|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2017
7.8.2018 14:08:14   
Tara9
Hejla,
Se javim na hitro. Mi smo v Medulinu, luštno se imamo. Sicer zvečer samo dol padeva od tamalih, ampak res lep dopust. Zdaj smo se skrili pred sončkom, pojedli zelenjavno čorbico potem pa dalje.
Tamala uživa v vodi, velka se bolj boji, mini pa čofa na veliko. Skoz jo lovimo po plaži, vstaja vsepovsod, vleče se na ležalnike, skrbi da se ne zredimo na dopustu :). Zelo je temnopolta, skoz smo v senci pa je v 3 dneh rjava kot zamorc, tega zihr nima po meni.
Annnaa čestitke za zadnjo mini svečko, še 1m in pihamo prave, ufff kam je šel čas.
Dorotheia upam, da v službi ni bil prevelik šok. Saj, ko se navadimo na novo rutino bo ok, ta čas uvajanja in navajanja tudi mene ful skrbi.
Bodite lepo.

(odgovor članu me83)
Neposredna povezava do sporočila: 676
   RE: Septemberke 2017
8.8.2018 19:08:53   
Dorotheia
Živjo punce!

Evo, jaz že delovno. V službi je ok. Bilo pestro že prvi dan, me glih niso šparali s kakimi negativnimi informacijami (kadrovske narave seveda), ampak smo
že hitro rešili. Ubistvu sem kar na izi jaz v glavi. Sem zadnje dni pred službo tudi jaz slabše spala in vse, ma si rečem, da bo vse ok. Vsako obdobje je luštno, če si tako narediš. To leto se je v naši firmi ful spremenilo...je bil prej ful poudarek na pripadnosti, zdaj pa en mimo drugega in samo delo. Sem se tudi jaz psihično v tem letu pripravila na to, itak v vsakem večjem podjetju pride slej ali prej do tega. Tako, da mi je ok. Moram se neke stvari navadit, ker je ful novega, ampak počasi bo. Imam hb super sodelavce. Tudi delam načeloma od 7h do 15h in je ful fino. Se mi zdi, da se res pozna in je kar nekaj časa potem še - čeprav v primerjavi s prej itak nula, ma kaj čmo. Bom pa videla, kako je čez en čas. Ker mi kar manjka, da zjutraj nisem prisotna pri tamalih dveh, ju pogrešam. Tamala je ok sprejela mojo odsotnost, vsaj zaenkat, samo je itak pač zdaj drugače, ker jo pazi babi. Vrtec bo sigurno drugačen. Ampak vem, da bo vse ok. Me je pa vesela, ko pridem. Pa je mogoče malo bolj nalimala name (ker prej sploh ni bila). Bomo vse pregurali. Pomoje jo jaz bolj pogrešam. Joj, pikica moja.

Veste, kaj mi roji že 2. dan po glavi - vnila bi se v čas, ko se je pikica rodila. Uni prvi dnevi, tedni, tisti nežni, intimni, ko sva se samo dojili, crkljali in to. Tako sem uživala v njej kot mali bebici. Evo to pogrešam. Tisti popoln občutek sreče, izpopolnjenosti. Pri meni je zdaj v drugo bilo tko. Pa ker vem, da smo s tem zaključili, mi je kar malo tako...hudo...Ampak tudi sedaj uživam. Vsak trenutek. Zdaj še tolko bolj, ko bom manj z njima.

