|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2017
24.5.2017 8:08:23   
Tara9
Jaz imam tudi občutek, da me ne misli dat na cuker test. Ampak zadnje čase vse hodijo na ta test se mi zdi? Moja vrednost je bila tudi na zadnje nizka, 4,1. Sem pa gledala prejšnjo materinsko in sem bila tudi v prvi nosečnosti poslana veliko kasneje, zaradi pridobljenih kg in velikosti moje deklice. Tko, da očitno res moja sproti oceni, če nas pošlje ali ne. Za enkrat me ni.

Posteljo za ta večjo smo mi že naročili, ampak bi jo v vsakem primeru, ne glede na dojenčka, zato ta del nekako nisem štela v priprave user posted image . Sicer pa ni še prišla. Z nakupi tudi sama ne bom pretiravala, ubistvu samo kakšen kompletek za iz porodnišnice, pa mogoče kak kos obačila bolj za mojo dušo, drugače pa se mi zdi, da je vsega več kot preveč. Že za prvo sva ogromno od sestrične dobila pa itak še sama ful nakupila, tko da je dosti. Torej samo pranje, likanje in pospravljanje user posted image . Sem pa včeraj zavesice za sobico naročila, tko da evo, recimo, da je to prvi nakup user posted image .

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 826
   RE: Septemberke 2017
24.5.2017 9:37:13   
srecnosrce
Pozdravljene sonosečke!user posted image

Linch hvala za informacijo o vozičku. Sva že nekaj gledala vozičke in jih tudi probala kako se vozijo v baby centru. Če kaj najdeva na bolhi, se ne strinjava glede barve, v živo je verjetno pa nekaj čisto drugega, v trgovini so pa cene novih različne. Od 500 evrov in naprej. Tako da bova še naprej raziskovala, saj je časa še ogromno.

Drugače pa naše dete pridno brca, v petek imamo naslednji pregled, v juniju materinsko šolo, potem sva se pa odločila, da bova začela s pripravami, ko bova imela tudi točen seznam, kaj vse rabiva za najino princesko.

Pa še eno vprašanje oz. vaše izkušnje-zunaj je ogromno bezga. Ali ga lahko kot nosečnica uživam ali ne?

Čuvajte trebuščke in uživajte!user posted image

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 827
   RE: Septemberke 2017
24.5.2017 18:53:24   
annnaa
Bezgov sok lahko v zmernih količinah, če je pravilno pripravljen. Eni ga pa celo odsvetujejo.

http://vizita.si/clanek/zdravozivljenje/kako-skodljiv-je-bezeg-za-nosecnice.html

(odgovor članu srecnosrce)
Neposredna povezava do sporočila: 828
   RE: Septemberke 2017
25.5.2017 19:50:03   
Član123
Dober vecer drage dame,
Kako ste kaj? Jaz sem ta teden tako izcrpana, v sluzbi imam polno dela, doma imam polno dela, skratka casa za pocitek zmanjka. Sem ze napovedala, da bom naslednji teden kak dan na bolniski, samo moram prej preverit, da nimam ravno tisti dan sestanka.
Sem bila v tem tednu na obremenitvenem testu za sladkorno, je vse bp user posted image

Ooo, kako ste pridne, jaz pa ze na veliko nakupujem. Tudi midva sva ze dobila zavese za otrosko sobico. Sicer vas razumem, ce imate ze vecino doma, jaz nisem imela nicesar, sedaj je pa ze cela omara polna otroskih stvari. Sem pa na pregledu izvedela, da tudi midva dobiva septembra dobiva deklico, tako da bodo decki v manjsini user posted image

Je pa tale soncek kot narocen, grem med sluzbo na sprehod, ce le utegnem.

Lepo bodite, pa cuvajte svoje zakladke user posted image

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 829
   RE: Septemberke 2017
26.5.2017 8:45:45   
annnaa
Aaaaa, a bojo septembra res same punce?? Ima sploh katera zazihrano, da bo fant? Zanimivo, res!

Jaz sem ugotovila, da sem najbolj zmatrana, če v službi veliko sedim. Me to bolj zmatra, kot da sem cel dan sama s hčerko. Mi paše stat, hodit ali ležat na boku. Sedenje mi pa nikakor ne ustreza. Me pol tak trebuh zateguje in tišči. Ima še katera podobne probleme?

