pol kozarčka, pa je kar izginila v njegov trebušček. Včeraj ni imel preveč apetita - bo zgleda danes not prinesel.

Tudi spi bolje, od kar dobi večerjo - no, vsaj prvi del noči. Drugi del noči je itak že od nekdaj katastrofa.

Pupa, očitno je mala vzpostavljala večjo količino. Tebi se je sicer zdelo, da ti primankuje mleka, v resnici je pa vse sproti popila, da bi se ga še več tvorilo.

Pikica, je tale vaša deklica bolj po(ne)sreči nastala? Mi smo geniji za nenačrtovano otroke delat user posted image

Jaz pa toliko TV pregledam kot še nikoli do zdaj... Mulc čez dan spi samo v naročju, potem si pa Tv prižgem, da se zamotim. Pogledam vse kvize, prenove stanovanj, vrtov in zgodovinke oddaje. Bi bilo več od mene, če bi vsaj gledala mehške tv novele - bi se vsaj kako špansko besedo naučila user posted image . No, spi edino še v ruti, ko si ga navežem na sebe in greva na sprehod. Sem ga čisto razvasila s to ruto. V vozičku ne zdrži niti 10 min...

(odgovor članu pikica 4)
Neposredna povezava do sporočila: 479
   RE: Oktobrčki 2016
23.2.2017 9:58:29   
nastja1
bucka je je kar velik. oba s partnerjem sva velika, in izgleda bo teo tudi user posted image je pa teh 8kg ko jih ima kar dobra utež pri telovadbi. vse mišice čutim ko delam počepe z njim user posted image sej mogoče je že kaj težji, bi včeraj mogli imeti vaganje pa cepljenje, pa so me zvali da je P zbolela da naj pridem v torek.
super pa za nov avto, naj vam dobro služi user posted image

dansas pol si bila pridna s peko tort. mmm bi kar eno zdej zmazala user posted image o pol se podgurski clio pelje po šokariji lepo user posted image user posted image
oo to pa lepo da je toliko pojedel bravo user posted image haha jaz gledam španske in ja, kmal bom pripravljena za obisk španije user posted image

o pupa88 lepo napredujete. jaz sem včeraj prvič poskusila GH korenček in je zelo lepo jedel. kar odpiral je usta če bom dala šeuser posted image

mi je pa tako zanimivo, prvo ko se zjutraj zbudi se proba primit za prste na nogicah. desno lahko prime, problem je še levo.. pol se pa tk napenja da zdraven kar prdi user posted image pol vzeme 5sek premora, in spet, dokler cilj ni osvojen. pol se pa lahko vstanemo ko prime obe, prej ne user posted image

(odgovor članu pikica 4)
Neposredna povezava do sporočila: 480
   RE: Oktobrčki 2016
23.2.2017 12:05:23   
Pia*
Dansas jaz sem tudi probala to kasico danes dati. Sem ji dala eno zlico pa jo je pojedla ( itak sladko). Potem pa na mizi vidim, da je rok potekel bi me kmal kap. Res imam slabo vest, da sem tok neodgovorna in nisem prej pogledala. Sicer kasica ni bila zanic sem jo probala ampak vseeno. Me prav skrbi, da ne bo kaj narobe.

Cezana in krompir. Jah jabucek je sel, ko pa je zacutila krompir jo je pa do kosti prerukalo.

Cestitke vsem za nove avte.

Nastja moja bo imela toliko kol, ko bo sla v solo :).
Teo je pravi mali moz ze.

(odgovor članu nastja1)
Neposredna povezava do sporočila: 481
   RE: Oktobrčki 2016
23.2.2017 13:10:36   
Sonce20
Punce oprostite ker vas motim. Ze nekaj časa vas berem zelo prijetna klapa ste.
Glede uvajanja gh bi vam svetovala da poskusite s sladkim krompirom...meni je moja tudi samo zelenjavo ven pljuvala s sladkim krompirjem pa gre vse.
Punce uživajte z user posted image
P.s. oprostite ker sem vdrla v vašo skupino.

(odgovor članu Pia*)
Neposredna povezava do sporočila: 482
   RE: Oktobrčki 2016
23.2.2017 13:51:43   
nastja1
pia sej če je bila kašica ok ko si poskusila pomoje nima biti kaj narobe. sej sem gledala oddajo, da koliko časa po preteku roka so živila še čisto ok.
hehe sigurno je bilo jabolko sladko da je tako pojela. danes je bila patronažna pri meni za uvajanje GH, pa mi je rekla da naj s sadjem kar malo počakam, naj začnem s korenčkom, kolerabico, krompirjem in bučko.
hehe ja sej nečakinja je stara skoraj 1leto in pol pa ima 10kg. se kr zamislim kuk bo imel teo ko bo toliko star. 20kg? user posted image user posted image

sonce20 dobra ideja. bom probala vmešat vmes sladek krompirček. user posted image drugače se nam pa kar pridruži. pravijo da več glav več ve user posted image smo kar lepa klapa ja, smo pa odprte za nove članice user posted image

(odgovor članu Sonce20)
Neposredna povezava do sporočila: 483
   RE: Oktobrčki 2016
23.2.2017 16:01:55   
pikica 4
ribica res še nisem slišala za to ime, ni pogosto.

pupa super ste se zredili.

dansas tako je , ampak je super sedaj ko je. ja jaz imam tudi še to kašico v hladilniku, moram tudi preveriti rok, ampak te stvari so dalj dobre od označenega. joj kdaj si odpočiješ, jaz vsaj med spanjem ležem in me briga za vse ostalo pa cele noči spim, pa sem zmatrana. saj bo mogoče pa čez noč prične spat. nas drugi scrklanček je sam spal celo noč šele okrog 3. leta, noro. kako se vam je obnesel novi avto je vse vredu?

