|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marcevke 2018
17.2.2018 20:18:11   
sončkimoji
Danes smo pa preziveli lep dan, je bil tok lep dan. Ste ga vi tudi? Sva sprva hotla sina peljati v post. jamo pa bi ns za 4 osebe prislo 80e user posted image prevec res user posted image no smo se pa peljali drugam na koncu se na avtomobilcke voznja ind. Mali je bil noroo navdusen, samo pol v jok ko smo sli user posted image ga razumem ko sem bila jaz otrok je bilo meni isto najbol noro voziti avto pa obracat tisti volan user posted image
Razmisljam da bi mu za rojstni dan kupila avto na akumulator, ga mate vi mogoce? Nwm kako hitro to gre pa ce je dovolj varno?

Ehh isto pri meni samo da nebom delala napak starsov pa bo super! Jaz pa imam samo brata pa je bilo vedno vec kot ocitno gdo je najdrazji ljubcek.
Pri partnerju so pa 3je in po njegovih besedah so vsi vedno imeli enako, omogoceno vse in res lepo otrostvo user posted image
Tako da mislm da ce sam pri sebi nekako razcistis in imas poslihtano v glavi nekako porazdelis to ljubezen in pozornost enakopravno user posted image

Royal ? To je v epruvetkah ce se ne motim?
Bom probala nasledno zimo ko bo startu v vrtec, res bi rada da mi je cim manj bolan mislm da do zdaj je bil dovol za par let ...

Mene drugace grabi panika ce mi slucajno odtece voda kako bom vedela ? user posted image
Aja pa zgaga mi dela zelo tezave, kaksen predlog?

(odgovor članu neznanka89)
Neposredna povezava do sporočila: 526
   RE: Marcevke 2018
17.2.2018 21:46:07   
neznanka89
Uff je pa drago 80e. Si rajsi kaj drugo privoscimo. Jaz pa sploh ne upam nek dalec iti vec. Sploh na kaksni izlet pa tako. Mam nonstop v glavi, da mi lahko vsak cas odtece voda in res nebi rada na drugem koncu Slovenije rodila.

Moj ima motor na akomulator. Ga je dobil lani za rojstni dan, pa je kar zadovoljen z njim. Ni kekaj nevarno hiter. Kak pa je avto, pa nebi vedla.

Mah jaz sem glede zgage skoraj ze diplomirala, pa prisla do zakljucka, da bo pomagal samo poroduser posted image . Jaz imam sicer probleme samo zvecer ko se ulezem. Mi pa pomaga donat po pozirkih in pa mandeljni. Pa spanje skoraj v sedecem polozaju, drugace je res sila vcasih in sem ze tudi bruhnila kislino. Sem v lekarni dobila neke tablete, ki bi naj pomagale in bile primerne za nosecnice. No, meni ne pomagajo.

V epruvetkah ja. Sem navdusila se par kolegic in so tudi zadovoljne. Je pa res, da so drage.

No mene je prvic zelo tiscalo lulat in ko sem se polulala in vstala s skoljke je spet zacelo tecti. Sem se usedla nazaj na vc in zavijala z okami nekaj v smislu, da zdaj pa mi bo se urin zacel uhajati, pa je potem nehalo tecti, jaz pa se spet vstanem in se spet vlije. Takrat sem komaj skapirala, da voda odteka. No potem mi je pa kar teklo. 10 min po tistem sem dobila popadke (ze takoj na manj kot 5 min) in pa pregled v p je pokazal, da sem 2 cm odprta. 5 ur po tistem sem ze cartala.

(odgovor članu sončkimoji)
Neposredna povezava do sporočila: 527
   RE: Marcevke 2018
19.2.2018 14:36:56   
sončkimoji
Ok sem komi k seb prisla, uspelo mi je oprat in zlikat oblacila, zdej sem pa kot zombi zmatranaaa user posted image
Nwm no neki obcutek mam da mi manka nekaj da sm neki pozabla da rabmo se to in uno user posted image

Ja 80e je res kr dosti, samo tko sva ze brez idej kam sploh na izlet da bi dogajalo. Ne mislm hojeuser posted image mamo 2 gorovji bliz tko da sva ze malo sita tega. Razn bleda, morja ... kam ? user posted image

Aja meni je vazno da rodim v sloveniji user posted image sploh ne pomislim da bi se lahko porod zacel kje drugje kot doma. Sm glih 1m nazaj se clo razmisljala da bi ali en vikend iz slo user posted image sam negre ker ma moj al soboto frej pa ned. Dela al obratno.