Naša tudi pogumna skozi bolj. Zdaj tudi že se malo lovi in proba sama naredit kak korak, ma še ni ravnotežja. Ima še čas. Bo pa 123, ko bo shodila. Že vem, kako bom cmerala. user posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 677
   RE: Septemberke 2017
9.8.2018 16:27:17   
annnaa
Me83, naša tudi še vedno ne poje zelenjave in mesa. Kosila pač. Tudi za večerjo žitnih kašic ne je. Sam kruh bi in jogurte/skute in sadje (pa še to le peščico). Danes sem ji za foro dala mal hrenovke, a to bi pa jedla. Meša se mi. Ji kuham kosilo in vse stran pomečem. Moja mami je rekla, da je ista kot jaz. Da je meni tak čas devala čokolino, da sem kaj pojedla. No, tako slabo nam potem tudi ne gre😉!
Da ne govorim o spanju. Spi sicer v kosu od 19:30h, a danes se je zbudila ob 3:30, včeraj ob 3:45. Jaz pol umiram na kavču, ona se pa igra na tleh. Pa smo včeraj popoldan bili na bazenu, je bila res zmatrana. Jaz upam, da se bo spanje izboljšalo z vrtcem. Prav ne morem verjet kako malo spi. Starejša se je zbujala ob 5h in mi je že to bilo prezgodaj, kaj šele zdaj.
Dorotheia jaz se sploh ne bi vrnila nazaj, samo naprej, da se bom lahka končno enkrat naspala. Komaj čakam ta dan!! Mene je ta druga čist izmučila z nespanjem. Res nočem več tega dojenčkastega obdobja. Sicer je fajna, dobrovoljna, naspidirana,... jaz pa čist brez energije. 
Koliko vas še doji in kako dolgo jih še boste?Jaz jo še zjutraj in zvečer. Dolgo je ne mislim več. Mesec ali dva max. Starejšo sem do 14 meseca. 

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 678
   RE: Septemberke 2017
10.8.2018 7:52:06   
Tara9
Ojej annnaa se pa res zgodaj zbujate, se punca boji, da ne bo kej zamudila :). Mal heca. Kaj pa če jo daš kakšno uro kasneje spat? Se bo isto tko zgodaj zbudila? Mojo zmanjka okol 20.30 včasih celo 21, spimo pa do 7. Včasih celo noč, včasih se zbudi ampak hitr nazaj zaspi.
Zdaj smo sicer na morju, ampak nekak imamo enak ritem. Zvečer hodimo v mesto in v lunapark z velko. Ampak tamalo zrihtam za spat in zaspi v vozu ali nosilki, ko je njena ura in jo potem samo prestavim v posteljo. Jooj tko je smešna. Na plaži se nam vsi smejijo. Pošilja ljudem lupčke in se jim približa, da jim podaja kamenčke al nekaj kar drži. Če jo kdo preveč ogovori, se začne pa dret na polno. Izaziva sama, potem se pa ustraši. Ampak sem vesela, da očitno vseeno malo led pred neznanci prebija.
Čakamo da bo shodila, stalno je na nogah, zdaj zelo stabilno že stoji, ne opogumi pa se da bi korak nardila. Včer sm ji probala jaz roko dat in je šla naprej. Sicer tega ne prakticiramo, samo zanimalo me je. Še malo pa bo še več letanja za njimi.
Midve se tudi dojiva še zjutraj in zvečer, za enkrat ne bom ukinjala, vsaj večernega cartanja ne.
Pozdravčki

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 679
   RE: Septemberke 2017
10.8.2018 8:21:49   
Tara9
Aja sem zelela še glede zelenjave komentirat. Annaaa in me 83 kaj pa zelenjavne juhce tud ne bi šle v rito? Jaz mojima vsak dan skuham in zmiksam zelenjavo, tako gosto juho nardim, predvsem zarad starejše, ki kao ne je zelenjave. Not vržem kakšne rezančke in obe slastno pojesta.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 680
   RE: Septemberke 2017
10.8.2018 8:47:02   
annnaa
Tara9, super da uživate na morju! Mora biti res smešno, ko tako komunicira z ljudmi, potem se pa ustraši. Res so vedno bolj stabilni stoje! Naša pa naredi korak ali dva, potem pa pade naprej na roke, hihi. Dobri so in vztrajni! Tega včasih nam odraslim manjka.Sem jo že probala dat kasneje spat in je ista zgodba. Zanimivo mi je, ker je zjutraj zaspana, ko se zbudi, ampak ne more in ne more nazaj zaspat. Al pa zaspi za 10 minut. Res je hecna s tem spanjem.Juhe ji tudi devam in jih ne je. Oz enkrat ja, drugič ne. Govejo juho recimo en dan jo poje ful, kak drug dan pa nič.Jaz vse upe, glede spanja in hranjenja polagam na vrtec, hihi.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 681
   RE: Septemberke 2017
10.8.2018 9:05:42   
Tara9
Heheh Annaaa potem imaš pa pravo karakterjo punco :). Naši tamali gre za zdaj vse v rito, še ni ničesar zavrnila. Sicer težko na miru zdrži, ko je čas za hrano ampak je jedec. Tud previjem jo komaj, nič ne more bit pri miru. Tud jaz upam, da bo v vrtcu še mal "bontona" osvojila glede hranjenja na miru in spanja.
Zdaj pa šibamo na plažo. Lepo se imejte