nastja res je velik sem gledala razpredelnico, geni.

hej sonce a si novemberka ali okroberka? kaj imate? zaenkrat prevladujejo deklice.

pia, tele kašice so še po roku dobre, nič ne bo narobe. se pa spomnim, da so za tele frutke na stežaj odperali usta. vem da sem vse sorte mešala med frutke, riž, polento gres...za včasih so super. a ti je pediatrinja zaradi alergij kaj rekla da uvajanje gh prestaviš?

se vidi da imajo pri bučki nov avto, že cel dan na terenuuser posted image

sem bila danes na hitro v našem malem baby centru pa nisem bila navdušena, že dolgo nisem bila, ni prav veliko ponudbe. pa tud nisem imela volje zapravljati, kupila samo dve roputulji in plenice. pozabila pa roza dekico, po katero sem se namenila, samo, da grem sama nekam.


(odgovor članu nastja1)
Neposredna povezava do sporočila: 484
   RE: Oktobrčki 2016
23.2.2017 21:06:14   
rumena1
punce zdravo!

Že spet se samo v mislih pogovarjam z vamiuser posted image . Vas berem ampak volje in časa za pisat pa nisem zbrala.

Ta velik sinko je v pon. ponovno zakuhu in je ležal dva dni, skoraj nič jedel in pil, še lulat smo ga moral nest. Sem dala komando, da je treba k zdravniku, ker ga je začelo še uho bolet. zdej že dva dni spet miga in se lahko z lego kockami igra( sam s kockami se še igra). Jutri greta z atijem uho spet pokazat, ker nismo hotl antibiotika.

Naša mala princesa je pa prava faca. ker ji skos nee glasove delamo, se je naučila z usti naredit tak simpatični zvok. Pa zravem seveda mehurčke dela, pa če je sreča še špuka zravenuser posted image . Se ji tako nasmejimo. Spimo oz. se zbujamo pa na dve uri. Ampak sem vesela, da smo vsaj na dve uri pršle. S hrano še nisva začeli. Se mi zdi, kr prehitro. Pri sinu sem začela pri 5 mesecih in pol, zdej pa prej kot pri 5m ne bom. Vidim, da ste že zelo pridne s pripravljanjem kašic in z motivacijo vaših otročičkov.

Mene mučijo že dober teden strašni glavoboli, ki so posledica bolečine v rami. ta se je preselila na vrat in sedaj je pripotovala vse do glaveuser posted image . Sem imela v OŠ manjšo prometno nesrečo in sem mi ramo čist uničla. Nimam dovolj okreplejnjih mišic in zdej ko nosim malo vse boli. Je bolelo že pri prvem ampka zdej je pa prav grozno. Masiram, telovadim, in si delam s tensom masaže in upam, da se kmalu izboljša.

Dansas in pikica pri nas pa je popolnoma nasprotno "delanje" otrok. Sva se za vsakega trudila skoraj eno leto. Nič kaj romantike ni več na koncu. Samo štetje dnevov in delanje otrok na komando. danes je treba. Pa vsak mesec novo razočaranje. Se mi zdi, da je blo v drugo še težje. Me je bilo že pošteno strah, da ne bom več doživela nosečnosti, pa da crklam svojo malo štručko. Se včasih pride, da kej pojamram, ker ne spim in vse ostalo, potem pa se spomnim, kakšen dar mi je bil dan in si rečem " v redu je, mam dojenčico". Toliko punc poznam, ki ne morejo imeti otrok.

Vidim, da na veliko menjate avtomobile. Tudi pri nas imamo dve stari vozili, ampak je zaenkrat ok. Ko kam gremo pa imamo na srečo star, itak, avtodom, tako, da s prostorom in prtljago nimamo težav. Sva po duši popotnika in radi vandramo okrog. Zadnje leto malo manj, ker... Moj "mož" je bil že spet dve leti brez službe in je vzel stvari v svoje roke. Doma je ustanovil firmo in zaganjamo posel. Kar pomeni, da sva vložila vse prihranke (jih ni blo niti veliko) in si še sposodila od njegovih denar. Sedaj pa pogumno naprej. Me včasih kr stiska, ker imamo tako finančno nesigurnost pred sabo, ampka treba je verjet in bil optimističen. Jaz ima sicer srečo, sem delala sedaj 5 let, ampak tudi nimam službe za nedoločen čas. Hja, sreča spremlja pogumne, pravijo.

Vohate že pomlad a ne?. Mi smo bili manj zunaj, ker sinko ne sme ven, midve pa sva ši, ko je ati imel čas in je bil doma.

Sem vam napisala cel esej, ampak nimam pojma, kdaj bom spet imela pogon, da vam kaj napišem.

Lepo bodite

(odgovor članu pikica 4)
Neposredna povezava do sporočila: 485
   RE: Oktobrčki 2016
24.2.2017 1:10:50   
bucka*
Dober večer, oziroma lahko noč! :)

Ja, mi smo šli včerej po avto, sem ga prvič videla, pa tudi peljala sem ga jaz, ker je moj rekel, da se mu ne da z vsemi gumbi ukvarjat... Lep je in fino se pelje, pa noro je osvetljen notri, kr povsod neke lučke... pa senzor za parkirat... cela znanstvena fantastika za dva kekca, ki sta do zdaj samo cliota vozila user posted image upam samo, da nam ne crkne, bomo samo krompir jedli, pa še brez avta bomo user posted image hvala vsem za lepe želje!