Torej isto kot jaz. Donat pomaga 5min po pa spet nrdim pozirek drugace mi grlo kar gori user posted image
Jaz spim isto kar z dvema povstroma skoraj sede.
Sem pa opazila da se moram sokovom izogibat na veliko.

Uff si imela lep porod user posted image
Jaz res upam da tokrat naravno mi uspe user posted image

< Sporočilo je popravil sončkimoji -- 19.2.2018 14:38:28 >

(odgovor članu neznanka89)
Neposredna povezava do sporočila: 528
   RE: Marcevke 2018
20.2.2018 9:08:00   
neznanka89
Hei. Kako snežiii. Če bo res tako snežilo 3 dni skupaj ga bo res več kot pol metra.

Ja res je bil sanjski porod. Saj ne rečem, je bolelo ko user posted image , ampak nobenega stresa, vse naravno, hitro... Upam, da bo drugič tudi tako.

ehh jaz se sploh ne sekiram, če česa nimam. Bo že moj šel potem iskatuser posted image .

Je pa za mano pestra noč. Okrog polnoči me je zbudil kar močen krč v spodnjem delu trebuha in trd trebuh. Bil je podoben tistemu kot pri zelo boleči menstruaciji. Držal je nekje pol minute nato pa, kot da nebi bilo nič. In to se je v roku 3 ur še parkrat ponovilo, nato pa se je vse skupaj umirilo. Prebava vem, da ni bila, ker tisto je drugačni občutek, tako, da mislim, da so bili popadki. Zdaj je sicer vredu, ampak se mi zdi, da še vedno čutim neko nelagodje v spodnjem delu trebuha.

Bomo videli, kaj bo s tega. upam, da se pomiri. Bom poskušala danes čim več počivati.

(odgovor članu sončkimoji)
Neposredna povezava do sporočila: 529
   RE: Marcevke 2018
20.2.2018 10:10:25   
sončkimoji
Ja iz kje pa ste ? Pri nas je ponoci vceraj ob 4h padal dez/sneg do jutra prenehalo. Danes pa kao snezi samo to se nebo prijelo ce nebo kej bolje zacelo.

Pri meni je bilo groza. 1t cez rok me G napoti v porodnisnico zjutraj cez plodovnice primankuje. V P me napade kaj delam tukaj da ni panike vse ok. Sem ustrajala da me na uz pregleda pa me je pol res obdrzala notri zaradi premalo plodovnice. Nasledni dan me pregledajo odprta 3cm, sem sla v porodno mela svoje popadke ki jih nisem cutila pa sem se vseeno odprla v 1h za 1cm se. Potem so mi dali umetne malo se zraven v 2h urah se 1cm. Se je pa potem zamenjalo osebje in je prisla druga zdravnica ki se ji je ocitno zelooo mudilo in kar do konca umetne popadke user posted image jah lej do zraka nisem mogla pridt vec. Vse se je ustavilo pri 5cm tako da sem potem se lezala tam napol prisebna 5ur preden so mi nrdili CR. Sicer je bilo pa tudi teh 8ur dovolj da je moj sin fasu neko infekcijo med porodom tko da je bil potem se na intenzivni. Tako da pozdravljam odlocitev P da nebo vec na silo delila umetnih popadkov user posted image user posted image

Uff noro mogoce si imela fejk popadke? Se je kej bolj umirila? Moja se je cez dan, zvecer se zmeraj se obraca levo desno gor dol men pa trebuh tako premetava user posted image

Meni pa vceraj draga moja napaaad zelje pooo lubenicii ! user posted image
Ampak po tisti sladkiii lepi rdeckasti socni mjami user posted image
Zavohala sem jo v kopalnici user posted image sem bila trdo prepricana da moram po lubenico, sam kam? Trgovine je nimajo, trznice pomoje tud ne... jaz bi pa tak lubenicooo user posted image

Ja sej bi moj tudi sel iskat ce bi kaj mankalo samo vseeno mi ni vsec ta obcutek bi rada bla mirna.
Aja ti imas kej 62st pristimano? Oz. Nabavljeno ?

