|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
17.9.2018 20:43:57   
abracadabraa
Ah, lilly prvi dan po M sem pila, zdaj kar nekaj dni ko nisem.. Prav mi ne uspe..se ko bi lahko si ga ne pripravim.. :// ne vem.. 

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 676
   RE: Noseča vsak mesec znova
17.9.2018 21:23:11   
naty1989
Gleda katera serijo Moja boš? Tam se pa res dogaja.

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 677
   RE: Noseča vsak mesec znova
17.9.2018 21:42:21   
Mariposa08
Ne ne gledam te serie , ker v turških serijah itak ni nikoli srečnega konca, vedno nekdo na koncu umre in je tragično :) 
Lillyy ja malo smo se razpisale haha :) jaz sem ravno po O , tako da naslednji teden čakam M :) ali pa tudi ne ;) mogoče imaš pa to krvavitev samo od zdravil pa ker si bila prehlajena in tako to ali pa je sluznica malo razdražena , se mi zdi malo prekmalu še za M, možno pa je , ne bi vedela :)

Naty jaz bolj gledam te zdravniške in medicinske serie na fox life pa potem iščem napake hehe :) sej veš ko v filmih oživljajo kar na trebuhu pa take :D

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 678
   RE: Noseča vsak mesec znova
18.9.2018 8:37:07   
naty1989
Mariposa08
Tudi meni je že res vseeno kaj je, ali punčka ali fantek. S tega vidika, ker tak ne moreš zbirat in tudi če se nekaj časa trudiš za zanositev si samo želiš eno-da uspe in je dalje vse ok. Tako da to kar dobiš je tak stvar nekih genov, odvisno tudi od prej kaj so ostali imeli, oz.kaj imajo v žlahti...je pa res da če bi lahko izbirala, bi izbrala punčko. Ampak samo če bi lahko izbirala, to je pa že višja sila oz.nemogoče. 
Aja, jaz pa ne gledam teh serij,haha. Sem ponavadi bolj na teh naših kanalih. Gledam reko ljubezni, pa bar, pa potem kmetijo, masteršefa...da se malo nasmejiš pa tudi ljubezen po domače. Drugače od turških gledam samo Moja boš, druga me ne pritegnejo. Sej so vse zanimive, ampak mi niti ni vse za gledat, je preveč. Drugače pa tudi rada pogledam kak discavery ali pa kake umore, to mi je zelo zanimivo.
Lilly
A misliš da že pride M? Ne me strašit, potem jo bom tudi jaz že dobila 🙁. Ja mogoče je od vnetja kaj, ali pa bo res M. Pa maš že kake krče pred M, kot jih imaš ponavadi? Oz.če že čutiš da bo? 
Ja jaz mislim, da sem O imela prejšnji teden, torek ali sreda. Mislim da 17 ali 18 dan po M. Ker sem imela sluz pa prej me je malo zbadalo, potem pa od prejšnje srede naprej čudežno nič več. Tako da sem nekje 98% ziher da bi naj bilo to to. Nikoli pa ne veš kako je v resnici.
Pravijo pa da pride M po O tam od 12 - 16 dni. Tako da čisto možno.

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 679
   RE: Noseča vsak mesec znova
18.9.2018 16:12:15   
Mariposa08
Abracadabraa jaz sem čaj ta mesec pila samo 2x dan , ni zneslo 3x, pa še zo sm ga pila še na dan O pitem sem pa nehala . 
Naty a masterchef se je že začel? Sem oa mislila, da se šele oktobra začne :) vidiš nič ne spremljam pop tv hehe :) sem bolj na tujih programih , tam je nekako več serij in filmov po mojem okusu :) sicer pa tok kot gledam tv , slabo sploh kaj pogledam haha :)
Si tudi jaz želim vsaj eno punčko, če pa je ne bo pa pač ne bo, mi je vseeno. Hm če gledam po naši žlahti je dosti dvojčkov ( par) in pa več fantov kot punc , tako da če bom inela same fantke se niti ne bom čudila :D  je pa itak partner tisti, ki določi spol , hehe :)