(odgovor članu Član123)
Neposredna povezava do sporočila: 830
   RE: Septemberke 2017
26.5.2017 9:54:16   
Tara9
annnaa tokrat teh težav (še) nimam, mi je pa znano iz prve nosečnosti. Ful težko sem sedela, oziroma po koncu službe me je že tako zategovalo i vse tiščalo, da sem komaj čakala, da grem domov. Tko, da pomoje je normalno, buškoti pač rastejo in pritiskajo na organe user posted image .

Mene je zadnje dva dni zjutraj krč v mečih zagrabil user posted image . Pa pijem magnezij in kalcij, ampak očitno je treba pojačat dozo, bom šla danes v lekarno.

Član123 super za princesko, je pa res september mesec deklic. Me res zanima katera bo presenetila s fantkom user posted image .

Mi ta vikend menjamo streho na hiši, nama bodo strešna okna zamenjali, tko da delovno. Ampak sem vesela, da je to zdaj, dokler je še kaka korist od mene. Potem lepo generalno spucava stanovanje, konec julija pa počasi priprave začnejo. Sem si nekako zamislila, da si za avgusta ne bom nič večjega pustila, samo cunjice, drugače pa hlajenje v senčki user posted image .

Lep vikend vam želim

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 831
   RE: Septemberke 2017
27.5.2017 12:16:20   
Kinder123
heei,heei, lep pozdravček v vikendu..😀 Dopolnila 24 ted. Ravno sem bila na vrtu,..sedaj pa malo počitka. 😀 Zunaj je res že vroče. Moja morfologija več kot en teden nazaj je bila tudi uspešna. Za spol nisva vprašala. Na nohalni se ni videlo, sedaj sva se pa odločila da ne bova. Veliko mi jih je pa napovedalo fantka. Moj si pa nekak želi punčko. Meni je vseeno samo da je zdrav dojenček. Prov velik brcik še ne čutim. Na vsake tok časa -bolj rahlo,nežno. Gotovo ima še velikoo prostora. MV mi ginekolog še ni meril, je rekel da je prezgodaj. Tako da punce, brezveze se sedaj že sekirate. Moj ne komplicira prav dosti. Kupila pa nisva še nič. Zdele v juniju morava stanovanje malo preurediti. Julija na morje. Pol je pa že avgust! 😳 Nevem kdaj naj greva na starševsko šolo...če bova sploh šla. Zdej bo ravno poletje...pa nevem če sploh je.
Lepo uživajte, kmalu pridemo v zadnje trimesečje, ki bo s trebuhi mal bolj naporna,...menda?!? 😀🌸❤️🐠

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 832
   RE: Septemberke 2017
30.5.2017 16:12:55   
andi0711
Pozdravljene ..

Je pa že kar vroče, bo treba začet postavljati bazene user posted image . Sem drugo nosečnost preživela skoraj celo poletje v domačem bazenu, drugače ni šlo in tokrat tudi mislim da bo tako.

Mi smo v redu, brcamo, rastemo- imam občutek, kot da sem že celi slon, vsi okrog mene pa govorijo kako imam majhen trebušček .. da ne bi no. V službi tudi meni sedenje ne odgovarja, se probam čimveč gibat, sploh po malici sploh ne morem več sedeti, pa jem zelo malo, ker drugače me tišči za znoret.

Komaj čakam dopust in morje, še malo bomo počakali pa bo .. Sva nabavila voziček in sicer viola barve .. sem si upala, čeprav nikoli ne veš kaj na koncu pride ven. Sedaj sem ravno še previjalno zbrala in še ta Tiny love dremavček bom od kolegice odkupila .. ima katera izkušnje s tem?
Sem dobila že nekaj škatelj cotik sicer so od fantka, ampak nima veze za štart bo ker vse to kupovati je brez veze.

Kako ste ve? Vas kaj kuha? Morfologija je verjetno že za vsemi, naše posteljice pa upam, da so se že dvignile. V četrtek grem še glukozo popit ..