(odgovor članu neznanka89)
Neposredna povezava do sporočila: 530
   RE: Marcevke 2018
20.2.2018 12:45:32   
neznanka89
Uff prinas pa se kar snezi. Sem iz okolice Mb.

Nic kaj prijetna porodna zgodba. Verjetno bilo res vse prevec na silo. Upam, da bodo tokrat upostevali tvoje zelje tudi.

Ma moja ze od zacetka zelo slabo brca, tako da ne morem trditi, da se je se bolj umirila. Sploh pa je taprvi se v porodni zelo brcal in se premetaval, tak da ne verjamem prevec v to.

Ja verjetno so bili ti lazni ja, samo so pa boleli ko hudic ze.

Ooo malo tezka bo to z lubenicouser posted image . Jaz pa sem nora ni kisle kumare. Pa drugace sploh ne maram nic kislega..

Jaz imam oprane in spravljene cunjice od 50 do 62. Potem bomo pa videli, kaj bomo rabili.

(odgovor članu sončkimoji)
Neposredna povezava do sporočila: 531
   RE: Marcevke 2018
21.2.2018 11:11:12   
sončkimoji
Ja sej glih vceraj govorila z prijateljico ki se je predkratkim preselila v mb. Pravi da ste kar zasnezeni user posted image

Evo sva z dragim vceraj prstimala vloge, vsega skupaj 12vlog ker nama v marcu vse potece moram ponovno za nego in otroske podalsati. Sem pa narocena v petek za porodnisko samo bom samo papirje oddala, zacela se mi pa bo ob rojstvu otroka. Sem videla da potem lahko spet podalsam za 3m.

Ja jaz imam nekaj malega 62 moram se body kaksen kupit, sem videla da jih majo v lidlu od pon. dalje.
Pa dekico za povijanje!! To sem pozabila pri sinu je bila zlata vredna ! user posted image

Kumarce a? Jaz kar limono jem user posted image mi pa res bolj kislo kot sladko pase user posted image

Kaj pa spuscen trebuh? Ceprov pri meni to ne drzi ker se mi pri sinu ni spustil.

< Sporočilo je popravil sončkimoji -- 21.2.2018 11:12:10 >

(odgovor članu neznanka89)
Neposredna povezava do sporočila: 532
   RE: Marcevke 2018
21.2.2018 16:59:59   
neznanka89
Lep zasnezen dan. Jaz sem v petek dala vlogo za porodnisko, po rojstvu me caka se otroski in znizanje vrtca ter nagrada z obcine za rojstvo drugega otroka pa sem koncala. Za ocetovski dopust in to, pa bo moj uredil, ko se bebica rodi.

Sem pa vceraj ze dobila kar odlocbo. Se mi je zdelo ful hitro. 2.3 pa nastopim s porodniskouser posted image .

Jaz sem pa dobila od prijateljice te tri stevilke ravno skupaj spakirane in sem jih potem samo oprala in zlozilauser posted image . Pa seveda nekaj novih, za mojo duso.

Bi naj kislo pasalo pri fantkih, sladko pa pri punckah, pa je pri meni ravno obratno. Hehe.

Prvic se mi trebuh ni spustil. Tudi bebica se ni bila pripravljena na porod in je bil fant se zelo visoko in se je pocasi spuscal, drugace bi rodila veliko prej kot v 6 urah, ker sem se zelo hitro odprla dokonca. Samo potem je trajalo, da se je mali pravilno spustil. Sedaj se mi pa je spustil. Sem sama opazila (lazje diham). Pa gin mi je na prejsnjem pregledu ze rekla.

Jutri mam spet pregled. Kontrola rasti in pa bris.


