|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 31 [32] 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2017
28.2.2019 7:44:39   
Tara9
Ojla. Malo se zaženemo s pisanjem, potem pa spet zatišje user posted image . Dan je res prekratek, najprej služba, popoldan otroci in se obrne. Mene zvečer kar zmanjka na kavču, ko opravim vsa opravila in gresta punci spat.

Pri nas vse po starem, vrtec, služba, popoldan izkoriščamo sonček. V nedeljo gremo na počitnice v Istro, se že veselim malo oddiha.

Me83 pošiljam pikapoke, naj se mala hitro pozdravi, oziroma naj ostane samo na prehladku.

(odgovor članu me83)
Neposredna povezava do sporočila: 776
   RE: Septemberke 2017
21.3.2019 21:13:56   
Kinder123
Heeej punceee, kje smo? 😉Juhuuhuuu, prvi spomladanski dan. 💐Komaj čakam na malo daljše in tople dni. Naš malček je zelo rad zunaj. Raziskuje in šetka na polno. Sploh ga ne moreš notri spraviti. Rad hodi gledat živalce, brska po zemlji, poriva avtomobilcke, se igra z lopatkami,... Govori pa še nič. 🤔 Razume pa. Cez ene 14 dni imava pregled pri 1,5 letu. A ve ste že imele? Kaj se pregleda in cepi zdej? Zdele se stolček za na kolo kupimo in potem se bomo vozili s kolesom...me prav zanima ce mu bo vsec. Lepo bodite in se tipkamo..... 🌸🌺🌷🌼

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 777
   RE: Septemberke 2017
25.3.2019 9:08:57   
annnaa
Punce vseee najboljše ob materinskem dnevuuser posted image ! Carice smouser posted image ! Danes se pustite malo razvajatiuser posted image !!

Jaz sem čisto pozabila na forumuser posted image . Ajej! Še gesla sem se komaj spomnila! Lepo, da še čvekamouser posted image .

Joj, mi smo pa od januarja skos neki bolani. Imamo res smolo z vrtcem - z mlajšo. Ker do marca jih je bilo po 6 v skupini in so si samo izmenjevali viruse. Enkrat sva za 5 dni pristali celo v bolnici, je imela bronhiolitis in to v začetku marca, ko sem mislila, da je že vseh bolezni bolj kot ne konec. V vrtcu že dva meseca razsajajo tudi koze, tako pri veliki, kot pri mlajši. Tako da nas še to čaka. Jaz upam, da bomo naslednjo zimo bolj zdravi 2x sem bila tudi jaz urnk bolana. Naj bo že april in konec vsem virozam.user posted image .

Naša je tudi čvekica. Sicer ne govori stavke ampak besedo ali dve skupaj. Jo pa vse razumemo. Poje tudi ringaraja in mi se imamo radi, ampak jo razumemo samo domači, hehe. Tudi naša je rada zunaj. Raziskuje, se poganja z motorjem-poganjalcem, teče -ji moramo reči tri štiri zdaj in pol teče do prve ovire. Zadnjič smo šli na okoliški hrib in je bila v pohodnem nahrbtniku, pa je na polovici hotela ven in je sama potem hodila do vrha. Nas je vse presenetila. Kar dosti hodimo po sprehodih, imamo še psa. Ampak bi se včasih kr nosila. Potem jo pa animiramo z račkami in kamne rada meče v potok, hehe. Pestro je! S tudie zelo razume s starejšo sestrico. Ampak je kr gajsna, če ni kaj po njeno, bi jo kr ugriznala. Jo moramo skos kregat zaradi tega. Starejša bi ji pa vse dala, zelo je pozorna.

Glede služb, vas pa čist razumem. Za enkrat ko so majhni otroci in je dosti bolnišk mogoče res ni pametno menjati. Je pa fajn biti v preži. Če se kaj samo ponudi in najde. Srečno!

Lep dan danes!

