|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   DIGITALNI CLEAR BLUE - lažen pozitiven rezultat?
20.3.2018 18:13:00   
zvezdica991
Pozdravljene,

vem da je bilo že veliko tega pisano, ampak vseeno. Včeraj sem bila kar presenečena.
S fantom načrtujeva otročička, ta mesec sva začela resno delati na temu. prepričana sem bila da se ne more zgoditi "v prvo" saj vsakega ko vprašam, pravijo da so se trudili po eno leto, zato sem bila nekako prepričana da se tudi pri nas ne more zgoditi takoj. Včeraj sem bila 5.dni pred menstruacijo, občutek imam kot pred mentruacijo, napihnjen trebuh, občasne bolečine, bolečine v želodcu, včeraj in danes slabost.
nekaj me je prešinilo in sem včeraj kupila digitalni clear blue, tega sem naredila ob cca 18h zvečer, po treningu, (obiskujem namreč osebno trenerstvo) in doživela šok, pozitivno, 1-2.tedna.

bolj kot berem na forumih, bolj sem zmedena. načeloma naj bi bil ta test kar pravilen, ampak je možno da 5.dni pred pričakovano menstruacijo test pokaže napačno pozitivno nosečnost?? vem da morem počakati na izostanek menstruacije, namen imam še enkrat test ponoviti na dan pričakovane menstruacije (oz. vedela bom da je pozitiven že, če bom dejansko morala čakati na predviden dan menstruacije, ker jo po navadi dobim 2-4.dni prej)

hvala za odgovor in lep pozdrav
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: DIGITALNI CLEAR BLUE - lažen pozitiven re...
20.3.2018 18:31:51   
sončkimoji
A sta zdrava oba? Mlada? Zakaj pa nebi ratalo v prvo? Ocitno si samo slisala primere kjer se res dolgo trudijo za user posted image .

Nama je ratalo obakrat v prvem krogu.

Zdaj v drugo mi je pokazalo 3dni pred M. Je pa skoda ker si nisi merila BT, ze po dvigu temparature v casu O, in brez padca temp. bi vedela ali si user posted image .

Ce nisi sigurna naredi test se enkrat zjutraj na tesce. Veliko srece user posted image user posted image

(odgovor članu zvezdica991)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: DIGITALNI CLEAR BLUE - lažen pozitiven re...
20.3.2018 18:36:55   
zvezdica991
zdrava sva oba, mlada tudi. Ne da si ne bi želela, ampak sem bila nekako prepričana da to nemore iti tako "zlahka" kot si človek zaželi. Mogoče sem bila preveč črnogleda :)

bom pa vseeno ponovila test čez 5.dni, zjutraj in če do takrat menstruacije ne bo, bom testu verjela - sicer že temu narejenemu včeraj verjamem, ampak ne dojemam ravno. Ker imam bolečine kakor da bo menstruacija in zato se mi zdi kot da sem samo sanjala, kaj je pokazal test :)

(odgovor članu sončkimoji)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: DIGITALNI CLEAR BLUE - lažen pozitiven re...
24.10.2018 23:03:00   
mayci
Pri Clear blueju pa je kar težko dobiti lažno pozitiven rezultat, tako da je po mojem kar to tisto user posted image Čestitkee! user posted image

(odgovor članu zvezdica991)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?