(odgovor članu sončkimoji)
Neposredna povezava do sporočila: 533
   RE: Marcevke 2018
22.2.2018 12:52:26   
sončkimoji
Lepo lepo user posted image

Evo tudi jaz sem iz pregleda. Groza sm misnla da bo rekla da bomo kmalu kej zibali jst pa se zeeelo dobro zaprta user posted image tko da imam 5.3 posvet v P glede poroda oz. CR.

Aja pa bris za streptokok(a sm prou napisala?)sm uprasala ja... Bi mogla placat samo ker sem imela CR imam na napotnico nek drugi bris ki ukljucuje tudi to. Tko da supr user posted image

Javi kako je bilo pri tebi user posted image

(odgovor članu neznanka89)
Neposredna povezava do sporočila: 534
   RE: Marcevke 2018
22.2.2018 17:04:57   
neznanka89
Haha ena si zeli, da bi se kaj prejbzacelo dogajati, druga pa trepeta, da nebi prehitro rodilauser posted image .

Pregled mimo. Vse ok edino punca je res zelo zelo nizko v kanalu. Ima 2500g, tak da raste. 14 dni se naj pocaka, potem pa se lahko rodi.

Aa nisem vedla, da vzamejo pri cr kar avtomatsko brise. Zanimivo. Meni je danes vzela.

Si ti tudi dobila en kup napotnic?

(odgovor članu sončkimoji)
Neposredna povezava do sporočila: 535
   RE: Marcevke 2018
22.2.2018 20:00:54   
sončkimoji
Sem spala cel popoldan sem rabila to. K zombi sm. Ustala sm ob 4h zjutri in pol celo jutro okol tekala me je cist potoukl user posted image zdej pa lezim na kavcu sin pa spi ob men user posted image

Jaz sem sina vlekla 1t cez rok... tega glih nebi spet no. Baje da ce do pdpja ne rodim mi nrdijo CR user posted image no sej bomo vidl 5ga kaj bojo rekli.

Zato pa iscem resitve kako lahko sama pripomorem k odpiranju. Kaksen predlog? user posted image moj sicer ful navija za CR jst si pa res zelim poroda user posted image
Moja je tudi drugace ze spuscena glavo ma derekt tam kjer je mehur. Ni cudno da wc usakih 5min user posted image

2500g? To je super user posted image pri nas je rekla da naj racunam tam cez 3kg ker je kao prvorojenec imel 3800g, in da teh 5dni odstopanja nebo bistveno spremenilo kej. Nwm zakan sem potem rabila 50st. ? user posted image prvo strasijo potem pa tako.
Drugace pa konkretno me pregledajo v P.

Ja dobila sem za sprejem v P. , za bris( tudi jaz nisem vedela da se da preko napotnice), za resilca,za CR, in pa za pogovor o porodu. Ti isto?



< Sporočilo je popravil sončkimoji -- 22.2.2018 20:12:49 >

(odgovor članu neznanka89)
Neposredna povezava do sporočila: 536
   RE: Marcevke 2018
22.2.2018 20:48:07   
neznanka89
Moj ze tudi spi. Jaz pa zvaljena po kavcu pred tv. Sem imela namen se malo po kuhinji pospraviti, pa mislim, da bo kar do jutri pocakalouser posted image .

Nebi bilo slabo, ce bi vedeli kaj pripomore ja. Pravijo, da spolni odnosi in pa caj iz malinovih listov. Jaz se obema izogibam, ko hudic krizauser posted image .

Dve kolegici sta prvic rodili s cr (prvi se ni obrnil, druga pa zaradi nenapredovanja poroda), pa sta zaj v drugo (v prvo obe fanta, v drugo pa obe punciuser posted image ) rodili naravno. Obe sta rekli, da je boljse naravno. Prvic ena se 3 mesece ni mogla normalno dojiti tamalega, v drugonpa je bila po 3 dneh fit.

Jaz srcno upam, da bo spet naravno.

Emmm jaz mam za zelezo, pa urin, pa za porodnisnico, pa za hepatitis pa se nekaj, kar se ne morem spomnitiuser posted image

(odgovor članu sončkimoji)
Neposredna povezava do sporočila: 537
   RE: Marcevke 2018
23.2.2018 13:40:22   
sončkimoji
Groza, ce sm misnla da se bom pa to noc naspala sem se pa orng ustela user posted image sosedu je ob 3zjutri gorela hisa, norisnica ...