Danes mi pa mulčka nista dala 5 minut, da bi v miru nekaj napisala in potem nisem hotla nekej na pol... popoldne sem mela pa že ogromno napisano, mi je pa zablokiral telefon... khm khm user posted image res se bom mogla nehat bahat, ker se mi vedno maščuje, a ne, dansas? user posted image

Drugače punčka proti popoldnevu/večeru še vedno nemirna, spi pa k sreči še ok... nisem nič novega jedla, ker itak jem vse, edina sprememba, ki se je spomnim, so tiste A-Z Mama tablete, a je možno, da jo zarad tistih zvija?! Sem si skuhala spet cel lonec baby in mama čaja (morm mešat, ker baby čaja ne maram) in je blo precej boljš. Sem si pa umila roke in ji šla malo po dlesnih šarit in odkrila bulco zgorej, ko sem ji posvetila v usta, sem jo tudi vidla, čisto mejhno belo izboklinco :) možno, da bo tud že zobek, ampak očitno trojka?! Čudno se mi zdi, sem rekla mojmu, nej pogleda kaj misli, pa je rekel: dej ji mir no, bo že pokazala ko bo hotla!
?! user posted image aha, ok, pol pa počakmo da pokaže user posted image
slini se itak, ampak se je tudi sine 2 meseca pošteno slinil in "žulil", preden je bil zobek zunaj...

Glede tiste kašice iz paketka, Pia*, nič ne skrbi. Gotovo je še ok, tudi po preteku roka. Sploh če si jo probala in je dobra... mogoče ni glih top kvaliteta, je pa čist užitno. Jst sm se zadregi izognila tako, da sem jo pojedla že v porodnišnici user posted image sem bla lačna sredi noči in sem se na to kašico spomnila user posted image
Glede uvajanja GH, pa ne bezljaj, počasi uvajaj, kar misliš da bo šlo... smernice pravijo, najprej zelenjava, drugače je ne bodo marali in ponavadi je res tako... Jst bi se na tvojem mestu malo bolj potrudila z zelenjavo, preden bi ji dala jabolčka. Meni je pediatrinja rekla, da če česa ne mara, naj kasneje spet poskusim. Če si pa obupano želiš, da bi jedla GH, pa mešaj zelenjavo s sadjem, samo morš vse v eno kašico zmešat. Si krompir in jabolko zmešala? al si dala posebej? karkol daješ, probaj najprej sama, da boš videla kakšen okus ima. V skrajni sili začni mešat z banano, banana vsak okus "popravi". pa magari postopoma potem, ko se bo navadila žličke, dajaj vedno manj sadja in vedno več zelenjave v kašice. Meni se na tvojem mestu ne bi mudilo, ampak vidim, da tebi se :) najbrž tudi zaradi alergij in diete, hočeš da čimprej začne jesti sama? V glavnem, mirna bodi in vztrajna.

Glede načrtovanja otrok... midva sva se za prvega "matrala" dve leti in pol. Tko da te razumem rumena, samo jst nisem hotla nč štet dnevov. Je blo pa vsak mesec hujš razočaranje. Jst sm mela še laparoskopijo vmes, pa LLETZ, ravno ko sem se odločila, da bom šla na jesen h specialistu, me je avgusta "presenetil" plusek. Za drugega sva se odločila, ker sem bla jst tok na koncu z živci zarad službe, da sem jo hotla menjat, ampak ker sva hkrati hotla še enga otroka, sva se odločila, da bova najprej še enga nardila, pa bom pol menjala službo. Itak najbrž ne bo takoj uspelo... No in, odločitev je padla januarja, februarja je bla še m., marca pa UPS!... Smešno se sliši, ampak res nisva pričakovala user posted image je blo čist prehitro, pa tolk še enih stvari za uredit... ampak tako je... vzameš, kar ti življenje ponudi user posted image res res pa ne bi imela še enega in res upam da se ne "ponesreči". Nisva ne finančno, niti prostorsko zmožna takega šoka user posted image

rumena, upam da pozdravite in da tudi finančno čimprej splavate!

Glede imena... punčka nosi naše začetne črke: E, M in A, drugače naju je motilo, ker je tako pogosto ime, pa sva se nazadnje vseeno odločila tako. Tudi najini imeni sta bili 30 let nazaj med najpogostejšimi, pa kaj user posted image

Televizija... pri nas je prižgana samo za mulca za risanke, pa še to se trudim, da bi blo čim manj. Med nosečnostjo sem jo več gledala, ker je bil v vrtcu, jst pa itak čist nesposobna...

Drugače sem tudi sama precej aktivna punca, ampak trenutno mi sinko pobere vso energijo user posted image tko da mi gre kr na živce, da mi stvari zadaj ostajajo in da pride dan, ko komaj skuham in posodo zložim v pomivalca. Ampak po drugi strani si pa mislim, kdaj se bom pa ukvarjala z njim, če ne sedaj? Še prehitro me ne bo več potreboval/želel ob sebi... tko da ja, se kr namigam, tudi če ne grem smučat ;-)

Začel me je tud hrbet bolet, tko da sem zadnjič kr na sprehodu malo telovadila ob vozičku, medtem ko je sine brkljal po tleh ob potki. Pa morm rečt, da mi je kr pasalo, se malo "raztegnit". Ampak pretiravat pa ne upam, ni niti 4 mesece še, baje ni priporočljivo preveč, sploh ker v nosečnosti nisem nevemkaj mogla telovadit...