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 680
   RE: Noseča vsak mesec znova
18.9.2018 20:12:55   
abracadabraa
Hmmm.. Prej na wcju sem opazila ful enega izcetka takega prozornega lepljiv in vmes neka kri.. Pa kaj je zdaj to.. Pa totalno vse zmesano pri meni zadnje case.. Halooo

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 681
   RE: Noseča vsak mesec znova
18.9.2018 20:37:39   
Mariposa08
Abracadabraa koliko dni pa še imaš do M ? Nevem a je možno, da je vgnezditvena? Pa če je povečan izcedem tudi pravijo , da ko zsnisiš je izcedek povečan ? Kako se pa kaj počutiš, bi bilo možno, da je uspelo , nevem kaj bi lahko bilo? Ali pa si pri slončkanju mogoče malo sluznuco ranila, tudi meni se to včasih zgodi, res ne bi vedela zakaj je tako pri tebi .

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 682
   RE: Noseča vsak mesec znova
18.9.2018 21:15:45   
abracadabraa
Ma do M imam se precej, nekje 17dni priblizno.. Tako, da vgnezditvena tezko da bi bila, oz.nemogoce kar. Ceprav sem sumila, da bi lahko imela prej O ta mesec, ker sem cutila neko cudno spikanje.. Od slonckanja pa tudi ne ker bi ze prej sla kri.. Res ne vem.. Ce bi blo recimo po koledarju tocno bi bila zdaj O.. Ampak se mi zdi kot da se mi je vse pomaknilo, zblodilo.. Prav cudno.. Tudi pocutim se prav cudno danes.. Uff.. Mogoce samo ni moj dan, si morem odpocit.. Sem prav mirna pa skulirana hotla bit ta cikel, pa prav ne morem ko me tako heca vse skupaj

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 683
   RE: Noseča vsak mesec znova
18.9.2018 21:32:28   
Mariposa08
Potem pa je možno, da imaš O , če je še 17 dni do M , je čisto možno. A imaš tiste teste še za ovluacijo ? Če imaš bi bilo fajn , da ga kar narediš, da boš vsaj vedela nevem. Smotano je to ko rss si ze čist na trnih ko ne veš kaj pričakovati več. 

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 684
   RE: Noseča vsak mesec znova
18.9.2018 22:33:45   
abracadabraa
Ma sem naredila pa ne kaze pozitivno. Se nikoli ni pokazal.. Same neke rahle crtice nikoli konkretne.. Tako da sem se bolj zmedena.. Bomo vidli v pon.kaj bo rekel G

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 685
   RE: Noseča vsak mesec znova
19.9.2018 8:25:13   
naty1989
Mariposa08

A res ne bi želela vedeti spola otroka, dokler ne bi rodila? ah jaz pa bi ga takoj želela vedeti,haha. Sem preveč radovedna, da bi čakala 9 mesecev da izvem :).

Ne ni še Masteršefa, samo omenila sem da ga rada gledam. Ne vem kdaj se začne, mogoče res oktobra. Če se bom spomnila, ti bom sporočila, ko bo :).

Ja pravijo, da tisti ki se dalj časa trudijo zanositi, da lahko dobijo dvojčke, najprej dolgo, dolgo nič potem pa 2. Recimo moja teta, se je tudi dolgo trudila, pa ji tudi kake 2,3 leta ni uspelo, ali še več. Pa sta že skoraj obupala, potem pa naenkrat 2,haha. No samo so bili takrat drugačni časi, ni bilo nobenih tablet za spodbujanje O, ali sprožitev M, tudi za moške ni bilo nič. Tako da če si imev srečo.oz.če sta oba imela srečo je bilo, če ne pa samo vztrajanje in vztrajanje. Pač varianta če bo bo, če ne pa ne. Tega kar je ona imela otroka je že skoraj 40 let. Tako da je bila veliko na slabšem. Zdaj pa le pomagajo in je vse malo prej, če se le da :).