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 682
   RE: Septemberke 2017
10.8.2018 14:14:46   
me83
uf annnaa boga si s tem nespanjem,... kolko pa te potem cez dan spi? nasa sedaj res lepo spi,... od 20.30 pa tam do 7 ponavadi,... danes je celo do 8.30 potegnila 😊ne tara tudi zelenjavne juhe ne pomagajo,... pa ti potem vso juho zmiksas? noter pa das navadne rezancke? edino kar ima te rada od kosila je pire krompir, pa suhe testenine.
Hm dojenje - mene se ne moti,... naceloma pocakam, da se sami odstavijo - prvi se je ze pri 14m, druga pri 18m, sedaj pa bomo videli no,... jaz se vedno ful uzivam, mi je tako lepo, ko se lepo stisne zraven 😍

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 683
   RE: Septemberke 2017
10.8.2018 15:36:19   
Tara9
Me83 ja vso zelenjavo zmiksam, da je taka kašasta juhca ubistvu, dodam začimbe in navadne rezančke ali pa ribano kašo sm zanč v Lidlu kupila in tudi radi pojesta. To delam zarad starejše, ki je v fazi izmišljevanja, kr kao nič ne je, v juhi pa vse poje. Tamala je pridna in je zelenjavo v vseh oblikah. Tko da juhca je skor vsak dan, potem še glavna jed.

(odgovor članu me83)
Neposredna povezava do sporočila: 684
   RE: Septemberke 2017
12.8.2018 11:19:39   
annnaa
Me83 spi potem 2x na dan po uro in pol. Prvi spanec ima že okoli 8h, drugega pa po kosilu. Res upam, da bo hitro ulovila vrtčevski ritem in spala 1x na dan, zjutraj pa vsaj do 6h. Res mi je naporno takole. 
Jaz sem pa rezervirala pri fotografinji fotkanje za prvi rojstni dan - “smash cake “, namesto darila, kef tako imamo svega i svašta od starejše, tako bomo imeli pa en lep spomin s fotkami.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 685
   RE: Septemberke 2017
16.8.2018 21:32:46   
Dorotheia
Živjo punce, kako ste?

Evo mene so že zasuli z delom...kar vsi so nekaj "čudežno" zboleli. user posted image user posted image Tako, da sem že polno zaposlena. Ta teden je pupika še pri moji mami, potem pa gre za 2 tedna privat varstvo in potem vrtec. Bo kar naporno zanjo. Ma je pridna in ful prilagodljiva. Res je en smejko. Čisto lepo se ima, tudi če ni mamice nonstop zraven. Tako, da sem vesela, da je tako. Bom videla, kako bo naslednji teden. Upam, da bo ok.

Punce, ima katera kak recept za kako sadno skutno torto ali kaj takega? Mi čez en teden in pol že pihamo prvo svečko. Juuj je šlo hitro. Ne morem verjeti. Ta teden, ko jo malo manj vidim, se mi zdi, da je prav zrasla. user posted image

Kako ste ostale?

