|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   BANJANJE
30.1.2018 19:54:54   
kokos4 RR
Pozdravljene, zanima me ali se je katera s svojim dojenčkom udeležila banjanja? Zanimajo me izkušnje, kako to poteka,..?

Namreč razmišljam, da bi se ga s sinom udeležila, pa vseeno je to dokaj novo in me zanimajo vaše izkušnje s tem.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: BANJANJE
15.2.2018 15:35:05   
maca83 RR
Poskusi in bos videla, ce vama je vsec. Banjanja ne poznam, malo sem si prebrala o njem na netu. Midva sva hodila plavat na tecaj na DIFu in mi ni zal. Mali je uzival v vodi in druzbi drugih malih cebljacev, jaz pa sem imela izgovor, da greva med ljudi. Vzela sem si cas in si obrila noge pred plavanjem (to prve mesece ni bila ravno prioriteta) in se na hitro naucila kako sama krotiti navdusenega cofotaca. Vedno je po plavanju pridno pojedel vse kar je dobil in spal več kot ostale dni. Verjamem da je vsako miganje v čisti vodi super in po njem bolje spijo.

(odgovor članu kokos4 RR)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: BANJANJE
20.2.2018 8:43:26   
kokos4 RR
Evo, sma prijavljena na banjanje in pričnema mislim da v aprilu/maju. Mislim, da nama bo obema všeč, mali že zdaj uživa doma med kopanjem.. pa še oba bova imela od tega korist :) že komaj čakam :)

(odgovor članu maca83 RR)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?