Ja pri nas v žlahti je vse mešano, tako da 50 - 50, za vsak spol :). Je pares da pa pri moje fantu, pa malo tako lepo po vrstnem redu, da recimo ata od mojega fanta in brata, ta brat ima 2 hčerki, ata od mojega fanta pa je imel oz. še ima 2 sina. tako da vsak imata svoj spol. Potem dalje, ima hčerka od tega brata prvo sina, potem punčko, torej kontra spol, kaj je imel njen ata. Potem sin od ateja od mojega fanta, torej od mojega fanta brat, pa ima 2 pubeca. Tako da po tem sklepajo da bo moj fant imel punčko. So pa okrog sami fantje, tako da ni hudič da ena punčka že 1x ne pride,haha. Moja tašča je že malo obupana, ker ni in ni punčke, pa tako si jo želi,haha :) No upajmo da bo. Malo sem zakomplicirala,haha. Upam da je kaj jasno :).

Res je moški je tisti ki določi spol. Mislim da gre nekako takole. Da je jajčece pri ženski vedno x kromosom, pri moškem pa so semenčice x in y. Zdaj pa kaj trofiš, čista sreča. Ali je x semenčiča, takrat mislim da bo punčka, če pa je hitrejša y semenčiča pa bo fantek. So pa y semenčiče bolj hitre in manj časa preživijo, x pa so trpežne, dolgo živijo, ampak jih je baje težko trofit. Ah meni je vseeno, to je že taka sreča, da sploh kaj trofiš po vseh teh mesecih, da pa še ta pravi spol, si pa res zmagal. Usoda pač :)

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 686
   RE: Noseča vsak mesec znova
19.9.2018 9:03:45   
Mariposa08
Naty kaj oa vem, sem želela, da je presenečenje za spol tako kot ke bilo včasih , ko si šele pri porodu vedel kaj imaš :) sem tudi jaz radovedna tako da dvomim da bom sploh zdržala, da ne bi vprašala za spol, moj tudi želi vedet spol tako da ko bova na tem, bova vidla a bova vedela takoj spol ali ne . Problem je tudi , ker točno ti spola včasih ne morejo napovedati, sicer mi je vseeno ampak navadiš se na en spol , kupiš temu primerne oblekice in vse to potem pa čusto kontra spol :) itak je vseeno kaj je amoak tako si potem malo v šoku haha :) drugače pa če bova želela vedeti bom šla itak tudi na nifty test za vse te kromosomske napake in te teste pa ti povedo še spol, ki je kot sem slišala kar dobro zanesljiv . 
Pri nas in na partnerjevi strani prevladajo fantje tako , da bomo vidli kaj bomo mi imeli hehe :) bi mi bilo vseeno, saj za prvič je vsakemu vseeno kaj ima , v druge potrm si malo zmišljuješ pa itak tudi če jw zopet isti spol si vesel in srečen :)

Meni so drugače dostikrat napovedali, da bom imela dvojčke, predvidevam, da tudi zato je možno ker jemljem klomid za spodbujanje ovulacije in je možno , da ovulira več foliklov hkrati in tako privede so večplodne nosečnosti. Čeprav si v prvo želim samo enega, ker zi je še vse novo in ne veš kako boš z otročkom , da se vsega materinstva navadiš, potem pa dva naenkrat hehe , če bi tsko že bilo namenjeno, drugače pa tudi če bi v prvo bila dva bi tudi bila zelo vesela , kdo pa ne bi bil vesel dvojnega veselja po tolikšnem trudu :)