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 686
   RE: Septemberke 2017
17.8.2018 10:04:28   
annnaa
Uf, že na polno delaš Dorotheia, pridna si! Meni se je sicer danes iztekla porodniška, pa sem še na dopustu. Dreg teden oz potem dva tedna v avgustu bom delala 3x na teden, ko bo moja mami čuvala tamalo, ostalo pa dopust. Imam pa res mešane občutke. Ful sem vesela, da je konec tega dojenčkastega obdobja, da bom spet nekako zaživela “svoj lajf”, po drugi strani me pa čist malo stisne, ko ne bo več tega cartanja, zizanja,... ko je pač bila priklopljena name 24/7! Ampak res pa ne bi šla še enkrat skozi to, ampak samo zaradi spanja ne, hihi. 
Dorotheia za kak preverjen recept skutine torte ne vem. Zakaj bi pa skutino? Sicer si mi dala fajn idejo, saj moja obožuje skuto oz mlečne izdelke. 


(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 687
   RE: Septemberke 2017
17.8.2018 12:49:39   
Sofie
Pri nas tale zmaga: https://www.kulinarika.net/recepti/10155/sladice/fina-skutina-torta/
Jaz dam na biskvit sadje, potem pa kremo res počasi zlivam gor oz. si pomagam z žlico da ne dvigne sadja. 

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 688
   RE: Septemberke 2017
17.8.2018 13:46:37   
me83
dorotheia jaz tudi za prvi rojstni dan vedno naredim skutino/jogurtovo torto... in sicer specem biskvit, potem sadje - npr borovnice, gori pa potem kombiniras skuta, navaden jogurt, grski jogurt, sladka smetana (kar pac zelis),... dodas sladkor in zelatina fix (na njem ti tudi pise koliko zelatine fix je potrebno dodat glede na kolicino jogurta skute),... torta je preverjeno noro dobra in se vedno res cela poje 😆

(odgovor članu Sofie)
Neposredna povezava do sporočila: 689
   RE: Septemberke 2017
18.8.2018 21:53:28   
Dorotheia
Hejla,

ja super, hvala za recepte, nekaj takega bi za izgled kot je sofie dala ja. Jaz bi edino rada obarvan tisti del, ki je skutin (da ni bel, ampak roza ali kaj takega - verjetno, da zmešaš s sadjem?). me83, kako točno ti narediš (imaš voljo, da napišeš malo bolj po korakih?)? Jaz edino ne vem, če bi pekla biskvit ali pa bi neko bolj "zdravo" varianto...a ni neka opcija tudi zmleti piškoti ali nekaj v to smer?

Mi smo super. Teden pri babici se je zaključil in me je bila včeraj tako vesela, da joj. Mi je tako polepšala cel teden, ki je bil meni zelo naporen. V službi se nekak učim sproti in delam na polno (ubistvu sem že na 150%). Pa mi paše no, samo mogoče malo krut začetek (ker so pač vsi zboleli, pa še dopusti so). Ampak bo. Me ne skrbi. Edino malo tuhtam kako z organizacijo, ker bo žal potrebna tudi kaka nadura. Imam zdaj v 2 tednih službe mislim da že okoli 10 nadur. user posted image Pa dobro, bom koristila takoj, ko bom lahko. Pri nas je to fino urejeno, lahko koristimo, če ne je izplačilo. Ponuja se mi tudi opcija, da bi 1x tedensko delala od doma. Pa moram razmislit, če je to sploh ok. user posted image
Ampak paše iti nazaj v službo, biti aktiven tudi tako. Prav čutim, kako se mi možgani kravžlajo. user posted image Dokler sta otroka ok in zdrava smo in bomo super. Tudi čas z otrokoma bolj cenim in dejansko ga bolje izkoristim.

Tale naša pupika je res sonček naš. Prav povezuje vse. Danes sva se crkljali, sva obe prišli na račun. Joj, piška moja. Sploh ne najdem besed, ki bi opisale, kako je dopolnila našo družino (pa ne da prej ne bi bili popolni). Se zadnje dni vsak večer zjočem v postelji, ne morem povedat, koliko sreče nam je ta otrok prinesel. Pa kako srečna sem, da se s tavelkim tako razumeta. Noro. To, da imaš dva otroka te pa tudi spremeni. Na bolje, vsekakor. Znaš hitreje urejat stvari, si sposoben še več. In imaš več ljubezni. Joj ne menjam tega za nič. user posted image

