|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Anketa na temo partnerskega odnosa
19.7.2018 0:27:11   
spletnaanketa
Pozdravljeni!

Za potrebe magistrske naloge izvajam raziskavo na temo partnerskega odnosa. Vse, ki ste v partnerskem odnosu, prosim za sodelovanje v spletni anketi, ki jo najdete na spodnji povezavi.

https://www.1ka.si/a/179071

Prošnje za sodelovanje v raziskavah so lahko včasih malo nadležne, vendar se študenti trudimo pridobiti čim večje število rešenih anket, da lahko naredimo boljšo raziskavo. Ena od poti so tudi spletni forumi, ki se dostikrat izkažejo za učinkovite. Vsekakor ne želim smetiti po forumu, zato temo odpiram v tem podforumu, saj se anketa nanaša neposredno na teme, s katerimi se soočajo pari.

Za vaše sodelovanje se vam res zahvaljujem! :) (Vzelo vam bo max. 7 minut.)

https://www.1ka.si/a/179071
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Anketa na temo partnerskega odnosa
7.8.2018 13:57:27   
Kamagrauk
Kamagra is the anti-impotence drug which is widely available in Asia; manufactured by Ajanta pharmaceuticals in India. Being one of the rare ED drugs which contain sildenafil as the prime ingredient yet comes at a trivial cost of £ 1.2 per pill.
The economical pricing and the efficacy of Kamagra on ED have caused the drug to gain popularity around the globe but unfortunately, the pharmaceutical traders in the western geographies like UK, France, Germany and other European countries haven’t been interested so far to import the drug. But, luckily there are few online drug suppliers who have syndications with the manufacturer of the medication and offer Kamagra Online at cheap prices.

https://www.kamagrauk.com/
user posted image user posted image

(odgovor članu spletnaanketa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Anketa na temo partnerskega odnosa
7.8.2018 13:58:23   
Kamagrauk
https://www.ogoing.com/Kamagrauk1/Updates/2214090
https://www.ogoing.com/Kamagrauk1/Updates/2214100
https://www.ogoing.com/Kamagrauk1/Updates/2214099
https://www.ogoing.com/Kamagrauk1/Updates/2214101
https://kamagra-uk.hatenablog.com/entry/apcalis-jelly2
https://kamagra-uk.hatenablog.com/entry/kamagra-soft-tablets2
https://kamagra-uk.hatenablog.com/entry/kamagra-jelly1
https://kamagra-uk.hatenablog.com/entry/kamagra-tablets2

(odgovor članu spletnaanketa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Anketa na temo partnerskega odnosa
2.6.2019 11:42:48   
qwer1234
Spoštovani, sem študentka magistrskega programa zakonskih in družinskih študij (Univerza v Ljubljani). Trenutno delam magistrsko nalogo o partnrskem odnosu in reševanjem konfliktov v povezavi z osebnostnimi lastnosti ter čustveno inteligenco. Raziskava je namenjena le osebam, ki so v zakonski zvezi oziroma v dolgotrajni partnerski zvezi. Za uspešno opravljeno delobi potrebovala vašo pomoč. Izpolnjevanje je povsem prostovoljno, vendar bom zelo hvaležna, če boste vprašalnik izpolnili/a. Prosim, da odgovorite na vsa vprašanja (ne izpuščajte odgovorov), saj v nasprotnem primeru podatkov ne bom mogla uporabiti. Izpolnjevanje bo trajalo približno 15-30 minut. Odgovori so anonimni. Že vnaprej se zahvaljujem za sodelovanje.

Povezava do vprašalnika: http://www.xn--zd-mta.si/1ka/a/1386

(odgovor članu Kamagrauk)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?