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 687
   RE: Noseča vsak mesec znova
19.9.2018 17:19:21   
naty1989
Mariposa
Ja različno je, enim napovejo točno spol, drugih ga ne morejo ker plod tako leži, da se ne vidi...enim pa rečejo za en spol, pa je potem čisto kontra, haha. Ja no v vsakem primeru, je boljše kupit nevtralne barve, ker ne veš prej za ziher kot takrat ko pride na svet. Da imaš že vse rozano, pa si misliš itak bo punčka pol je pa fant, je malo šok ja. Ampak se hitro navadiš. Zato je boljše vzet vse skupaj malo za rezervo. Kaj pa če ne bo tak...no ko bomo tam, pa bomo točno vedele kak bo.
Najprej je res fajn imet enega otroka. Sploh če si recimo v stanovanju, pa glede finančnih zadev...ampak če te pa preseneti, pa kaj češ. Malo je na začetku popolnega kaosa, potem pa počasi gre. Sej ljudje smo taka bitja, da se hitro navadimo, no včasih se težko, ampak nam potem zalaufa. Vidiš, tudi me ko smo bile mlade smo mislile da bomo kar zanosile en dva tri, pa še zdaleč ni tako. Pa se moreš nekako navadit in sprijaznit da tako je. Tako da tudi to, ko bomo 1x mamice se bomo še prej navadile in sprejele. Jaz pravim problem je zanosit, potem pa zadeve hitro stečejo naprej. Samo ta ključni trenutek rabimo.

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 688
   RE: Noseča vsak mesec znova
19.9.2018 21:01:10   
Lillyy
Abracadabra, se ti je umiril izcedek? glede na mojo izkušnjo, imaš komot prej O in tudi potem vgneziditveno.

Jaz sem očitno res imela le poškodbo zaradi vnetja nekaj dni nazaj. Nisem imela pa nobenih krčev in nič in tudi potem čisto nič več ne rjavo, ne krvavo. Me je pa včeraj klicala G, je prišel izvid mojega brisa, imam bakterijsko vnetje in sem prej začela z antibiotiki. Res upam, da se potem konča ta kalvarija.

Mariposa, Naty, vidve imata že kaj simptomov? Jaz čisto nič ...

Ko ste pisale o dvojčkih, jaz sem od vedno sanjala, da bi imela dvojčka, enojajčna, čeprav je itak tako malo možnosti, ker niso v družini. Morda pa vseeno uspe :) ampak ne bomo nič izbirni, je eden super :)

Jaz sem pa polno zaposlena, zato vas bolj površno berem. Imam polno dela v službi in pa s poroko. Sva bila z mojim na kavi s fotografom, smo se vse zmenili. Jutri dobim obleko, držite pesti, da bo ok :D

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 689
   RE: Noseča vsak mesec znova
19.9.2018 21:48:35   
Mariposa08
Naty ja sej res je kupiš itak nevtralne barve , mene že tako te modre in roza barve in oblačila motijo , mislim sej je lepo da je nekaj v modrem za fantke in nekaj v roza za punčke amoak ne pa cela garderoba za otroka od 0 do 12mesecev, da ni v trogivinah včasih nobene izbire tudi ko kupujem za dojenčke od sorodnikov , vse modro ali vse roza , jaz bi pa kaj za fantke v zeleni barvi ali rjavi in rumeni , amoak težko je ponekod take barve oblačil dobiti . Itak, da je vseeno kaj je samo da bo zdravo in da končno že bo hehe :) potem bomo mogle pa ka kavico , da čvekamo kakšne težave imamo v nisečnosti ( slabosti , tečnost itd.) haha :)