No, zdej pa dost... ura je že za spat it, roman pa tud tak, da vsa čast tistim, ki ga boste sploh prebrale user posted image

Nočko oktoberke, naj spijo do jutra! user posted image

(odgovor članu rumena1)
Neposredna povezava do sporočila: 486
   RE: Oktobrčki 2016
24.2.2017 11:08:41   
Pia*
Hvala ste me malo pomirile. Sem pa se vseeno klicala P. Se je zacela smejati, da naj ne skrbim in da se mi vidi da je to moj prvi otrok. Jah kaj pa naj, ce sem imela tako slabo vest. Vedno gledam roke. Potem pa pri otroku zafrknem. Ne vem kje mi je bila pamet!!

Bucka dobesedno mi tezijo z gosto hrano. Pediatrinja, patronazna v bolnici. Sem sama zavlekla da je vsaj skoraj 5mesecev imela.
Ce bi se mene vprasalo bi bila Pia izkljucno dojena do 6meseca. Da bomo imeli probleme sem vedela. Ker ze od prvega dne niti umetnega mleka ni hotela. Pa je bila lahlo posteno lacna ni odprla usta! V bolnici, ko sva bili za alergije niso vrjeli pa so se prepricali na lastne oci. Caj da ga je sprejela sva potrebovali vec kot 1mesec. Danes ga lepo pije ampak po zlicki nic po flaski.
Tako, da sem jaz odlasala z GH.
Ta tedn ji kuham krompir vsak dan. Pac ga ne mara. Bucke ji niso vsec ampak veliko bolje kot krompir. Vcerej sem pa krompir pa malo jaboucka skupaj zmesala. Jo vsaj prerukalo ni. Potem sem pa zagledala ta frutek ji ga ponudim je pa odpirala usta, ko riba na suhem.
Danes imava zopet krompir pa malo jabolcka. Pocasi bova ze!!

Sonce dobrodosla! Mi imamo ze od zacetka sladek krompir pa nam ne tekneuser posted image .

Se pa ne sekiram 1x bo ze.

Banane ji pa sploh ne upam dati, ker je spet sladka.
Bom probala jabucek in krompir.

Spali sva pa danes boljse. Do 4h se je samo 1x zbudila za dojenje. Ob 4h bi pa ona kar ustala. Pa sem jo mal poguncala pa je nazaj zaspala. Tako, da danes sem super naspana ( ce se lahko tako rece)

(odgovor članu bucka*)
Neposredna povezava do sporočila: 487
   RE: Oktobrčki 2016
24.2.2017 11:21:36   
nastja1
pia to se pa tako ne strinjam da ti vsi težijo z GH. jz mislim da mama zna najboljše za svojega otroka. o se mi smilite res ko imate take težave user posted image ma ja sm počasi vztrajat pa bo. user posted image mi nasrečo nimamo zaenkrat težav z GH (morm potrkat), res pa je da sm mu zdej dala samo korenčka. malo je delal čudne obraze, ampak je šlo eno 4 žličke. zdej pa čisto oranžno kaka user posted image
čim več takih noči da se naspite pia user posted image

rumena1 upam da se vsi čim prej pocajtate in da grete čim prej vsi skupaj na sprehod user posted image

o bucka super pol je to nek moderen avto user posted image ja tako kot ti opisuješ je bilo tudi pri naju glede delanja otrok. 3 leta nič, 2x umetna oploditev ne uspešna, vsakodnevno delanje testov ovulacije, pa merjenje tem.... tudi pri nas skoraj nič romantike, ker se skus sprašuješ kdaj bo uspelo... no pa je user posted image naravno, s pomočjo kitajske medicine. če sedaj 2 leti nebo nič, grem spet obvezno v kitajsko medicino. jaz bi rekla da pomaga, če ne drugo, vsaj psihično

no ko se vse hvalite za nove avte.. mi smo pa včeraj dobili novo sedežno garnituro po 2 mescih čakanja user posted image user posted image

(odgovor članu Pia*)
Neposredna povezava do sporočila: 488
   RE: Oktobrčki 2016
24.2.2017 11:38:22   
bucka*
Nastja ja, 4 leta je star... ampak dejmo nehat o avtu, sej ni taka stvar :-) sam se ena stvar vec za skrbet, pa kesirat user posted image
Bravo za novo sedezno!!! user posted image user posted image user posted image

Aja Pia*, tezijo ti, zato se tko matras in sekiras! Mah, sej bo, pocasi, vztrajno, predvsem pa mirno. Bos vidla da bo enkrat samo zacela, sama od sebe, potem bo pa vse sprejela... ves kaj mi je blo na misel: BUCKA + JABOLKO ? vem da ko sem nekajkrat mela bucke za porabit, sem jih "skrila" v pecivo skupaj z jabolki, pa se sploh ni cutilo!
In ja dansas, bucke bom promovirala, dokler bom bucka! :-)
Banano sem pa mislila samo za "sladkat" zelenjavo, npr. Cisto malo v kaksen brokoli ali cvetacko... moja sodelavka je vcasih delala svasta smutijev v kombinaciji zelenjava+banana
Ribica** tebi pa vse najboljse!!! user posted image

< Sporočilo je popravil bucka* -- 24.2.2017 11:41:48 >

(odgovor članu nastja1)
Neposredna povezava do sporočila: 489
   RE: Oktobrčki 2016
24.2.2017 12:08:38   
Malinca07
Kok ste se razpisale, kar sem nazadnje prebrala :) ne vem vec, kira ma nov avto, kira rojstni dan, kdo ma probleme z GH in kdo ne, pa kdo fajn spi..tak da - cestitke vsem za nov avto, naj cimbolj sluzi in vas varno vozi in za novo sedezno!, vse najboljse vsem, ki ste mele, imate al pa se boste imele rd user posted image

Glede GH pa upam, da se problemi cimprej resijo. Ampak, ko bojo malcki pripravljeni jest oz bodo lacni, bodo ze pojedli :) sem glasna zdej, midve zacnema naslednji teden pa upam, da se ne bom tud sam sekirala pol ce ne bo slo :)
Aha se to...ta trik z banano kar deluje. Od kolegice sin ni hotel jesti nicesar, zato mu je v vse zmesala banano in potem je pojedel. Pocasi je zmanjsevala dozo banane in s casom cisto opustila. Danes je vse brez problema.