Mi pa je uspelo danes zjutraj pospraviti ! user posted image samo sem oblezala zdej na kavcu pa cakam dragega da pride domou user posted image

Si ze dala fazo pucanje oken cez? user posted image

Ahh SP ne pomagajo, midva vsak dan (hormoniuser posted image ) ne pomaga ocitno ... sicer je moj dobil "nasvet" da vstane not cez noc da baje pomaga ...samo nwm prvic slisim user posted image
Aja baje voda topla pa masiranje po trebuhu user posted image za caj pa prvic slisim ...

Lepa lepa user posted image res upam da tudi meni rata. Tam 38t 39t 40t idealno... sicer ma sin RD glih med 39t in 40t, si predstavljas da rodim na isti dan user posted image

Jaz sem za zelezo na prejsnjem pregledu, urin pa tudi. In vceraj in naslednji teden spet. Pozabla sm uprasat zakaj? V 1 user posted image se ne spomnim da bi rabila tolikokrat v lab.

< Sporočilo je popravil sončkimoji -- 23.2.2018 13:45:35 >

(odgovor članu neznanka89)
Neposredna povezava do sporočila: 538
   RE: Marcevke 2018
23.2.2018 16:47:18   
neznanka89
Ooo bogi. Pa ravno sedaj, ko napovedujejo tak mraz. Upam, da ni prevelike skode.

No moj sine je pa danes po 14 dneh spet enkrat uspel zaspati popoldne in sem seveda jaz tudi izkoristila ta cas za spanje. Mi kar manjka. Moj je pa tako popoldne v sluzbi. Sma sama spet 4dniuser posted image .

Haha nekak si ne morem predstavljati kak bi ga naj notri pustil glede na moje obracanje 300x prej kot zaspim in pa vso lulanje in bujenje sinauser posted image .

Joj to bi blo toook lepo, da sinu za rojstni dan podaris sestricouser posted image .

Jaz sem do zdaj imela samo cisto na začetku pregled krvi, pa potem nic vec. Zgleda vsak zdravnik po svoje.

Kaj bi vse radi nacrtovali ja. Jaz ze dva dni razmisljam, v katerem delu dneva bi bilo najboljse, da grem rodit. Kot da imam kaj vpliva na touser posted image . Ehh nase okne so se kar umazane. Se vedno snezi, tak da bodo se nekaj casa. Sem ze rahlo sita tega snezenja. Pa sem si ga zelela. Ocitno malo prevecuser posted image

(odgovor članu sončkimoji)
Neposredna povezava do sporočila: 539
   RE: Marcevke 2018
23.2.2018 17:19:37   
Sofie

Hojla.

Jaz sem marčevka 2017. No moja pupa se je odločila in prišla na svet kar februarja.

Sem videla debato glede CR. Meni so naredili urgentni CR ker je pupi padel srčni utrip. In me je bilo res strah kako bo po porodu. Pa sem bila super. Že v porodnišnici sem bila ok. Mleko je prišlo sicer šele četrti dan, ampak sem pupo normalno dojila eno leto.

Tako da glede CR so različne izkušnje. Zdravniki ga itak neradi delajo. Če je res nujno ga naredijo. Gre vseeno za operacijo.



(odgovor članu neznanka89)
Neposredna povezava do sporočila: 540
   RE: Marcevke 2018
23.2.2018 23:17:10   
neznanka89
O super, da se se javi tu in tam katera od drugod. Drugace sma kar samiuser posted image .

Hvala bogu, da je vsaka zenska drugacna in tako so tudi porodi in vse ostalo od zenske do zenske razlicni. Ze pri isti se porodi lahko cisto razlikujejo. Pa saj prav tak.

Niti slucajno nebi imela rada cr ampak ce sta ogrozena ali mamica ali otrok ali pa kar oba, pa je prav, da ga naredijo. In mislim, da bi se kar vsaka strinjala glede tega.