Lillyy super, da ste se vse že zmenili za poroko, no jaz čutim, da se ti bo vse nekako poklopilo in poroka in nosečnost:) no upam pa da se bo tudi nam ostalim kmalu vse poklopilo pa četudi brez poroke hehe :) držim pesti za obleko , da bo v enem kosu obleka prispela :))A veš, da sen si jaz tudi vedno želela enojajčni dvojčici :)) in to zaradi tiste serie nora hiša , ko sta sestri dvojčici igrali eno in isto osebo, potem sta pa še ene par filmov posneli , ko sta obe igrali dvojčici in mi je bilo tako to fino:) samo vem, da zna biti taka nisečnost kar rizična ampak pač tako želimo si pa vseeno lahko ;) sem pa hotla orvo imet fantka pa potem npr. enojajčni dvojčici in bi bratec čuval na dve sestrici in one nanj:) no vse lepo in prav amoak pač tako kot bo namenjeno pač bo pa tudi če dvojčkov ne bo :)


Jaz nobenih znakov nimam , prsa me nič ne bolijo še, počutje je v redu samo malo sem utrijena ampak mislim , da to ni nibene povezave s tem če bi mogoče uspelo , tako da bom vidla kako vo ta mesec .


Abracadabraa kako si ti kaj? A se ti je umirilo to z sluzji ? Si imela včeraj G ali imaš naslednji ponedeljek ?

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 690
   RE: Noseča vsak mesec znova
19.9.2018 21:56:22   
abracadabraa
Ijoj jaz pa bi prav rada imela dvojcke. Nevem zakaj, ampak tako, dve srece naenkrat <3 hihihi
Izcedka pol nisem nic imela.. Tudi spika me ne nic tako kot me obicajno okrog 14.dneva ciklusa.. Ta ciklus me je spikalo tako nekaj dni po M.. Ne vem kaj se dogaja..ali se je res zamaknila O.. H ginekologu pa grem prihajajoci ponedeljek.. Torej 24. Sem ze kar nestrpna, se  bojim, da ne bo izpadlo da pretiravam pri G.. 
Lilly, kako lepo <3 pridna, priprave v polnem teku torej

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 691
   RE: Noseča vsak mesec znova
20.9.2018 8:17:56   
naty1989
Lilly
Ne ne, nič ni še znakov. Ne za M, in tistih ki bi bili dobrodošli tud ne, žal. Čeprav, če dobro pomislim, je še mogoče tako najboljše. Sej veš, psiha lahko dela marsikaj in na koncu nič ni. Potem raje vidim, da ni nobenih znakov. Sem pa seveda v pričakovanju M, zdaj nekje ta vikend ali hitro v začetku tedna 😊. Si želim seveda drugačnega scenarija tokrat, ampak je zelo zelo zelo težko, da bi se kaj spremenilo. Pa gremo spet v novi krog 😊. 
Tebi se je kaj porihtalo? Ne vem če si napisala, mogoče sem prebrala pa sem že pozabila, haha.

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 692
   RE: Noseča vsak mesec znova
20.9.2018 8:24:12   
naty1989
Joj Mariposa tudi jaz si že želim, da zdaj ko smo obrale že vse teme glede tega kako ne moremo zanosit in kaj naredit, pa o dvojčkih, oblekicah...da bi pa tokrat rekle kaj na temo slabosti v nosečnosti in vse drugo kar spada zraven, prvi pluski da bi začeli padat in pregledi... in bi se pogovor nadaljeval naprej, haha. Ker če ne bo nič, se nimamo več o čem za menit, haha. Hec. Sej vem, da se vedno kaj najde 😊.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 693
   RE: Noseča vsak mesec znova
20.9.2018 21:36:37   
Lillyy
Mene ne danes dopoldne obiskala M ... 😔😔 je malo pohitela, boli pa kot vedno. Ta mesec se ne sekiram preveč, žer sem itak bila čisto čudna zaradi vnetja in vseh zdravil in sem vedela, da skoraj ni možno, da uspe. Stiskam pesti za vse vas, da vsaj kateri uspe 😀 Danes dobila obleko iz Nemčije in sploh ni ok, grež v torek v salon ...