Mi nimamo pa nic novega, je pa mala iz vceraj na danes spala v svoji sobi v velikem kinderpetu :) njena do sedaj najbolj prespana noc je bila moja najslabse prespana :) spala je od pol 9h do 4h in potem do 7h. Jaz pa vsako uro cekirala, ce je vse ok...elektronski varuski pac nisem zaupala, kaj ce bi kaj zatajila :) ocitno ji pase velika postelja, ker ima dovolj prostora in svoj mir (brez partnerjevega smrcanja:))

Na stajerskem danes ni sonceka, prav turobno, dezevno vreme imamo. Se bomo danes bol noter stiskali :)

< Sporočilo je popravil Malinca07 -- 24.2.2017 12:10:28 >

(odgovor članu bucka*)
Neposredna povezava do sporočila: 490
   RE: Oktobrčki 2016
24.2.2017 12:52:55   
dansas
Uf, tole z banano mi pa grozno zveni user posted image , zelenjavo pa sadje imamo pri nas strogo ločeno - ali je sladko ali pa slano. Te neke čudne kombinacije meni ne potegnejo. Sem se kar zgrozila, ko sem prvič vidla, da eni za veliko noč jejo sendvič s potico in šunko. Nič pa ne prekaša čevapčičev z nutelo user posted image user posted image . Tako moja prijateljica sina prepriča, da poje vsaj kak čevap user posted image .

Pia, jaz vedno naredim kombinirano kašico, iz večih živil. Samo krompir ali korenje ali bučke :) tudi meni ne bi šle ravno v slast. Jaz zaenkrat kombiniram naslednjo zelenjavo: krompir, korenje, bučke, kolerabo, dodam repično olje in če imamo, tudi meso. Piščanca, govedino, zadnjič je dobil že orado, čeprav naj bi bile ribe kasneje na jedilniku... ampak, če mene vprašaš, je ta orada kvalitetnejša od gojenega piščanca. Mogoče bi ji pa meso pasalo. S je včeraj dobil za kosilo riž (prvič)+ bučko+ korenje+ govedino+ repično olje. Je moj mož probal, ker jaz ne jem mesa in je rekel, da je začuda zelo dobro. Ker iskreno, tile kašice niso ravno privlačne na pogled (so agabne user posted image ). Mu nisem utegnila dovolj hitro dajat v usta. Če nisem bila dovolj hitra, me je kar prijel za roko v kateri sem držala žlico in si jo potegnil v usta user posted image . Sicer neki travmarim, kako je še prezgodaj za hrano, da imam slabo vest, pa mi mož reče, da bi lahko imela slabo vest, če mu je ne bi dala... Saj ima prav. S je veliko manj tečen in veliko bolj sončen otrok od kar je GH, pa še boljše spi. Smo mame res bolj obsedene s smernicami in kaj nam drugi rečejo, da je prav. Če samo pomislim, da sem jaz že pri 2 mes jedla spasirana jetrca in rumenjak in pomarančo user posted image Toliko o takratnih smernicah. Smernice se spreminjajo, moraš upoštevat otroka. Samo v zadnjih 20 letih so se smernice parkrat spremenile. Sem spremljala, ker ima sestra strarejše otroke.

Včeraj je za večerjo je dobil polento+ dušana jabolka+banana. Sem skuhala malo več polente, ker se majhne količine težko spasira. Sem med hranjenjem pozabila, da ima 1x preveč za pojest, je mimogrede 3/4 porcije pojedel user posted image . Potem pa sem mu nehala dajati za jest - preventivno, da ne bi počil user posted image . Zjutraj je pa dobil odmrznjene ameriške (domače:) borovnice+ jabolko+ banana+ riževi kosmiči. Tokrat je bila kašica celo puncam všeč, ker je bila lepe vijolične barve ;)

Super za vse avte in sedežne, naj nam lepo služijo... Mimogrede, če boste imele kdaj štiri otroke, si zapomnite, da imate 50% popusta pri cestnini, ko registrirate avto. Na srečo smo zdaj to vedeli, ko je pa mož 2 tedna nazaj svoj avto registriral, pa tega ni vedel user posted image

nastja, proti Teotu je še Svit kot en mali cicibanček user posted image . Ima pa res kilažo. Me prav zanima, če se bo pri nas čez 10 dni tale prehrana kaj na vagi poznala. Ker zadnji mesec, ko je bil še izključno dojen, je bil tudi pri nas bolj mali prirastek. Zgleda, da imam bolj light mleko, Nastja, ti imaš pa očitno polnomastnega user posted image .

Pia, ne morem verjet, da so vam dali kašico tik pred potečenih rokom uporabe. Lumpi user posted image . Meni na kraj pameti ni prišlo, da bi pogledala rok uporabe, sem ga pogledala šele, ko si ga ti omenila. Pri naši kašici je bil rok uporabe do 2018. Ampak se pridružujem puncam, to ni tako hudo kot se nam zdi. Če je živilo hranjeno pravilno, je užitno še veliko dlje kot piše gor.