(odgovor članu Kinder123)
Neposredna povezava do sporočila: 778
   RE: Septemberke 2017
25.3.2019 13:12:05   
Tara9
Hejla,

evo se oglašam tudi jaz. Vse lepo ob materinskem dnevu vam želim. najlepši praznik mamic user posted image .

annnaa žal mi je glede bolezni in predvsem bolnice, boga pikica. Naša mini je v privat vrtcu, jih je skoz samo 6 in ni drugih skupin tako da se to kr veliko pozna. Vseeno pa je nos puščal celo zimo, tako da recimo OMR cepljenja sploh še nismo dali čez. Drugače pa moram trkat, naj ostane tako. Naslednji četrtek imava sistematiko in upam, da speljemo brez prehlada, da se rešiva teh cepiv. Kinder123
pri 18m je cepljenje diteper, obnovitvena doza, sicer je od 18 -24m po programu, ampak mislim, da večina dobi pri te sistematiki. Jaz ne vem kako bo naša, gleda na malo zamude, pomoje najprej OMR.

Drugače se je tudi naši odprl dar govora. Ne govori stavkov, ampak po dve besedi pa združi, je pa vsak dan kakšna beseda več. Zelo rada hodi, tako da že kar velik sprehod naredimo brez vozička. Sicer je vedno zraven, ampak tudi nas naša preseneča glede tega. Velika bolj jamra kot mini user posted image . Drugače sta prijateljici z dnevnimi izlivi ljubezni ter kreganjem. Torej vsega po malo.

Zdaj pa šibam na sestanek, tako da vas lepo pozdravljam. Pišite še kaj.

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 779
   RE: Septemberke 2017
25.3.2019 21:26:33   
Kinder123
Hej, hej..ja upam da ste imele lep dan mamicee! 🌸 Naš tudi zelo pridno hodi, smo bili že 3x v ZOO in cel cas sam hodi. Pa itak- kamenčki v vodo so pa zakon! 🤣 

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 780
   RE: Septemberke 2017
26.3.2019 10:30:37   
annnaa
Tara9 hvala! Sicer te bolezni niso bile neki grozne. Tudi tamala jih je dobro prenesla, še sreča - je bila čist dobrovoljna. V bolnici nam je bilo strašno dolgčas, sam ker je pospešeno dihala, nas niso spustili domov.
Pri starejši je bilo fajn, ker je šla prvič v vrtec s februarjem in je bila v ta hudem obdobju virusov v vrtcu kratek čas - je bil hitro april. Mlajša je pa že od septembra in res vse pobere, kar razsaja. Nam finančno ne bi bilo fajn, da bi jo dali v privat vrtec. Niso subvencionirani in so cca 350e. Zdaj pa plačujemo 50e, ker imamo dve v vrtcu. Se kr pozna ta razlika. Je pa smotano ker smo več bolani, ampak bol na račun mojih bolnišk, njej je čist fajn biti doma, hehe.

(odgovor članu Kinder123)
Neposredna povezava do sporočila: 781
   RE: Septemberke 2017
26.3.2019 10:46:56   
Tara9
Hej hej,

annnaa superca, da ni bilo prehudo, jaz upam, da se tole vreme kaj hitro ustali in bo manj vsega, držimo pesti. Si kar predstavljam kako dolgčas je moralo biti, zdaj ko mora biti stalno akcija je to kar omejitev user posted image . Ja res je, 350 je privat vrtec, ampak za enkrat nam nekako znese, jaz pa tudi ne manjkam pogosto v službi, kar danes veliko šteje, tako da mi smo zadovoljni, je vredno vsakega centa. Je pa tudi res, da vrtec pred našo hišo nima jasli, samo večjo starostno skupino, tako da jo bom vpisala s 3 leti, tako kot veliko. Sicer pa sem prepričana, da vsak naredi kar misli, da je najboljše za otroka in družino. Saj ni niti čudno, da je stalno nekaj, ko pa imamo en dan za kratke rokave, naslednji pa zimo. Uffff. Že kaj planirate poletne dopuste?

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 782
   RE: Septemberke 2017
28.3.2019 11:11:58   
annnaa
Mi hodimo na dopust s avtodomom in imamo že rezervirano parcelo na Dugem otoku, konec junija. Septembra pa Korzika, če se bo vse poklopilo. Vmes pa kaki vikend pobegi. Zaradi vseh bolezni nam ni ratalo iti v Amarin. Si ga res želim. Je bila katera letos? Kako je z gužvo?

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 783
   RE: Septemberke 2017
28.3.2019 11:35:44   
Tara9
annnaa super za dopuste. Naj vam uspe po planu! Ste pa prej na Cres hodili a ne, če sem si dobro zapomnila. Mi se letos končno spet v Dalmacijo odpravljamo. Smo nekako prerastli slabosti pri veliki, oziroma niso več tako intenzivne in bova poskusila kako bo šlo. Z veliko pavz pa sredi noči in upam, da bo.