(odgovor članu Kinder123)
Neposredna povezava do sporočila: 833
   RE: Septemberke 2017
31.5.2017 7:28:17   
Tara9
Hej hej sonosečke,

nič preveč ne klepetamo, vas je sonček odgnal od računalnikov user posted image . Res je že prav vroče, za enkrat mi še paše, ampak kmalu bom jamrala. Sem začela malo oblekice (zase) nakupovat, da se opremim. Kar se cunj tiče, je res poletje boljše za nosečnost, vse kar kupim bom tudi kasneje nosila, kar se prenašanja vročine tiče, je pa najbrž druga zgodba, bomo videli zdaj, ko pridemo do zadnjih mesecev. Uff hitro gre a ne.

andi0711 kakšen voziček sta izbrala? Vijola je moja top barva, če bi 2 leti nazaj vedela, da bomo same punčke imeli, bi ga sigurno izbrala user posted image , tako imam pa bolj nevtralnega sivega z malo oranžnim.

Kinder123 merjenje materničnega vratu res ni redna praksa, nekateri G to delajo, drugi ne, če za to ni posebnih indikacij, v naših tednih pa ni prehitro, ker se ravno okrog 24. tedna priporoča ta meritev, da se oceni tveganje prezgodnjega poroda. Jaz sem ravno včeraj imela, sem dopolnila 24t pa zaradi posteljice smo še enkrat pokukali in spet spodbudna novica, posteljica ni nizka, zdaj je že 5cm nad ustjem, tko da pri meni je šlo res za lažni alarm. MV pa je tudi zaprt in 5cm dolg. Sicer pa bravo za vaju, da vaju firbec glede spola ne premami. user posted image

Držim pestke za vse ostale nizke posteljice, jaz mislim, da se bo vsem dvignila user posted image .

Midva sva prebelila otroško sobico in postavila zavese ter kupila en kompletek za iz porodnišnice, sem rekla, da vsaj malo začneva za boljši filing. Ostalo bomo kasneje po dopustih.

Kako ste ostale, bincii, annna, itd.?

(odgovor članu andi0711)
Neposredna povezava do sporočila: 834
   RE: Septemberke 2017
31.5.2017 9:15:25   
annnaa
Pozdravljene, jaz sem tako-tako, ker mi sedet sploh ne paše, jaooo. Zdajle sem eno uro v pisarni, pa me trebušček že fajn tišči. Sploh ne vem, kako bom vzdržala do porodniške. Bom najbrž na naslednjem pregledu (21.6) malo pojamrala ginekologinji, da bi me dala na bolniško. Ni sicer v moji navadi jamrat. Sam trebuh imam res že tak, kot sem ga imela v prejšnji nosečnosti v 8 mesecu, zdaj sem šele v šestem (25 teden). Me sprašujejo neznanci, "Ooo vi pa niste daleč od poroda." Jaaa sem daaaleč, kje je šele september!!

Meni tudi vročina še ni tak problem, sam da ne sedim preveč, pa je OK.

Super za morfologijo Kinder123 user posted image . Zanimivo, da ti niso merili MV, ampak res fajn, da se ne moreš za nič sekirati, hihi. Jaz se ne obremenjujem zaradi nizke posteljice, bomo videli, kje smo 21.6!

andi0711 super za voziček! Glede dremavčka, mi imamo od prve še 4mooms ležalnik, je res super. Sploh, ker je tamala nekaj mesecev spala samo, če se je treslo. Pa da mi ni bilo treba v tavečji vročini vozičkat, kaj šele se z avtom vozit, sem jo dala v ta ležalnik in je spala. Sam je ful drag, mi smo ga dobili za darilo. Zdaj sicer gledam, ležalnike, ki se lahko tudi dvignejo, da je lahko dojenček zraven, ko bi jedli in sedeli za mizo. V stolček za hranjenje se jih pa ne deva, dokler samostojno ne sedijo. Gledam pa tega: https://www.amazon.co.uk/Transat-Down-Print-gray-blue/dp/B01DLP1ZZ4/ref=dp_ob_title_baby ampak ne vem, če se ga da pri nas dobiti, pa tudi ni poceni user posted image .

Kdaj imate pa ostale kaj preglede?