Mojisoncki lepotnih crt (strijeuser posted image ) si dobila kaj? Jaz prvic niti ene. Sem bila taaaakooo vesela. Danes pa sem se mimogrede pogledala v ogledalo, pa vidim, da imam ful violicnih strij ob strani trebuscka. Sem se kar malo razjokala. Saj vem, glavno, da je dete zdravo, ampak vseeno nisem. Pricakovala tolko jih, ker jih pac prvic nisem mela. Mam pa res zaj skoraj za polovico vecji trebuh.

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 541
   RE: Marcevke 2018
25.2.2018 10:08:32   
ambigua
Uh,

jaz sem bila ene 14 dni čisto preč po eni virozi in računalnika tudi gledala nisem. Sem pa uspela vse spakirat za porodnišnico in pripravit, okna so tudi ok :D
Edino omare bi rada še do konca pospravila.

Spolni odnosi oz. sprema je edini naravni induktor poroda, vendar le, če je maternični vrat že "zrel". Torej ne moreš s spolnim odnosom sprožit poroda predčasno, ravno tako ne z malinovim čajem ali ostalimi čenčami. Sicer lahko snovi v spermi povzročajo boleče krče maternice (približno taki občutki kot popadki) že med nosečnostjo.

Jaz se ne obremenjujem z načinom poroda, meni je važno samo, da bova na koncu oba ok. V prvo je prišlo do zastoja poroda, če ne bi dali umetnih popadkov + vakum, je ginekologinja že razmišljala o urgentnem CR. Je bila ene par minut kar panika v porodni sobi. V drugo je bilo vse bp.

(odgovor članu neznanka89)
Neposredna povezava do sporočila: 542
   RE: Marcevke 2018
25.2.2018 16:24:58   
sončkimoji
Neznanka69

A samo 300_x_? user posted image meni je najhujše ponoci iz levega boka na desni se prikucnt oz. obratnouser posted image traja postopek 5min user posted image

Glede strij pa tk.. mam 4 nove :) ampak imam se od sina jih 200 po celem trebuhu v obliki ognja user posted image sam jst tko pravim, najlepsi tatoo na mojem telesu ki ga imam se nahaja na trebuhu! Se ne sekiram ma sm ponosna na njih ! user posted image
Zou moja koza je taka da mi ni cisto nic pomagalo niti olje kreme mazila ind.

Sofie: pri meni je blo isto, super sem se pocutila ze kuj 2dan user posted image druga zgodba so pa drugorodke saj tiste kere sem imela v sobi, to so se skos zvijale od bolecin user posted image sem z eno ustala v stiku pa je k seb prsla sele po 2t, dobro se je pocutila sele 3m kasneje. To pa tud ni lahko.

Meni je drugac G zatrdila da umetnih popadkou nesmem dobit tko da ce do pdp nebo porod sam od sebe steku dobim datum za CR.
Po drugi strani me pa strah "raztrga matrnice po 35t" sicer so moznosti 1% pa vseeno user posted image

Ambigu:
Ocitno bojo samo tvoja okna lepa user posted image user posted image

Ja glede SPO sm prebrala da baje po 37t zacne ucinkovati. No sej se 1t pa smo pol v 37t user posted image
Drugac sem slisala za primer ko je baba svignila na smarno goro 2x v enem dnevu zvecer pa rodit, svaka cas_t user posted image user posted image tok kondicije pa nimam ...user posted image
Pa se tvoja otroka ze kej veselita?

Ajaaa upam da si zdej ok ! user posted image

Aja se na koncu k ste use napisale da je vazno da je otrok na koncu zdrav neglede na porod se absolutno strinjam! user posted image sam pomoje je pa lepo dobit strucko v roke, pa prezivet prve 3ure skupaj z partnerjom? Pomoje no user posted image


< Sporočilo je popravil sončkimoji -- 25.2.2018 16:36:12 >

(odgovor članu ambigua)
Neposredna povezava do sporočila: 543
   RE: Marcevke 2018
25.2.2018 18:44:47   
neznanka89
Haha smarna gora ja. Ne se hecatuser posted image . Sem doma v bloku v 3 nadstropju pa mislim, da bom pljuca izpihala, ko pridem domov. Zgleda sem res totalno razvajenauser posted image . Sem se ogromnooo zredila (20kg) pa se mi zdi, da se mi ful pozna pri kondiciji in tem. Sem se prvic samo 11 in nisem imela taksnih problemov.