(odgovor članu me83)
Neposredna povezava do sporočila: 690
   RE: Septemberke 2017
19.8.2018 13:19:02   
me83
dorotheia jaz naredim tocno tako kot sem napisala - grem v trgovino, prvo vzamem ta zelatina fix od dr oetker in na hitro preverim za koliko jogurta, skute... zadostuje ena vrecka (ponavadi za model 30 porabim 3 ali 4 vrecke,.... odvisno od tega kako visoka zelim, da je torta). ce zelis obarvat lahko das noter tekocino od odmrzjenih malin, borovic, jagod... dobis potem barvno.... vcasih dam tudi recimo v celo to maso se kak sadni jogurt,.... spodaj ponavadi specem biskvit,.... ne vem keksi se mi ne zdijo kaj bolj zdravi od tega domacega biskvita,... razen ce uporabis res kake ful zdrave kakse 🤔
dorotheia super za sluzbo, da ti je ok,... pa kaj ta mala je kar pri babici ostala cel teden tudi ponoci?

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 691
   RE: Septemberke 2017
19.8.2018 22:00:10   
Dorotheia
me83 - hvala...nekaj bom probala naredit, nekaj v to smer. Hvala zaenkrat!
Ja, mala je bila cel teden pri babici in dedku + tudi njen bratec je bil tudi tam. Jaz pa sem se vsak dan vozila iz službe tja, da sem ju dala spat (no vsaj tamalo, tavelik je itak hotel, da ga stric stušira user posted image ). Ko je tamala zaspala, sem se jaz usedla v avto in šla nazaj k sebi domov - sem se ful bala, da bi zjutraj vse zbudila, ker ima tamala proti jutri že rahel spanec, jaz pa bi tam vstajala že okoli 5h, tako, da tam nisem spala čez noč. Itak tamala spi celo noč in v nobenem primeru me zjutraj, ko bi se zbudila, ne bi bilo mene več ob njej, ker sem bila tak čas že v službi (hodim za ob 7h). Spala je normalno tudi tam po celo noč od ca. 19h, ko sem jo dala jaz spat in do 7h ali 7:30 zjutaj. Tako, da je bil ubistvu super prejšnji teden, sem mislila, da bo bolj kaotično. Pa ni bilo. Jutri gre prvi dan v varstvo in priznam, da me malo stiska. Zjutraj grem tja z njo in bom še malo tam, potem pičim v službo. Če bo frka, se bom zmenila, da javi in bo ati še prej iz službe jo iskat. Upam, da bo ok.

Pa ena zadeva mi je nora. Tamala svojega bratca kliče po imenu. Dejanskem. Tudi če nekdo ne pozna njegovega imena, dovolj razločno reče, da bi vedel, kako mu je ime. Noro no. Obožuje ga. Nonstop ga kliče. To pa je ljubezen ane. user posted image

(odgovor članu me83)
Neposredna povezava do sporočila: 692
   RE: Septemberke 2017
20.8.2018 10:13:57   
annnaa
Dorotheia jaz delam s keksi biskvit. Ker mi klasičen biskvit redkokdaj uspe, ker imam ful staro in smotano pečico. Jaz vzamem kar od libnitz kekse, ovsene. Po moje je sicer bolj zdravo, da narediš sama biskvit. Sicer pa zmelješ kekse in dodaš zraven stopljeno maslo!Pa super za službo in tamalo, da je tako dobro prestala teden pri babici! Naša tudi kliče sestrico, sicer samo zadnje zloge imena, ampak se prav sliši, da jo poizkuša poklicati po imenu.
Me83, je pri vas kaj bolje z zelenjavo in mesom. Pri nas še vedno ne, grrrrr!
Punce, kdaj se žecnajbolj splača it v hotel Amarin v Rovinju? Gledam, da je zdaj skoraj 500€ na noč, čist preveč drago!

