|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marcevke 2018
20.7.2017 22:29:48   
Adelle
Jaz sem danes morala povedat v sluzbi ker imam drugace veliko dvigovanja, delam v trgovini... sem pa povedala samo sefu, sodelavcem pa vsaj po prvem pregledu. Kej vec ne bom mogla skrivat zarad samega poteka dela.

Jooj komi cakam da se ze narocim pri G, to me prav matra k nimam datuma se😂

(odgovor članu kakol)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Marcevke 2018
21.7.2017 12:14:43   
Adelle
Kje ste punce, kako ste danes😀 Mene danes boli v spodnjem delu trebuha, ze celo jutro me pritiska.. upam da to pomeni samo to da se pikica lepo namesca notr... nocem vidt nobenih izcedkov😕 Me ful matra ze ta pregled, da bi bla mirna..

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Marcevke 2018
21.7.2017 14:37:04   
Muflonka
Živjo punce! Še ena marčevka med vami.. Po mojih izračunih naj bi bil PDP 8.3., bomo videli kaj bo ginekolog povedal na prvem pregledu, ki ga imam naslednji teden. Drugače pa gre za mojo prvo user posted image in moram priznat, da sem bila prijetno presenečena ko sem že v prvem poizkusu zagledala user posted image , sploh glede na zgodbe vseh parov v najini okolici, ki imajo ful problemov z zanositvijo, in sva bila itak pripravljena na najslabše. Zdej pa samo upam, da bo vse tako kot more bit. Nekih hudih simptomov nimam... boleče prsi, vsake toliko me malček špikne v jajčnkih, pa noro sem utrujena, samo ne vem a je zaradi službe ali nosečnosti.
Zaenkrat en lep pozdrav in lep vikend vsem skupaj :)

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Marcevke 2018
21.7.2017 15:54:42   
neznanka89
Živjo.
Hja jaz sem se pa spet začela sekirati, da sploh nobenih znakov nimam (me je to prvič drago stalo, ker sem pol 4 mesece izbruhala vse kar sem dala v usta user posted image . Sicer sem še čisto na začetku, ene ste pa že kar daleč. Ko bom jaz imela prvi pregled, bodo prve že dale nuhalno skozi hehe.
Jaz se v ponedeljek naročim pregled potem pa še samo čakanje. Nekako mi je vse še takooo zelooo daleč, ko razmisljam o tem vsem. Sem včeraj pogledala malo po imenih že, pa sem kar hitro zaprla stran. Če bo fant bomo imeli kar probleme. Hehe

(odgovor članu Muflonka)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Marcevke 2018
21.7.2017 16:57:07   
Adelle
Nisi edina, jaz sm tudi med bolj poznimi😀 Jst bom dobila datum za pregled sele naslednji ponedeljek ker sem mela tako sreco da je moj G glih zdej na dopustu, mislim res no🙄😂 Jaz sm tud mal utrujena ampak te dneve je tud tak tempo v sluzbi pa doma da se mi zdi da je bolj navadna utrujenost kot pa nosecniska😀


(odgovor članu neznanka89)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Marcevke 2018
21.7.2017 19:47:16   
sončkimoji
Pozdravljene sonosecke in dobrodosle nove user posted image user posted image

Kaksno je kaj pocutje? Mene so mocni krci(spikanje) minili oz. So zelo nežni user posted image
Sem zacela z magnezijem 1tabletka na dan +1l donata tako da je utrujenost tudi izginila zdej nekako normalno delujem cez dan user posted image So me pa zacele boleti prsi kar je pa zame nekaj novega. Katero folno kislino pa jemljete?
Aja pa glede na to da ste se razpisale o NS in NIF je mogoce se katera razmisljala o dodatnem pregledu plodovega srca?