Mi smo šli začetek marca za 7 dni v Novigrad, hotel Maestral, ki smo ga načrtno zamenjali za Amarinom (ravno zaradi gneče) in smo bili še veliko bolj navdušeni. Predvsem z okolico, sprehajalnimi potmi, ipd.

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 784
   RE: Septemberke 2017
28.3.2019 12:02:32   
annnaa
Ja, res je Tara9, smo bili zdaj dve leti na Cresu, pa gremo zdaj malo bolj južneje. Imava tudi v planu, da bi štartali okoli polnoči in da bi tamali spali med vožnjo. Ampak nikoli ne veš, kaj te med vožnjo preseneti, hehe.
Oooo super za Novigrad! A v hotelu imajo tudi dosti za otroke ala igralnice?

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 785
   RE: Septemberke 2017
28.3.2019 12:06:47   
Tara9
Ja točno tako, otroci se lahko tudi ponoči odločijo ne spati user posted image . Ampak vseeno naša slabost je lažje obvladljiva ponoči kot po vročini, tako da verjamem, da nam bo uspelo.

Maestral ima tudi eno manjšo igralnico, tudi bazen je notri, predvsem pa mi je veliko lepše v smislu sprehajalnih poti. Dva krasna zunanja igrišča, kjer smo preživeli polovico časa ter veliko manjšo maso ljudi, kar nam je bilo še najbolj važno. V Amarinu je dejansko pol Slovenije in nam je pasal mir zato smo se odločili tako. Gremo pa zdaj maja za 7 dni v Rovinj, sicer ne Amarin ampak zraven. Se že veselim.

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 786
   RE: Septemberke 2017
9.4.2019 10:12:38   
annnaa
Naša starejša preboleva vodene koze (5 dan), jih bo sigurna dobila še mlajša. Me kr malo skrbi, kako bouser posted image . Sploh s čohanjem in s kozicami, ki bodo na mestu, kjer je plenička. Ima katera kake izkušnje s tem? Starejša je stara 4 leta in smo jih skos govorili, da se ne sme čohat, pa se je vseeno, sicer se je probala zadržat. Mlajši se ne bo dalo nič dopovedat. Če ji bom dala rokavice gor, jih bo sigurno dala takoj dol. Joj, upam, da jih ne bo imela veliko po obrazuuser posted image !

Kako ste ostale?

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 787
   RE: Septemberke 2017
23.4.2019 7:23:14   
Tara9
Ojla punce kako ste? Spet smo tiho user posted image .

annnaa kakšno je stanje pri vas, ste se rešili noric pri obeh? Joj nas tudi to še vse čaka. Je bilo pestro?

Mi smo dobro, jaz v službi punci gresta v vrtec. Prazniki so bili luštni, je pasalo en dan dlje doma in še paše tudi krajši teden user posted image . Prejšnji teden sva opravili sistematiko pri 18.m, je bila pohvaljena, saj je vse naloge dobro opravila. Je hranila dojenčka, kazala kje ima dele telesa, sestavljala stolp s kockicami, pokazala, da ratuje čvekica itd. Cepili smo se OMR, ker smo s tem zamujali, ćez 1mesec imava še zadnjo dozo Diteper.

Javite se kaj. Pozdravčki

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 788
   RE: Septemberke 2017
25.4.2019 9:14:35   
annnaa
Evo še najmlajša preboleva vodene koze, jih je dobila 17 dni za starejšo. Kr v redu prenaša, je bila tudi brez vročine. So pa smotane kozice na območju pleničke. Joka velikokrat, da jo rita peče. Danes je 4 dan od kar jih je dobila. Pri starejši je od četrtega dne bilo bolje in jih ni več dobivala. Bomo videli!

Kje boste za prvomajske? Je kr slaba vremenska napoveduser posted image .