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 835
   RE: Septemberke 2017
31.5.2017 13:04:21   
Tara9
uff annnaa to pa ne zveni prijetno. Si razmišljala o medeničnem pasu mogoče, da bi ti malo buščeka držal? Drugače pa če se matraš, je edino pravilno, da pojamraš G, naj te vsaj na 4 ure da, če ne celo res na bolniško.

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 836
   RE: Septemberke 2017
31.5.2017 13:31:48   
annnaa
Jaaa, si moram kupiti ta pas. Upam, da bo kaj pomagal! Drugače že delam polovično (koristimo tisto do otrokovega 3 leta, ko ti drugo polovico prispevkov plača država, delaš pa 4 ure) tak imamo doma privat, lahko grem počivat vmes ali pa na sprehod. Bom vidla, kaj se bom lahka z ginekologinjo zmenla.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 837
   RE: Septemberke 2017
2.6.2017 11:23:35   
bincii
hoj punce sem vas kr mal pogrešala,lepo je brati da je vse ok in da ste začele s pripravami,mi se nismo začeli bom v kratkem ker trebušček lepo raste in na koncu bo res napor že zdaj se hiter otrudim in takoj vem da imam dovolj ker dobim trd trebuh...
Tara9 oo tud jaz imam krče ponoči v nogah včasih ful boli tako da povečat dozo magnezija.
7.6 imam za sladkor in tako bom prebila celo jutro tm menda dovg traja...
Isti dan imam potem še pregled,trenutno še v bolniški do 17.6 potem bomo videli....
Bo šla katera na 3D UZ?

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 838
   RE: Septemberke 2017
3.6.2017 14:45:51   
andi0711
Tara9 ne znam slike naložiti od vozička, je pa znamke baby merc, vidiš ga na tej povezavi http://www.google.si/search?q=baby+merc+q9&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiF2a342aHUAhUlIsAKHWg4DjYQ_AUICigB&biw=1366&bih=638#tbm=isch&q=baby+merc+q7+limited+edition&imgrc=_ samo da je viola barve.


tudi jaz mam probleme z zategovanjem in otrdevanjem, uporabjam že medenični pas in tudi trebušni pas. trenutno sem ravno s službe, ker imamo obletnico našega doma in sem sprejemala goste, laufala gor in dol, tako da ko so gosti zaključili s prihajanjem še organizirala strežbo in se poslovila. ne morem enostavno. tudi vročina dela svoje. važno je da prepoznamo kdaj je dovolj in se umirimo ter počivamo.

< Sporočilo je popravil andi0711 -- 3.6.2017 14:52:41 >

(odgovor članu bincii)
Neposredna povezava do sporočila: 839
   RE: Septemberke 2017
5.6.2017 10:12:45   
annnaa
Meni so odsvetovali medenični pas. Češ, da ga ne smeš nositi cel dan, da ti mora fizioterapevka, ki se spozna na to svetovati o velikosti in nameščanju, da se ga nosi čez oblačila,... Sem se odločila, da ga trenutno ne potrebujem. Sem si pa naročila nosečniške spodnje hlačke, ki so malo bolj močne, upam, da kaj pomaga. Mi pa sicer najbolj pomaga, da se v pisarni naslonim s komolci na mizo in tako kaj delam na računalniku. Doma sem pa večkrat na vseh štirih in prav paše, hehe.

bincii, ti boš šla na 3D? Meni ga je moja ginekologinja odsvetovala, ker ful spredaj nosim in se obrazka najbrž ne bi videlo. Zdaj pa da plačujem, da mi nogice pofotka, pa ne vem no. Koliko sploh stane? Sem pozabila.

Kam ste ostale pobegnile??

(odgovor članu andi0711)
Neposredna povezava do sporočila: 840
   RE: Septemberke 2017
5.6.2017 12:54:05   
bincii
Annna tukajuser posted image oo kje si kupila nosečniške sp.hlačke??V celju v H&M mi je rekla da nič nosečniškega ne prodajajo,Kompletek za iz porodnišnice bom dala šivat,nimam občutka ker verjetno začetek sept.bo toplo se kako jih boste oblekle vi za iz porodnišnice?zdaj trenutno imam kr pestro s pripravami na porokouser posted image za bebico bom naslednji mesec zacela s pripravami kako gre hitro čas....
Kako ste ostale punce?