Uziviteee user posted image

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Marcevke 2018
21.7.2017 19:52:13   
pikica0511
Pozdravljene,

Jaz jemljam ze 4 mesece elevit ker mi zmanjkuje tudi zelezo.Zacela sem z tifol. Simptome pri meni ostajajo isti zelo bolece in mocno povecane prse, slabost na dolocene vonje, posebi meso in cigarete in kava sploh ne morem pit. Jaz sem ze klicala imam termin za NS, za posvet za Nifty pa moram poklicat 1.8, predvidevam pa da bo na isti dan kot NS. Mi smo se odlocili za Nifty plus. Kaksenjepa pregled za srcka?
Lp:)

(odgovor članu sončkimoji)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Marcevke 2018
21.7.2017 20:13:05   
Happy nosečka
Mene tud malo bolj utrujenost daje, kot prej, ampak če bo samo to, potem bo super, nobenih slabosti, nobena hrana mi ne smrdi, prsi malo na dotik so občutljive, ampak ni tako drastično user posted image

Jaz jemljem Femibion, ker naj bi imel folno v drugačni obliki, kot ostali dodatki, taki, da jo telo lažje absorbira 😊 tudi svakinji, ko je imela pred 3 leti ss, za tem pa še okvaro možganov pri plodu, je reku Pušenjak da more takoj menjat folno, jemala pa je Elevit in ji je potem njena gin. dala Femibion, tako da sem se zato tudi jaz odločila tokrat kar to folno, v prejšnji nosečnosti sem jemala Elevit.

Jaz imam prvi pregled šele 8. avgusta pa se mi zdi tudi ful dolga do takrat user posted image upam da tokrat ne bom imela nosečniške sladkorne, v prejšnji N sem imela že na prvem pregledu povišano vrednost sladkorja v krvi user posted image

(odgovor članu sončkimoji)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Marcevke 2018
21.7.2017 20:16:15   
neznanka89
Jaz tudi jemljen Femibion. Sem v prvi nosečnosti opazila, da mi je bilo po Elevit še bolj slabo.

Je katera spretna s seznami? Bi bilo fajn, da bi približno vedeli, kdaj ima katera rokuser posted image

(odgovor članu Happy nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Marcevke 2018
21.7.2017 21:10:29   
kakol
Jaz tudi jemljem Femibion. Spikanje v trebuhu je najhujse v vecernem casu in zjutraj... cez dan v sluzbi se nekako gre.... pregled imam sele 24. 8. Cca v 10tednu.
Sem ga pricakovala prej, kr bi ze rada videla svojo pikico in vedela da je vse ok.

Sicer v sluzbi sem ze javila da pricakujemo, saj delam v trgovini in se na dnevni bazi srecujem z tezkimi bremeni. Tako da smo to zdaj malo omilili.



(odgovor članu neznanka89)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Marcevke 2018
21.7.2017 22:31:09   
Adelle
Jaz jemljem PreMama, a katera pozna mogoce? A je kej narobe ce po enmu mesecu zamenjas te tablete? Da bi pol vzela Femibion?

Jaz se bom po prvem pregledu pri G narocila na nuhalno. Sicer se ne vem kje, rada bi prisla do Pusenjaka pa ne vem ce bo ratal.. Drugih testov ne mislim delat, sem tudi za nuhalno razmisljala ce bi sploh sla. Ce bo bognedej karkoli odkrito, jaz nimam namena splavit tega otrocicka tako da... bi pa rada mogoce vse to ze prej vedla, zato bom sla na nuhalno.

Lahko se jst jutr potrudim in nardim seznam, mogoce se najboljs da napisete zdele vse kdaj mate rok, kaksne podatke se, mogoce leta, kateri otrok je...

(odgovor članu kakol)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Marcevke 2018
21.7.2017 22:53:16   
Muflonka
Jz sm se pa odločla kar za Tifol, ampak vidim, da vas je vecina na Femibionu, tako da bom pomoje zamenjala 🙂 Sicer je pa baje folna najbol pomembna do 6. tedna, tako, da upam, da je ze Tifol naredil tasvoje 🙂
Razen NS nimava drugih testov v planu, sla bi jo pa delat k Levak Hozjanovi v Velenje... ma katera ze kaksne izkusnje z njo? Osebno sem si pri njej dala samoplacnisko vstavit Jaydess in me je cust navdusla s svojim pristopom, sploh pa z dejatvom, da mi ni bilo potrebno vec ur cakat v cakalnici.