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 789
   RE: Septemberke 2017
26.7.2019 13:15:31   
me83
zdravo!
je sploh katera se tukaj? kako ste kaj? se malo pa bodo nasi soncki dopolnili 2 leti,... vau 😍😍😍  mi smo ze cisto brez plenick, vmes je tudi ponoci bila suha (ko sem jo se zbujala ob 6, da je sla v vrtec,... sedaj ko spi dokler zeli pa je zjutraj polulana,... me zanima kako bo, ko jo spet zacnem zbujati). sicer pa nic kaj ne govori, par besed in je to to,... sta bila sin in hci veliko bolj zgovorna v tem casu,... ampak razume pa cisto vse,... 
jaz sem trenutno na bolniski,... sem pred 3tedni padla s tamalo v rokah in si konkretno poskodovala stopalo, sem bila ze 2x na rtg, ct in mr,... sedaj cakam na izvid mr, potem pa bomo videli,... grrrr poletje je jaz pa nic ne morem,... pa ok bomo ze preziveli 😀
sem sedaj tudi z dojenjem prenehala in moram rect, da sedaj v tretje mi je pa bilo kar hudo,... verjetno ker vem, da smo s tem poglavjem zakljucili 😢
punce uzivajte poletje in javite se kaj 😊

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 790
   RE: Septemberke 2017
1.8.2019 12:47:09   
Tara9
Zdravo punce.

Evo mene še kdaj zanese sem, tako da sem se te razveselila me83. Škoda, da je naša debata zamrla.

Tudi mi smo dobro, ravno smo se vrnili iz 14dnevnega oddiha na morju. Sredi avgusta gremo še za par dni na morje, potem pa je že skoraj jesen pred vrati. Uff kako hitro mine. Tudi naša punca je brez pleničke, dam ji jo še ponoči, čeprav bom dala hitro stran, ker je vsako jutro suha. Naša govori kot zmešana, se ji je tako odprlo, da se vsak dan nasmejim tem njenim stavkom. S sestrico sta postali pravi zaveznici in tudi razbojnici, skupaj vedno kakšno ušpičita in se potem smejita.

Pozdravčke pošiljam v upanju, da se kaj javite.

(odgovor članu me83)
Neposredna povezava do sporočila: 791
   RE: Septemberke 2017
7.8.2019 10:00:51   
annnaa
Jaaa še smo tuuser posted image ! Jaz tudi večkrat pokukam sem, pa ni bilo ne duha, ne sluha o nobeni, hihi.

Joj, me83 nič fajne noviceuser posted image ! Drži se in da boš hitro spet OK.

Uuuu so vaši hitri z lulanjem, bravo. Pri nas hodi na kahlo in velik WC, pa bolj poredko kaj notri ostaneuser posted image . Sploh noče bit nagica zunaj, vedno reče pleničko gor. Se nam pa nič ne mudi, bo že, ko bo pripravljena. Pri starejši je bilo fajn, ker so v vrtcu vse devali na kahlico in so potem drug drugega posnemali. Tej vzgojiteljici se pa nič ne da. Samo če rečeš, da je že otrok suh, ga bo devala na kahlo ali WC. Sicer je tak na ramenih strašev, da se odvadijo pleničke, sam pri nas je res palil čredni nagon, hihi.

Naša tudi ful govori in poje pesmice. Rada pleza in se vozi s poganjalcem, povsod jo je polno. Vse dela prej, kot tavelika, pa je že večja bila kr hitra pri raznih spretnostnih zadevah. Je pa zanimivo, da je še vedno slab jedec. Ampak, ker je zdrava se ne sekiramo preveč.

Mi smo tudi že bili na morju. Gremo raje, ko še ni sezone (sredi junija). Dokler nista punci v šoli imamo najraje tako. Septembra bomo pa spet še šli za kak teden. Nam ne pašejo gužva in vročina. Se bo pa treba prilagoditi z vstopom v šolo.
Kako so bili pa navdušeni nad morjem? Naša ni bila nič kaj, sploh zaradi valov (pa niso bili ne vem kako veliki). Potem ko smo prišli iz morja smo šli parkrat na bazen, tam je pa uživala 100 na uro, je ven nismo dobili. Pa kr skakala je iz roba bazena v globoko vodo. Faca je. Smo ji kr rokavčke dali gor, je najbolj ziher. Čeprav vem, da eni pravijo da niso najbolj fajn zaradi kasnejšega učenja plavanja. Ampak me to ne skrbi. Se bo že naučila plavat.

Punce fajn bodite, pa javite se kaj. Joj, mi že pihamo drugo svečko čez en mesecuser posted image

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 792
   RE: Septemberke 2017
8.8.2019 11:45:56   
Tara9
No super, nekaj se nas le še najde. Annnaa sem te vesela!!! Res je lepo brati kako gre vam in vašim malčkom. Ko bi se še katera javila, ampak se mi zdi, da so vse pozabile na tale forum.