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 693
   RE: Septemberke 2017
20.8.2018 13:00:10   
Tara9
Jaz bom tud nardila biskvit iz keksov, predvsem zato ker mi je tak boljši, ne maram namreč navadnega. Sem pa tudi imela v mislih skutino sadno tortico.
Naša tudi kliče sestrico z zadnjima crkama imena, prav posrečena je.
Dorotheia super, da je tamala tako prilagodljiva in fino, da si se že navadila na nov ritem.
Annnaa Amarin je pa res nastavil fine cene, noro. Sem nam želela rezervirat zimski dopust, ampak za ta dnar bi bilo že eno ornk potovanje, tko da nas zgleda ne bo videl.

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 694
   RE: Septemberke 2017
20.8.2018 14:57:54   
annnaa
Tara9, a vi ste že bili v Amarinu? A pol so prav nabili cene? Grrrrr! 

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 695
   RE: Septemberke 2017
20.8.2018 15:05:20   
Tara9
Annaaa bili smo februarja in to od ponedeljka do petka, polni penzion, za 450 eur. Smo rekli, da gremo naslednjo zimo spet in sem ravno nekaj dni nazaj gledala na bookingu in me je kap.

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 696
   RE: Septemberke 2017
20.8.2018 22:23:23   
Dorotheia
Hejla punce!

Naša pupa danes prvič v privat varstvu. Je bilo zjutraj malo hudo, je stegovala rokice po meni, ko sem šla in ji je bilo čudno, kaj ona zdaj tam...ma sem stisnila in probala biti čim bolj suverena (pa mi je bilo hudo) in šla. Je bila pa potem ful super, spala je normalno 2 urci. Sploh ne morem povedat, kako sem ponosna na to mojo pupo. Zdaj jo res za vikende prav ne izpustim iz objema. Kdo je zdaj večji občutljivček a.

Priznam, da pogrešam ful tamaladva oba. Je kar malo preveč noro v službi trenutno, ampak računam, da bo po septembru bolje.

Zjutraj pa prej vstanem, da se zrihtam in sva s tamalo še malo skupaj, da ne drvimo takoj na vrat na nos v varstvo. Jaz imam ta teden gužvo, naslednji teden pa spet računam, da bom delala od 7h do 3h.

Kje ste ostale?

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 697
   RE: Septemberke 2017
22.8.2018 12:47:10   
me83
dorotheia super za ta malo, da je tako pridna in vse, kolikor berem je pravi soncek. no saj nasa moram rect je tudi zelo pridna, nezahtevna, lepo spi,... 
annnaa sedaj na morju ne kompliciram tako s hrano - rada je ribo, pa dam ji suhe testenine, krompir na razlicne nacine, kumarice ima ful rada, pa jogurte - navadne raje kot sadne 😆 pa itak ful sadja 😊
amarin pa je res noro drag trenutno.... kdo si te to lahko privosci, oz kdo bi dal za 1 t dopusta 3-4000 kolikor bi zagotovo druzinska soba nanesla,... ne vem no to mi je res ful dosti,.... pa drugace res veliko potujemo in mi naceloma ni zal denarja za dopuste 😆 ocitno je veliko povprasevanje in majhna ponudba pa so navili cene 🤔
mi smo pa jutri se zadnji dan v blizini splita,... jutri pa babica pride na kvarner in ji pustiva starejsa dva do nedelje,... potem pa se tako en teden in september 😁
joj se spomnim, da je nedolgo nazaj kar smo odstevale do poroda sedaj pa bodo ze prvo svecko pihali 😍

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 698
   RE: Septemberke 2017
22.8.2018 16:04:14   
annnaa
Me83, super da ti poje krompir, ribo in kumare. Naša še tega ne. Kosila prav ne poje nič, ker ne mara zelenjave in mesa, rib,... obup. Res upam, da se z vrtcem tole izboljša.
Jao, a pol bo Amarin ostal drag? Pa tak sem si želela iti letos pozimi se mal razvajat oz. otroke. Upam, da kaj spustijo cene. 


(odgovor članu me83)
Neposredna povezava do sporočila: 699
   RE: Septemberke 2017
22.8.2018 17:55:17   
Sofie



Jaz mislim, da se trenutno Amarina za naslednje leto še ne da rezervirat. Ker novembra mi najde 5dni za 500€. Najbolje, da pokličete in vprašate. 

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...
Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?