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 694
   RE: Noseča vsak mesec znova
20.9.2018 22:17:26   
naty1989
A že M spet? 🙁. Tudi mene že lovi, čeprav je še zaenkrat ni. Ampak je še samo vprašanje časa. Ponavadi me preseneti že zjutraj. Sej vem, da nisi nekaj upala, ampak želja je še vedno bila, pa čeprav minimalma. Tudi mene že malo stiska pred M, kot ponavadi sem tiste dneve ko je blizu bolj na trnih in slabe volje. Kaj hočmo, imamo že naslednji mesec spet novo priložnost. V kateri krog že greš?

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 695
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.9.2018 9:32:29   
Mariposa08
Lillyy žal mi je da je M prišla :/ upam , da bo tudi čimprej odpihala stran :) ta nesec mogoče res zaradi vnetij in tega ni nekako bilo veliko možnosti za uspeh, bo pa oktober boljši hehe :) a obleka ni  ok ? Kaj pa je narobe z obleko , preširoka ali poškodovana ? Jaz dosti iz tujine naročujem ampak oblačil oa raje ne , ker imam slabe izkušnje :/ 


Naty nobene teme ne bo zmanjkalo , če ne drugega se bomo pa o masterchefz pogovarjale , ko bo kmalu na razporedu , pa bomo debatirirale kako so kuhali in kdo naj ostane kdo pa izpade haha :) jaz že čutim, da bo M počasi prišla , sicer šele naslednji tedn prozi koncu tedna, lahko pa da bo malo pohitela , nekeka občutka lepega nimam . 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 696
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.9.2018 11:03:52   
naty1989
Tudi jaz nimam ravno fajn občutka. V bistvu občutka sploh ni. Kot nekako že veš da bo in je le še vprašanje časa. Spet so malo živčki na vidiku, pa neučakanost, pa napetost v trebuhu. Kot da je M že skoraj tu. Pa sej se tolažim, da še imam čas, da še ni vse izgubljeno...čeprav bi pa bilo res prelepo da bi ratalo ta mesec po čudežu. Samo kaj, če je pa tako malooooo šans 😕. 

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 697
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.9.2018 14:33:24   
Mariposa08
Naty pa boš šla kaj kmalu do svoje G , da te malo pogleda ali boš počakala še malo ? A slučajno ješ veliko sojinih izdelkov, pravijo da zna to zavirati zanositev , naj bi delovala tudi kot neka vrste kontracepcija . Jaz usem nam želim, da nam čimorej uspe, da se lahko že končno o preiskavah pogovarjamo pa o oblekicah in takih stvareh :)Jaz imam danes toliko tega belega toka, to že nakazuje na prihod M , tako da tudi jaz nimam več upanja. Sem mogla kar vližek si dat na hlačke, ker je bilo kar ogromno tega , še nikoli do zdaj ni bilo tako . 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 698
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.9.2018 17:13:23   
abracadabraa
Oh, ne morem verjet.. Sem naredila O test in crtica je bila mocnejsa kot do sedaj.. A se vedno ne dovolj da bi se smatral kot pozitiven.. Ampak ze to je nekaj. Zal pa je bil to zdanji O test, nimam jih vec.. 

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 699
   RE: Noseča vsak mesec znova
21.9.2018 17:33:33   
Mariposa08
Abracadabraa vidiš potrm imaš pa zi kasneje ovulacije, kot si pa predvidevala , ti kar s slončkanjen nadaljuj , verjetno bo čez kakšen dan že O nastopila :) nekateri imajo kasneje O od 18-22 dne ciklusa pa imajo M še vedno normalne od 28-30 dni . Nič nenavadnega to ni , ko ugotoviš točno kdaj imaš dejansko O je potem malo lažje , ker možno, da si jo do zdaj dostikrat zgrešila . Sicer imaš pa v ponedeljek , če se ne motim pregled pri G pa boš videla kako in kaj je :)

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?