Pikica, da nisi zanalašč pozabila na dekico, da boš lahko še enkrat šla sama naokrog user posted image . Meni bi se tudi prilegel kak izlet, pa tudi če grem samo v trgovino, samo da sem malo sama. Samo mi bolj slabo kaže, ko šekar niso zdrave.
Pri nas smo pa očitno zelo plodni. Mene mož še pogledat ne sme, ko imam ovulacijo. Tazadnji je nastal ob uporabi kontracepcije. Seveda ni zato nič manj dobrodošel, samo je pa četrti otrok kar velik logističen podvig kar se prostora tiče. Že zdaj je gužva, kaj šele bo, ko zrastejo. In punce so zgleda ravno v obdobju, ko rastejo... stalno so lačne. Pa je pred časom rekel mož, da bomo s puncami na hrani prišparal, ker punce non stop hujšajo user posted image

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 491
   RE: Oktobrčki 2016
25.2.2017 10:06:41   
Ribica **
Dansas, a veš koliko šele odraščajoči fantje pojedo. Mi trije pojemo pol kg testenin za kosilo, mogoče ena porcija ostane za večerjo. Noro. Ker jaz se držim pravila pri testeninah 100 g na osebo, ampak sta potem mož in ta večji še lačna, prej doma nas je pa pet pojedlo pol kg testenin. Res pa da jaz od nosečnosti dalje malce več jem kot prej, večje porcije (ampak na srečo še vedno vse prebavim, kot kaže user posted image ).

Ful sem zamudila, sem pa vse prebrala. Včeraj je bil nor dan, torto sem mogla dokončat, obiske sem imela, pospravit, zvečer ob polnoči sem šivala pustni kostum za tamalo, sebi ga moram pa zdajle. Na srečo ima vsaj mož kupljenega in za ta večjega bomo sestavili obstoječa oblačila. Še dobro, da sem že en mesec nazaj vedela, kaj bomo za pusta, a ne. Ampak ne, dajmo zadnji hip v največji gužvi. Tako da do računalnika sploh prišla nisem včeraj. Danes bo pa tudi podobno. Sem si pa tako lepo torto naredila včeraj, čisto sem navdušena. :)

Naše noči so katastrofa, zdaj tudi vstaja vsak dan ob 7h, kar je meni ful prezgodaj, do 8.30 jo moram pa tako že dat nazaj spat, ker je zaspana. Včeraj sem še jaz šla nazaj spat za slabo uro, danes seveda ne. Prilepim potem našega zajčka.

GH - pri nas stagnira, v ponedeljek in torek je dobila malo krompirja, v torek obogatenega z mojim mlekom user posted image , pa take face zraven dela, kot da ji strup dajem. Mogoče da je pojedla 2-3 male žličke vsega skupaj, itak ji po malo dajem v usta. Se mi ne mudi. Sem ji imela namen dat korenje še ta teden, pa mi ni zneslo, mogoče naslednjega. user posted image Sicer se je pa spet malo poredila, prava bajsika je s polnimi lički. No, ima lička, podbradek in stegna lepo zalita, ostalo pa bolj manekensko. user posted image Še vedno pa nosi veliko stvari 62, nekaj malega pa že 68. Čisto prehitro rastejo ti škratki!

Zgovorna je pa grozno. Vriska, godrnja, včeraj je bila kot en jezen kuža celo dopoldne. Je bila bolj vremenska in se je veliko hotela crkljat. Roke ima skoz v ustih, slini se v potokih, paše ji masaža dlesni, zob pa še ni na vidiku. Ampak je pa fletna. user posted image Laski ji malo bolj odpadajo zdaj, po drugi strani ima pa tako dolge, da ji skoz grejo na učke, ji piham stran, ker špangica ne opravlja ravno kvalitetno svoje naloge.

Šibam, se javim še kaj s slikovnim materialom ... enkrat. Pa hvala vsem za lepe želje!

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 492
   RE: Oktobrčki 2016
26.2.2017 17:04:19   
pikica 4
heej,

sobota je uspela, otroci so se našemili v ninjo in indijanca in so jo mahnili na pustni sprevod, midve pa sva bili doma me ni vleklo med gužvo pa še vsak bi hotel malo gledati. imamo naslednji teden sprejem pri županu dojenčki, pa vem, da jih bo veliko me nič ne vleče je pa dobre pol ure pa je konec, vedno je bon in knjiga. knjige so poučne. pa res je lično ponavadi zavito.

rumena upam da se čim prej pozdravite, saj bo je že skoraj marec. kaj pomeni ŠPUKU?

bučka sedaj ti ne bo potrebno več zlagati vozička ga boš kar notri zapeljala v avtouser posted image . sem še jaz pri nas pogledala za zobe, pa je zaenkrat pri nas samo slina. kar naj počakajo potem je treba pa še zobke pucat.

pia si mela smolo s kašico naša je še eno leto dobra.

nastja a se dobro sedi in leži na kavču? naj tudi vam dobro služi.

malinca je kar za spremljat redno drugače je preveč naenkrat.

dansas hvala za razlago kašic meni pride prav čez 14 dni, če bo pediater pustil. super vam je vaš fant. komaj čakam da ga vagate, bo sigurno veliko pridelal.

ribica vse najboljše. želim ti sreče in zdravja. uf ne govori naši fantje pojejo ogromno pa oba cisto suha. makaronov gre vako kosilo pol kg, če ni zraven juhe al sladice pa še več, mesa na kosilo slabo kilo, piščanca, govedine in svinskega malo manj ga ne marata, pa mož ima dva želodca, noro, pri krompirju pa ne vem vem, da ga neham majit ko je polen lonecvuser posted image . za dekleta bomo pa sedaj videli koliko pojedo. a bomo kaj videle torto?