Komej cakam pregled, da poveva domacim, saj mi zmankuke izgovorov zakaj ne jem sladkega, zakaj nocm jetrc in zakaj sredi noci iscem solato po vrtu 😂

Imam pa se ful "zanimiv" problem, ki se mu rece emetofobija - strah pred bruhanjem. Mi je jasno, da v nosecnosti ne bom bruhala, pa naj bo kar hoce bit, po drugi strani me pa skrbijobbesede, da je ravno slabost pokazatelj, da je s plodom vse ok.

Je katera zainteresirana za skrito fb skupino oz. je ze katera aktivna v skupini Marcki in marcevke 2018?

(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Marcevke 2018
22.7.2017 10:10:19   
Anonimen
Jaz sem jemala folno od Viridiana,pa Femibion1, zdaj sem sla na Prenatal od Solgarja, ko pojem,bom pa eno kuro od Viridiana kompleksa za nosecnice. Me je pa v lekarni vpr.,ce mi je ginek. svetovala Solgar,sem se samo cudila in rekla ali ni to eden najboljsih izdelkov,pa je rekla,da so mnenja deljena. Buh,vpr.ginekoliginjo v torek.

Sem pa vceraj ze zapanicarila,ker sem imela malo drap obarvan izcedek zvecer,ampak samo pikico,danes ni nic. Joj! Me je seveda skozi strah,kaj bo.

Za fb predlagam,da se pridruzimo kar tisti skupini,ki je ze, bi pa bilo fajn,da vsaka pove tam,kaksen nickname ima tu,da vemo,kdo je kdo.

< Sporočilo je popravil IridaM -- 22.7.2017 10:11:34 >

(odgovor članu sončkimoji)
  Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Marcevke 2018
22.7.2017 10:19:22   
Happy nosečka
Tudi jaz sem za, da se pridružimo tisti skupini, samo me moti, ker so člani skupine vidni vsem, so javno prikazani, meni to recimo nebi bilo všeč, da bi že zdaj vsi moji fb frendi izvedeli, ko bi videli da sem v tisti skupini.
Jaz bom šla na nuhalno ali v ZD Nm h Marijani Klarič Kamin ali pa v ZD Grosuplje h Sašu Trampuž, prvič sem bila v Nm pri Klaričevi, je top, sam baje zelo zasedena in težko jo je dobit na telefon za naročanje, upam, da mi uspe jo doklicat pravočasno, ker tam je res obup s temi kontakti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Marcevke 2018
22.7.2017 10:30:20   
Anonimen
Aja,to je pa problem. Najbolje,da si natedite se en fb z istim imenom kot tu. Jaz imam fb samo za kake info spremljat,nimam nibenih prijateljev in ime je tako kot tu-izmisljeno.
Bi si pa bilo lazje tam pisat,ko ni vsem na oceh.

(odgovor članu Happy nosečka)
  Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Marcevke 2018
22.7.2017 10:41:46   
neznanka89
Hei. Jaz sicer nisem na facebooku, ampak ta ideja z namisljenim imenom sploh ni slaba. Mi pa ni vsec, da lahko vsi vidijo, kdo je vclanjen v skupino. Bom pa verjetno ostala kar samo tukaj (ce bo seveda se katera druga, da nebom imela samogovorovuser posted image ).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Marcevke 2018
22.7.2017 10:43:50   
Anonimen
Verjetno se da tudi to skrit,bi bilo treba administr. skupine prosit. Bom se dala v skupino,pa prosila,ce se to uredi,najkasneje v ponedeljek.
Fb je fajn,ker so vsi odgovori zbrani pod temo.

Mene tu moti,ker lahko vsak vidi in potem enih stvari,npr. imena ginek. in ene zgodbe o pregledu pred zanositvojo ne morem opisat,ker se potem lahko ve,kdo pise.

< Sporočilo je popravil IridaM -- 22.7.2017 10:49:40 >

(odgovor članu neznanka89)
  Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Marcevke 2018
22.7.2017 11:33:41   
sončkimoji
Jaz sem jemala femibion v prvi nosecnosti pa mi ni odgovarjal, tako da sem sedaj na novalac prenatal in so super. Imajo pa tudi dodatek omega-3 + zelezo, kar je zelo dobrodoslo zame.