Glede pleničk se nikamor ne mudi, jaz sem izkoristila morje in njen interes, ko je opazovala sestrico na wc je želela tudi ona. Sicer je pa na sploh zelo rada nagica, tako da nam je šlo to v prid. Zelo hitro ji je uspelo, v 4 tednih se nam je včeraj prvič polulala v hlače v vrtcu, no glede kakanja, pa je bila že kakšna nesreča več, čeprav ji gre resnično super. Ponoči se ta teden ni niti enkrat polulala in sploh ne vem ali naj ji vzamem plenico ali počakam še malo.

Naši se tudi pozna, da ima konkurenco oziroma bolje rečeno vzornico, številne reči osvoji hitreje. Saj je bila tudi večja kr spretna z vsem, ampak tamala ima malo več poguma, ker posnema kot mala papiga.

Nad morjem ni navdušena, se je drla kot jesihar, ne prenese rokavčko, šlaufa, ladjice, ničesar. Živčna vojna user posted image . Gremo v soboto na bazen in upam, da bo vsaj malo več navdušenja.

Lepo bdoite in ja, 2.svečke so že pred vrati, noro a ne.

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 793
   RE: Septemberke 2017
9.8.2019 10:00:22   
me83
Tara9 jaz bi ji za ponoci kar vzela plenicko,... ji daj spodaj kaksno tisto podlogo, ce se slucajno zgodi,... Jaz sem pri moji nocno lulanje moment zamudila in mi sedaj spet ponoci lula,... dejansko je bila ponoci prej suha, kot je cez dan sploh zacela kazat interes za lulanje, je bila zagotovo 1m ponoci suha,... sedaj pa cez dan suha, ponoci pa vsakic mokra, tako da spet cakamo. Imamo pamalo tezave s kakanjem, ker se boji kaj ven pade,... je bila 1teden zato zaprta,... mesalo se nam je ze skoraj,... sedaj kaka nekako na 2 dni, ampak 2h prej ze hodi vsako minuto na kahlico, pa gor in dol,... ampak ok saj bo.
Nasa pa ima vodo rada, imamo doma velik bazen, smo kar dosti v vodi,... nasploh imajo vsi 3 otroci radi vodo,... ta srednja ze od 3 leta sama plava.
Govor pa skoraj nic kaj,... pac nekaj besed in je to to,... sicer res, da vedno vec,... Pa saj ne morejo biti vsi enaki ne. Je pa se vedno zelo slab jedec. Pa ok pri poni mizi se noben ni od lakote umrl 🤣

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 794
   RE: Septemberke 2017
18.8.2019 0:26:42   
Dorotheia
Punce zdravo!


Tudi jaz vsake toliko pridem pogledat sem gor. Joooj, naša ima že konec tega meseca 2 leti. Ne morem verjeti. Prava mala princeska je ta naša pupa. Obožujem jo. Čeprav ki včasih vse živce spije. 
Naša se ni brez plenic. Sicer se zjutraj suha zbuja in če bi jaz imela malo več časa, da bi se lotila projekta odvajanja od plenic, bi najbrž že bila v gatkah. Tako pa se še nismo lotili intenzivno. Na kahlico že gre lulat in tudi dejansko Lula, sploh recimo takoj zjutraj. Potem je pa to bolj to. Zadnje dni pa sploh noče ne na kahlico, ne na školjko in jo nočem forsirat. Bomo bolj go with the flow. Ima we čas. 
Mi na dopustu se nismo bili. Gremo v začetku septembra, komaj čakam. 
Sicer smo super. Naša skoraj 2-letnica je zelo bistra, prikupna, velika jedka, iznajdljiva....veliko govori. Zelo je odločna in kamorkoli pride je pozornost na njej. Navihana je. Z bratcem se super razumeta, seveda se tudi skregata, ampak veliki bratec jo obožuje. Ona pa tudi njega. Zelo dobro zna prebrati ljudi in ve hitro, koga lahko obrne okoli. Vizualno je kopija mene. Se vedno se rada crklja. Se vedno se rada nese. 
Punce, se kje dobimo jeseni? 