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 493
   RE: Oktobrčki 2016
26.2.2017 19:18:50   
rumena1
Pikica tudi mi smo se na hitro odločili, da gremo na pustovanje. Sinko se je za silo pozdravu in si je želel it, midva pa sva se tudi na hitro našemila. Js sem navlekla nase treniriko, pa kiklo čez in adiddas trenirko in trak v lase. Pa teniški lopar zraven, da so sploh vedl kaj sem. Je reku sin "mami vsi bojo vedli, da si se tole na hiter spomnala"user posted image . Smo se meli prav fajn.

Pikica špuka pomeni pljuvauser posted image . Sva jo zadnjič posnela in se je prav potrudla, da je pokazala kaj vse zna. Res je smešnauser posted image .

Jutri gremo k mojim staršem na obisk in k sestri, ker se že dolgo nismo videli. Se prav veselim izleta in sprehoda po domačih krajih.

Bučka vidim, da imaš stresno službo. Kot bi brala svoje počutje. Sem bla taka živčna razvalina, da so mi začel lasje v šopih odpadat. Samo nosečnost me je rešla, da sem pobegnala od tam. Imam rada svoj poklic ampak,če je vodstvo problem, ki izvaja mobing in ustvarja stalni psihični pritisk in ustvarja nesoglasja med sodelavci...user posted image . Kajn čem še drugega rečt. Me kr preganja strah, da bi me po koncu nosečnosti poklicali, da me potrebujejo. Sem se odločla, da me ne bo več. Tudi če me pokličejo ne grem več nazaj. Mi je tako odleglo.

Pikica pri vas pa imate kar sprejem pri županu. Ta je pa dobra. Mi dobimo po pošti čestitko in bon.

aja, še ena prigoda od ene zadnjih noči. Očitno ni dovolj, da me naša draga princesa budi 5x na noč, se ji je pridružu še en ptič, ki je od štirih zjutri vsake toliko nabijal v strehouser posted image . Bože mili. Sem vprašala zjutraj mojega, kaj hudiča je to blo. Je reku "js nč ne vem, js spim ponoči"user posted image

Lepo bodite punce

(odgovor članu pikica 4)
Neposredna povezava do sporočila: 494
   RE: Oktobrčki 2016
26.2.2017 20:23:46   
pikica 4
Rumena saj mi je odvec hoditi k zupanu, mala ina svojo uro za jest in spat, zdj se bom spet ure merkala. Je bilo pa pri vsakem otroku sprejem pri zupanu pa slikajo te ko to cestita,sliko dobis po posti potem,po koncanem sprejemu se pa se sprehodi okoli te velike mize pa z vsakim rece besedo, tako je bilo pri prejsnjem zupanu pri tem pa ne vem kako bo. Sem ze razmisljala da bi klicala da je zbolela pa gre moz samo po darilo. Po drugi strani pa mogoce srecam kaksno poznano, ki ima tudi otroka.

Kako ste s krofi ste jih polneuser posted image , meni se letos lahko samo sline cedijo.

Pia katero kavico pijes da nima mleka, razen turske?

(odgovor članu rumena1)
Neposredna povezava do sporočila: 495
   RE: Oktobrčki 2016
26.2.2017 21:52:14   
Ribica **
Ne bi o krofih, tortah in ostalem sladkem, danes sva dopoldne kupila še pražene mandlje v mestu, ker je premalo cukra te dni, a ne. user posted image Ampak so dišali po celi stari LJ in ni šlo, da jih ne bi kupila. Saj zdaj jih spet dooolgo ne bom, sem si skoraj zobe polomila. user posted image

Jaz sem tako utrujena od vsega, da komaj čakam, da se vzpostavi normalen ritem. Stokrat preveč stvari sem si zadala, saj je bilo zelo luštno na vseh treh praznovanjih, ampak tudi utrujajoče zame, za moža in za tamalo. Včeraj je kar težko zaspala, je pa zato spala od 23h do 4h in potem do 8.30. Enkrat vmes sem ji še dudo popravila, zjutraj pa so me zbudile boleče mlekarne, sploh se nisem smela na levi bok uležt, toliko mleka je bilo. Spat sem šla pa ob 1:30. user posted image Ampak se bolj poredko takole vidimo, tako da je bilo vredno.

Aja, naš župan ne da nič, razen socialno šibkejšim dajo nekih 90 €. Tako da evo, nič od države, nič od občine. Potem pa naj še kdo reče, da spodbujajo nataliteto.

tole je ena od tort:
user posted image

tole pa zajčica:
user posted image

< Sporočilo je popravil Ribica ** -- 26.2.2017 21:54:24 >

(odgovor članu pikica 4)
Neposredna povezava do sporočila: 496
   RE: Oktobrčki 2016
27.2.2017 8:38:29   
dansas
Uf, Ribica, bi bilo mogoče boljše, če ne bi pokazala tele torte - ker zgleda tako slastno, da ne vem,če jo bom zlahka odmislila user posted image . Ne, resno, končno ena torta po mojem okusu. Saj tista tičina masa zgleda ful lepo, se da take stvari delat z njo, da stoj pa glej, samo tale tvoja torta poleg tega, da je lepa, zgleda za razliko od tiste s tičino maso, tudi užitna user posted image Če imaš slučajno recept že v digitalni obliki, bi ga mogoče lahko delila? Če ga moreš pa še pisat, pa ni treba...

Zajčica pa je itak en cuker user posted image . Ne vem od kod jemlješ vso to energijo - šivat, pečt,... Dobra si.