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 841
   RE: Septemberke 2017
5.6.2017 13:37:24   
Tara9
Andi super za vozek, vidim, da sta izbrala terenca, tudi mi imamo na tak način, ubistvu zelo podoben samo druga znamka. Meni so super ta velika napihljiva kolesa, sva s tamalo vozičkali po vseh terenih, upam, da bova tudi z ta drugo tamalo.

annnaa a to ti je G odsvetovala al? Jaz sem si pa ga že prej kupila pa nisem nič spraševala, hmmm. Sicer ga pa ne nosim, ker ga ne rabim, samo sem se bala tega tiščanja od prvič, pa ga na srečo (še) nimam, naj tako ostane.

binci fajn opravi na cuker testu in uspešen pregled ti želim.

Jaz sem pa zbolela, zabasana v nulo, kiham, skrkam, ni da ni. Sem šla delat, ker imam ogromno dela, bom danes stisnila in jutri doma ostala. Pomoje je od hudičeve klime, sovražim jo, bit bolan sredi poletja user posted image

(odgovor članu bincii)
Neposredna povezava do sporočila: 842
   RE: Septemberke 2017
6.6.2017 8:18:16   
annnaa
bincii, v Celjskem H&M so skenslali nosečniška oblačilauser posted image . Jaz sem jih naročila preko spletne trgovine H&M, imajo večkrat akcijo, da je poštnina zastonj + še kaki popusti. Kakor vem imajo pa nosečniške stvari v Velenjskem H&M.
Za iz porodnišnice, se bom prilagodila vremenu. Lahko bo tudi še 30 stopinj (v začetku septembra). Bom imela pripravljen bodi na kratke in dolge rokave, ne predebele dolge hlačke in tanko jopico, tanko kapico. Če bo bolj hladno, pa lahko še pokriješ z dekico. Itak greš iz porodnišnice samo v avto in domov. Kje si pa naročila kompletek? Ene res delajo ful lepe. Pri nas pa babi šiva, pa mi je pol škoda drugje naročiti. Čeprav hčerki tudi kdaj kaj naročim pri kaki ustvarjalki (Mini Bini, Mini Mix, boobooloie), da imam potem za krojuser posted image .
Kdaj bo že vajina poroka?

Tara9 ni mi ginekologinja odsvetovala, ampak na nosečniški vadbi, sta punci, ki jo vodita, ena iz fakultete za šport, druga je fizioterapevtka. Sta oni dve rekli, da ni najbolje ta pas, če ga ne znaš pravilno uporabljati!

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 843
   RE: Septemberke 2017
6.6.2017 16:22:55   
Član123
Dan drage sonosečke,
kako ste kaj? Vas tudi kaj utrujenost daje? Jaz sem že drugo soboto zapored kar preležala, krivim železo (imam nizko vrednost). Ker ne želim na tablete, poskušam nivo uravnavati s prehrano (mislim, da mi za silo celo ratuje).
Ooo, že razmišljate o kompletku za iz porodnišnice? Tudi jaz sem malo zmedena, ali naj kupim poletno ali jesensko oblačilce, ali naj bo 56 ali pa že kar 62, 50 niti ne bom gledala (močno verjamem, da bo naša pupa kar velika).
Opažam, da mi po daljšem sedenju v službi ne paše več stol, sem se danes premaknila na žogo in moram priznati, da mi paše sprememba. Sploh, ker lahko z medenico malo "plešem" user posted image
Kako kaj vaše sončice? Imamo že kakšnega fantiča? Moja je prava mala navihanka, včasih me med kakšnim sestankom tako opozori nase, da se nehote nasmejim in pobožam po trebuščku in skoraj popolnoma pozabim na okolico.

Greste na 3D UZ? Kot sem gledala, se cena giblje tam okoli 100 EUR.

Lepo bodite še naprej user posted image

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 844
   RE: Septemberke 2017
6.6.2017 16:24:26   
Član123
Tara9, želim ti čim prejšnje okrevanje.

(odgovor članu Član123)
Neposredna povezava do sporočila: 845
   RE: Septemberke 2017
7.6.2017 10:53:25   
srecnosrce
Pozdravljene user posted image !

Kako je zunaj lepo vreme , ker ni prevroče. Vročine letos ne prenašam najbolje, pa še gležnji in prsti na rokah mi otekajo v vročem vremenu.user posted image Ima še katera podobne težave?