Ooo vi ste ze donoseniuser posted image . Jaz pa se en teden ostanem v kinderjajcku, potem pa lahko grem kar rodit.

Uff jaz tudi trepetam pred virozami. Me ravno zmrazi, ko vidim folk kak kiha in kaslja (se davi ravno zraven) v roko, potem pa s taisto prime nakupovalno kosaro.
Verjetno sem malo cudna glede tega ampak si ne morem pomagati. Komaj cakam, da bo bolj toplo. Sva bila danes s sinom samo 2x po pil ure zunaj in mi kar manjka. Samo kaj, ce je tudi cez dan bilo -6 pa taki veter, da te je v kosti zazeblo.

(odgovor članu sončkimoji)
Neposredna povezava do sporočila: 544
   RE: Marcevke 2018
26.2.2018 9:13:07   
ambigua
Heh, glede počutja bi rekla, da je še kar v redu, pač običajne nosečniške težave. Pri nas smo že vsak en mesec virotični, enkrat en, drugič drug, edino moža se virusi izogibajo.

Ja, otroka se pri nas kar veselita dojenčka, mož ne zgleda nesrečen, glede imena se ne moremo uskladiti. user posted image

(odgovor članu neznanka89)
Neposredna povezava do sporočila: 545
   RE: Marcevke 2018
26.2.2018 20:28:37   
sončkimoji
Kaksen mraaaaaaz, kako otroku dopovedat da je uzuni tok mrzlo da nemormo vn user posted image je prevec se bojim da mi nebi zbolu, mormo ostat zdravi za naso strucko user posted image

Drugace pa meni se je trebuh spustil, mala se je umirila. Dober znak ? user posted image

Neznanka69:
Zdej si v nosecnosti pridobila 20kg? Jaz sem tudi v prvi 17kg zdej pa 2kg.

Ambigua:
Sej tvoja sta starejsa an?
Drugac ima moj sinko 11letnega strica, sicer sprva ni vedu kaj nej z njim pocne zdej se pa lepo skupi igrata user posted image
Gdaj mas pa pdp ti? Pa nic se nisi pohvalila kaj bote zibali user posted image

Lepo se grejte user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sončkimoji -- 26.2.2018 20:34:18 >

(odgovor članu ambigua)
Neposredna povezava do sporočila: 546
   RE: Marcevke 2018
26.2.2018 23:17:55   
neznanka89
Mi tudi nismo sli ven danes. Prinas je se snezilo celo popoldne. Hvala bogu samo do petka, potem pa bi naj bilo lepse vreme. Je pa tolko snega, da bo celi marec vse razmocenouser posted image .

Ja sedaj sem se 20. Pa kaksen kg se verjetno bo. Je grozno slisati, ampak enostavno ne gre drugace. Sem poskusala, da bi omejila obroke, pa sem se pocutila ko cunja. Totalno brez energije, utrujena, tecna... Bom se potem ko bo strucka zunaj ukvarjala s tem. Prvic sem se 11kg in sem bila po 3t na stari kilazi. Tokrat bo pa verjetno borba. Vsaka ti cast, za 2kg. Jaz bi vriskala od veselja, ce bi mi tehtnica samo 2+pokazala. Hehe.

Drzim pesti, da je to dober znakuser posted image . Se 2 dni, pa se zacne nas mesecuser posted image

(odgovor članu sončkimoji)
Neposredna povezava do sporočila: 547
   RE: Marcevke 2018
27.2.2018 10:00:03   
ambigua
Ja, mraz je pa kar konkreten. Če otroci ne morejo ven, je 100 X težje, sploh za tiste bolj hiperaktivne sorte. Starejši sin je šel danes sicer smučat in upam, da se ne bo vrnil čisto zaledenel. Je pa dal nase dvojno termo perilo, podkapo, 2 x flis in grelnike za roke in pancarje spakiral. Je imel včeraj njegov oče orng "predavanje" in se je zgleda prijelo.