Pikica, kar sprejem pri županu. Uav, eni pa res znajo cenit žensko, ki rodi. Si pa verjetno iz kakega manjšega mesta, si ne predstavljam, kako bi npr. Zoki sprejel celoletni ljubljanski letni prirastek user posted image
Mi dobino nekaj denarja od občine, ampak je treba dati vlogo. Mislim, da je bilo 220 €. Kr ok.

Današnja noč je bila kr neki. Stalno eno jokcanje in jamranje - posledično eno samo dojenje user posted image .

Zdaj pa je treba že zajtr pripravit, da ne bo huda ura user posted image

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 497
   RE: Oktobrčki 2016
27.2.2017 8:41:13   
dansas



user posted image

(datum rojstva
nick, ime user posted image , gestacijska starost
mere: teža, višina, obseg glave)


25.9.
dansas
: SVIT (39+1)
od rojstvu : 3710 g, 52 cm, 36 cm
½ meseca: 4430 g
1. mesec: 5190 g, 56 cm, 38 cm
1½ meseca: 5700 g
2. mesec: 6075 g, 60 cm, 39,5 cm
3. mesec: 6900 g, 66 cm, 41 cm
4. mesec: 7170 g, 66 cm

29.9.
Pia* : PIA(40+0)
ob rojstvu: 3050 g, 51 cm
1. mesec: 3390 g, 54 cm
2. mesec: 4290 g, 57cm
3. mesec: 4790 g

05.10.
Suziiika : ALEXIS ()
ob rojstvu: 3240 g, 49 cm

07.10.
Ribica ** : ERIN (39+0)
ob rojstvu: 3520 g, 50 cm, 35 cm
½ meseca: 3660 g
1. mesec: 4150 g, 53,5 cm
2. mesec: 4820 g, 57 cm
3. mesec: 5450 g, 60,5 cm
4. mesec: 5940 g, 63 cm

12.10.
nastja1
: TEO ()
od rojstvu : 3360 g, 51 cm
1. mesec: 4800 g, 54 cm
2. mesec: 6100 g, 60 cm
3. mesec: 7200 g, 64,5 cm

12.10.
Pupa88 : DEKLICA ()
ob rojstvu: 2710 g, 48 cm
1. mesec: 3490 g, 51 cm
2. mesec: 4390 g, 58 cm
3. mesec: 4930 g, 61 cm
4. mesec: 5860 g, 63 cm

28.10.
pikica4 : NEŽA (37+4)
ob rojstvu: 2990 g, 49 cm
2. mesec: 5300 g, 58 cm
3½ meseci: 6250 g, 62 cm

30.10.
Malinca07 : ELA (38+2)
ob rojstvu: 3500 g, 52 cm
1. mesec: 4260 g, 54,5 cm
2. mesec: 5290 g, 58 cm
3. mesec: 5930 g, 61 cm

4.11.
bucka* : EMA (38+4)
ob rojstvu: 3090 g, 52 cm, 35,5 cm
2. mesec: 4950 g, 59 cm, 37 cm
3. mesec: 5700 g, 60 cm, 39 cm




(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 498
   RE: Oktobrčki 2016
27.2.2017 9:24:19   
pikica 4
ribica super torta, všeč mi je da ni tradicionalno obmazana ampak je nekaj posebnega, imaš talentuser posted image . jooooj kjer cukrček, luštkan zajček. ima lepo zalita lička.

dansas sem iz manjše občine, pri nas gre denarno po otroku za vsakega naslednjega se dobi več.

pri nas so se pričela počitnice, je kar veselo, ampak sta že odšla na dejavnosti in prideta šele ob enih.

bučka je še vedno vsa terenskauser posted image

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 499
   RE: Oktobrčki 2016
27.2.2017 11:12:54   
Malinca07
Torta zgleda ooodlicno! :) bi pa z veseljem ocenla se njen okus ne samo izgled :)) Erin je pa tud pravi dobrovoljcek, se je fajn pocutla v vlogi zajcka :) pri nas pa nismo bili nic za maskare..sem iskala kaksen kostum, pa za te tamale nimajo nic. Kreativna pa nisem tako kot ribica, da bi sama kaj naredila. Pa drugo leto :)
Pri nas je tudi samo cestitka na dom in nekaj denarne pomoci, sprejema nimamo. Pa glede na letosnji babyboom v nasem kraju bi se zupan tak sam s tem moral ukvarjati :))
Joj Dansas, vedno ko preberem kaksne noci imate se ugriznem v jezik in rajsi ne jamram. Pri nas od kar spi v svoji sobi (danes je biu 4.dan), spi super..2x se zbudi za jest in 1x za dudo, zjutraj pa spi do 7h, kar je super, ker je prej vstajals ze ob 6h. Ce bi vedla, da bo tak bi jo ze prej dals v svojo sobico :))
Kak gre ostalim GH, so ze kaj bolj pridni jedci?
Naju caka naporn teden, babi praznuje rd, 2.cepljenje ima, v petek grema pa se v razvojno - glavico obraca nazaj in sma dobile napotnico.
Ooo, da ne pozabim, vceraj se je obrnila iz hrbta na trebuscek! :) ampak kok jeze in napora je bilo potrebnega :)) je imela eno roko v ustih, namesto da bi si pomagala z njo. Ko sem ji dala roko ven in dudo noter, je pa slo :)
Posreceni so..vsak dan preseneti s cim.
Upam, da imate tudi drugje sonceka, midve ze uzivams zunaj na sprehodu :)

(odgovor članu pikica 4)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Zgodbe malih junakov: Roditi bi se morala ...
photo
7. 11. 2019, ob 9.34 se je rodila naša Klara, v 25. tednu nosečnosti, težka 730g in velika 34cm. Teh podatkov si nisem m...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?