Tara9 želim ti hitro okrevanje.

Tudi jaz sem zmedena katero oblačilce izbrati za pot iz porodnišnice-poletno ali jesensko? Drugače pa imamo doma cotik za princesko malo morje.user posted image
Danes začenjamo 28. teden, naslednji teden pa v materinsko šolo, ker je to zadnji termin pred septembrom (v juliju in avgustu imajo počitnice). Hecno mi je, ker se šola začne z dojenjem in prehrano doječe mamice, šele en teden kasneje pa je na vrsti porod in dihalne vaje. Drugače pa smo kupili nov voziček, previjalna miza bo postala omarica, ki jo bomo predelali v previjalno mizo, po končani materinski šoli pa imamo namen kupit še ostalo, kar potrebujemo (ko bomo dobili list v materinski šoli kja vse sploh potrebujemo). Glede potrdila za partnerja pa sploh ne komplicirajo pri nas-biti mora na predavanju porod in dihalne vaje, ostalo pa kolikor pač utegne.

Lepo se imejte in pridno božajte rastoče trebuščke.user posted image


(odgovor članu Član123)
Neposredna povezava do sporočila: 846
   RE: Septemberke 2017
7.6.2017 11:10:08   
srecnosrce
P.s. Katera razmišlja o shranitvi matičnih celic oz. tiste, ki ste že večkrat rodile ali ste shranile matične celice?

(odgovor članu srecnosrce)
Neposredna povezava do sporočila: 847
   RE: Septemberke 2017
7.6.2017 11:57:51   
annnaa
Tara9 da boš hitro zdravauser posted image

Član123, 62 zanjo biti mogoče malo prevelike cotice za iz porodnišnice, kaj pa vem. V celjski porodnišnice vse oblačijo v 56! Sicer pa tudi, če je malo preveliko, ni panike ane, samo da ne plavajo v cotah, hehe. Jaz bolj računam, da bom kaj prej rodila, moja trenutno prehiteva v rasti za dva tedna. Tako je bilo tudi pri prvi in sem rodila 3 tedne prej (hvala bogu!). Ravno zaradi vremena jaz ne bom pripravila ne vem kakih out-fitov za iz porodnišnice, da ne bo potem vreme zaj***! user posted image

srecnosrce uživaj v materinski šoli! Poročaj, kako bo! Držim pesti, da kaj uporabnega izveš! Za uspešno dojenje vam priporočam knjigo 10 P-jev za uspešno dojenje, jih imajo tudi v vseh knjižnicah! Mi ne bomo dali shraniti matičnih celic. Sva jih hotela dati samo v banko, ne da jih prav tebi hranijo, pa je bila polna. Zgleda imajo dovolj zalog! Malo nama je bilo drago dati toliko eurov!

(odgovor članu srecnosrce)
Neposredna povezava do sporočila: 848
   RE: Septemberke 2017
7.6.2017 15:02:59   
srecnosrce
Annnaa bom poročala, če izvem kaj novega.
In ravno danes sem rezervirala 10 P-jev za uspešno dojenje in sem druga v čakalni vrsti, tko da zgleda, da je knjiga zelo priljubljena in uporabna.user posted image


(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 849
   RE: Septemberke 2017
7.6.2017 20:09:15   
bincii
Evo punce,danes je bil dolg dan imela sem za sladkor in ja seveda me je doletel imela sem 5.3 tako da sem se naročila v diab.amb.No malo razočarana ampak bom tudi to preživela...
Moj trebušček je zelo velikuser posted image 26t tehtamo 840g in jaaa prvi fantek semuser posted image nedvomno se je danes pokazaluser posted image mami in ati zeloo veselauser posted image
Annna naročila sem pri TI&TI Desing zelo lepe stvari dela punca,nimam fb ja zato sem kr prek tel.zmenla....
Poročni dan je 15.7user posted image user posted image

(odgovor članu srecnosrce)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zakaj tudi najbolj zdrave nosečnice slabo ...
99 odstotkov nosečnic se pritožuje nad kakovostjo spanja. Preverite, kateri so trije glavni razlogi, zakaj nosečnice pog...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?