(odgovor članu me83)
Neposredna povezava do sporočila: 795
   RE: Septemberke 2017
30.8.2019 10:31:04   
annnaa
Oooo super Dorotheia, da si se še ti javila in da vam gre super. Ste že pihali drugo svečko? Naša bo imela dve leti čez en teden. Res gre hitro. Zdaj so že res taki veliki malčki.

(odgovor članu Dorotheia)
Neposredna povezava do sporočila: 796
   RE: Septemberke 2017
8.10.2019 13:34:03   
me83
Zdravo!
Kako ste kaj? Midve bolj tako tako,... je sedaj v 3 tednih ze drugic bolana,... sicer na sreco ne rabimo ab, vseeno pa ni fajn,... tokrat ima tako poslabsan prehlad, da sva dobili berodual,... vidi se da tezko diha,... se posebej pa ponoci in popoldan, ko spi. Sicer pa je pridna punca, no zna tudi svojo voljo pokazat in hitro kar kaj po tleh vrze, ce ni po njeno. Je pa se vedno cisto redkobesedna,... se kar cakamo, da se ji odpre 😆
Planira se katera kaksno nosecnost? Mi smo po 3 otrocih zakljucili,... bo to za nas kar dovolj 😊
Uzivajte v teh lepih soncnih jesenskih dneh in seveda javite se kaj!

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 797
   RE: Septemberke 2017
14.10.2019 8:47:59   
annnaa
Joj, bogica me83. Sam da ni za v bolnico. Me smo bile aprila zaradi bronhiolitisa, upam, da se nam ne ponovi. Da boste čim prej zdraviuser posted image . Naša je tudi včeraj začela kašljati. Ampak kašlja smo ponoči, čez dan nič. Iz nosa ji pa tak teče od septembra (včasih bolj, včasih manj). Ji špricam v nos s fiziološko, da bi le bilo kmalu bolje.

Mi smo pri dveh otrokih zaključili. Jaz nimam živcev za še enega, hehe. Pa to spanje. Smo že ful fajn spali, zdaj se pa zbuja tut po 3x na noč. Sej takoj nazaj zaspi, sam glih tulk, da me zbudi, da ji dam za pit al pa da ji najdem plišasto igračko, ki se ji je "izgubila" v postelji. Ne bi šla še enkrat čez vsa ta obdobja ne spanjauser posted image .

(odgovor članu me83)
Neposredna povezava do sporočila: 798
   RE: Septemberke 2017
15.10.2019 7:22:14   
Tara9
Jutro. Lepo vas je brati, me veseli, da nam tema čisto ne zamre in se vsaj vsake toliko malo oglasite. Pikapoke za bolančke, me83 naj hitro mine. annaa jaz kašelj rešujem z materini dušico, namažem prsni koš in ponavadi se v 2 dneh znebimo kašlja, pa tudi nosek odpira, pri nas je to obvezna oprema.

Mi smo ok, zdravi (trkammmmmm). Velka hči je bila nasploh super celo leto, tole jesen sva začeli z virusno angino, to je bilo pa to v enem letu in srčno upam, da bo tale zima spet tako fajn. Mini je pa vredu, je v fazi uporništva in trme, sicer pa zelo prisrčna deklica. Govori na polno, pleničko sva vrgli pred 2.rojstnim dnem tako podnevi kot ponoči, veliko bolj pridna kot sestrica kar se tega tiče. Glede otrok smo zaključili, je že tako dosti naporno, da si ne prestavljam še enega. Kupili bomo edino kužka, saj smo se avgusta morali posloviti od prejšnjega in je kar hudo in pusto brez.

Pozdravčke pošiljam.

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 799
   RE: Septemberke 2017
15.10.2019 8:47:08   
annnaa
Hvala Tara9 za info o materini dušici. Imaš od Jusa? Bom res šla danes v nabavo. Mi je včeraj ena mamica tudi predlagala to.

Joj, za kužka pa verjamem, da vam manjka. Naša je stara 11 let, si tudi ne predstavljam življenja brez psa.

Uuuu vaša je pa hitra z ne pleničkami, Tara9. Mi še nismo tako daleč. Jo devamo na kahlo, ali kar WC, pa redkokdaj kaj naredi. Reče, da ne znauser posted image . Govori pa ful. Včasih kar ne moremo verjeti, kaj pove in kako smiselno je. Dvojino tudi lepo uporablja. Zanimivi so.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 31 [32] 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 31 [32] 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...
Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?