Če je nuja, da se gre ven, lahko tudi 2 ali 3 letnika spakiraš, kupiš one čisto ta male grelnike za enkratno uporabo v Hervisu ali Intersportu. Jaz jih kupujem po ene 10 - 20 komadov za enkratno uporabo, potem ko sem ugotovila, da je hčera zmrznjene sorte. Za pancarje zanjo pa že dlje časa nabavljam grelnike na baterijo. V glavnem pa 2 ali 3 letnik v tem mrazu in vetru verjetno tudi z grelniki ne bo zdržal več kot 15 - 30 min. Važno je, da otrok že zna povedat, da ga zebe ali peče (grelniki lahko povzročijo opekline!), pa grelnikov ne smeš nikoli dat na golo kožo. Torej napopaš na nogavice ali med rokavice (daš dvojne), lahko daš tudi v žepe, da si roke malo pogreje.

Moja otoka sta nekoliko starejša, ampak sta še šolarja, tako da take razlike spet ne bo. PDP je pa 19.3., tako da sem že na porodniški, imam pa tak občutek - brez kakšnih objektivnih znakov - da zna bit kakšen dan prej, izvidi pravijo, čakamo fantka. user posted image

Gnezditveni simptomi so še vedno kar hudi, danes grem čez svojo garderobo in omaro, da odstranim vse, kar ne bom nosila in naredim malce prostora za nove nakupe po porodu. Čeprav se med nosečnostmi nisem dosti zredila (7 kg) in sem se potem po porodu vrnila na svojo težo, sem morala po vsakem porodu obnovit garderobo, ker se mi je postava ravno toliko spremenila, da ni bilo nič več čisto prav.

(odgovor članu neznanka89)
Neposredna povezava do sporočila: 548
   RE: Marcevke 2018
28.2.2018 15:39:47   
sončkimoji
Mah kg grejo dol v mojm primeru sicer ne user posted image jaz sem na teh 17kg pridobila se +10kg user posted image po nosecnosti! V prvih 3m ko sem dojila user posted image

Jah glede na to da res veliko jem zdaj se cudim da je samo toliko. Danes sem jedla cebulni kruh mmmm kako pa to disi!! Mjami user posted image

Jaa za te grelnike sm pa vidla ponavadi jih majo pri blagajni an? A pa to ne poc ? user posted image ker moj sin kokr je talent bi to vn povleku pa metu okol user posted image no sej dans je bil zunaj malo za 30min sm ga res oblekla da se skor premikat ni mogu user posted image glede na to da se je hotu se slect sm clo pretiravala...

Glede gnezdenja ja jaz samo gledam kaj se moram. Vidm da je treba mizo pa stole zribat, pa tv omaro se 1x, pa barvala bi stene saj po kosih kjer je kaksen madez, ind... oblacila sem pa tudi jaz svoja zmetala stran oz podarila. Ker ko rodim si bom vrjetno malo drugacne kose oblacil kupila :) nekaj drugacnega, pa barvala bi se user posted image strigla si pa nebom, bomo kr kito nosil ko bo faza vlecenja las user posted image

Moj sin ma 19ga rd user posted image super ej jaz si tudi zelim fantek,puncka,fantek user posted image


Upam da imata tudi vidve tako krasen in cudovit dan kot jaz user posted image danes je res supr dan ! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sončkimoji -- 28.2.2018 15:42:36 >

(odgovor članu ambigua)
Neposredna povezava do sporočila: 549
   RE: Marcevke 2018
28.2.2018 21:30:55   
ambigua
Moji zaenkrat niso uspeli demolirat grelnikov in ja, ponavadi so pri blagajni.

Drugače moj sine pravi, da sploh ni nobenega mraza in da grelnikov ni rabil, je šel včeraj še na nočno, pa jutri gre spet 2 x, user posted image

Za razliko od hčere, katera bi imela še na kavču grelnike (ima mrzle noge po mamici).

Sicer pa tudi kar uživamo na porodniški 100 %.

(odgovor članu sončkimoji)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?