Pregled plodovega srca opravi kardiolog, pa malo bolj podrobno vse pregleda, jaz bom dobila napotnico po vsej vrjetnosti, ker pri sinu noben UZ niti NS, ni nic kazalo na to da bo imel prirojeno srcno napako. Seveda mi ni zal ker takrat tega nisem opravila ampak bi blo pa dobro da bi saj lahko nekako pricakovala, ker zame je bil to sok in jok. Samo zdaj po 3letih vidim da ni spet take panike, normalno kot pri ostalih otrocih, samo da se malo bolj mirkamo, pa u pricakovanju da enkrat (upam da zelo dalec) bomo pa sli na operacijo.

Jaz fb ne uporabljam tako da ostajam tukaj dokler boste se aktivne user posted image

Se kateri pase jabolcni sok ? user posted image jaz ga pijem na hektolitre ... Teka pa sploh nimam, mogoce zaradi vrocine danes je pomoje najhujse...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Marcevke 2018
22.7.2017 11:47:18   
Adelle
Ojlaaa... jst se bom pridruzila FB skupini malo kasneje ko bom prepricana da je vse OK😀 Bi pa tudi jaz raje vidla da je zaprta skupina ker ne bi rada da vsi takoj zvejo...


Se van da napisat mi podatke za seznamcek, da se ga danes lotim? Hvala😄

No pa grem nazaj pomivat kupe posode, ker mi je crknu pomivalec😣 A tako bi spalaaaaa😂

(odgovor članu sončkimoji)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Marcevke 2018
22.7.2017 11:57:20   
Anonimen
Meni pase pomarancni sok in pa stisnjena limina,prej sem vedno pila samo vodo, zdaj pa mi ne pase ;-)

(odgovor članu sončkimoji)
  Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Marcevke 2018
22.7.2017 11:58:06   
Anonimen
Bos poiskala nazaj al ti damo vse v zs?

(odgovor članu Adelle)
  Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Marcevke 2018
22.7.2017 12:44:50   
Happy nosečka
PDP, NICK, STAROST, št. nosečnosti , št. otrok doma, KRAJ, SPOL... to smo imele pri hčerkini skupini, tako da če grem jaz po tem, je tko:
22.3. (po mojih izračunih zadnje menstruacije), Happy nosečka, 25, 2., 1, Trebnje, ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Marcevke 2018
22.7.2017 12:59:12   
Adelle
Super happy nosecka, hvala👍🏼

IridaM, tiste ki imate napisano nazaj bom poiskala, sej ni velik za prebrat😀 Ce kera ni napisala naj napise da jo dodam na seznamcek...

(odgovor članu Happy nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: Marcevke 2018
22.7.2017 13:38:57   
neznanka89
Se jaz😊

26.3, 2nos., 1 otrok doma, Mb,?


(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: Marcevke 2018
22.7.2017 13:51:31   
Adelle

user posted image

1.3.
user posted image nadya, ?, 3user posted image , 2user posted image ,user posted image
user posted image Benaa*, 26, Prekmurje, 1user posted image , 0user posted image ,user posted image

2.3.
user posted image pikica0511, ?, Ljubljana, 2user posted image , 0user posted image ,user posted image

3.3..
user posted image IridaM, 38, 1user posted image , 0user posted image ,user posted image

8.3.
user posted image Muflonka, ?, 1user posted image , 0user posted image , user posted image

11.3.
user posted image sweety pie, ?, 4user posted image , 3user posted image ,user posted image

20.3
user posted image Adelle, 30, okolica Lj, 3user posted image , 0user posted image ,user posted image

21.3
user posted image nina**, ?, okolica Lj, 2user posted image , 1user posted image ,user posted image

22.3
user posted image Happy nosečka, 25, Trebnje, 2user posted image , 1user posted image ,user posted image

23.3.
user posted image sončkimoji, ?, 2user posted image , 1user posted image ,user posted image

26.3
user posted image neznanka89, ?, 2user posted image , 1user posted image ,user posted image

27.3
user posted image kakol, ?, 1user posted image , 0user posted image ,user posted image


Skupaj nas je: 12user posted image



(odgovor članu Adelle)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?