|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Laserska operacija oči
21.8.2012 14:39:37   
BIS30
Vem, da je bilo na to temo pred časom že veliko napisanega, pa vseeno: gre mogoče kdo v kratkem na lasersko odstanjevanje dioptrije?
Jaz imam namreč v četrtek pregled na kliniki v Zagrebu, pa me že zdaj stiska - bolj od straha, da me bodo zavrnili, ker imam visoko dioptrijo (-9), seveda pa tudi ko pomislim na operacijo...
Kako ste kaj tiste punce, ki ste bile pred časom - kako je z vašim vidom?

Moja življenjska želja je, da bi videla otroka brez, da najprej iščem očala po postelji, da bi se lahko namazala z maskaro brez, da moram leče vstaviti v učko... Že zaradi tega mislim, da se splača potrpeti in iti...

Bomo videli, kaj porečejo ...

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 22.8.2012 12:29:30 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: LASERSKA OPERACIJA OČI
21.8.2012 14:53:07   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: BIS30

Vem, da je bilo na to temo pred časom že veliko napisanega, pa vseeno: gre mogoče kdo v kratkem na lasersko odstanjevanje dioptrije?
Jaz imam namreč v četrtek pregled na kliniki v Zagrebu, pa me že zdaj stiska - bolj od straha, da me bodo zavrnili, ker imam visoko dioptrijo (-9), seveda pa tudi ko pomislim na operacijo...
Kako ste kaj tiste punce, ki ste bile pred časom - kako je z vašim vidom?

Moja življenjska želja je, da bi videla otroka brez, da najprej iščem očala po postelji, da bi se lahko namazala z maskaro brez, da moram leče vstaviti v učko... Ž
e zaradi tega mislim, da se splača potrpeti in iti...

Bomo videli, kaj porečejo ...


Koliko si plačala? Oziroma boš plačala?
želim da se izteče, tako kot je tebi najbolj všeč! user posted image

(odgovor članu BIS30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: LASERSKA OPERACIJA OČI
21.8.2012 14:58:15   
livia
Živjo,
osebno sem bila na operaciji pred letom in pol in sem super zadovoljna. Točno vem, kako se počutiš.
Jaz sem sicer operacijo opravila kar pri nas pri Moreli in hvala bogu, da sem se končno odločila za ta poseg.
Priporočam ti, da si najprej na netu prebereš o različnih tehnikah operacije, o različnih laserjih, nato povprašaš na kak način te operirajo v Zagrebu, skratka vprašaj vse kar te pred posegom zanima.
Jaz sem bila najprej na pregledu v Gorici, pa me niso prepričali, zato sem šla raje k Moreli, ne glede na par evrov več. Dioptrijo sem imela -5,5.
Kar se tiče bolečin in okrevanja je zelo odvisno s katerim aparatom te operira in po kateri metodi. Jaz sem imela operacijo zvečer, dobila močno tableto za bolečine in šla spat. Naslednje jutro sem se že sama odpeljala na pregled. Dosledno upoštevaj kar ti povejo po okrevanju, nošenje sončnih očal, tudi doma, kapljice, nič tv, nič računalnika, nič branja,... Jaz sem bila na bolniški en mesec, ker imam 8 urno delo za računalnikom, čeprav po počutju bi lahko šla po dobrih 14 dnevih, a mi je osebna zdravnica tako priporočala.
Srečno!!!

(odgovor članu BIS30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: LASERSKA OPERACIJA OČI
21.8.2012 21:20:25   
BIS30
V ZG imajo še vedno "akcijo" za 1.600 EUR operirajo obe očesi. V to ceno so vključeni mislim da tudi nadaljnji trije pregledi. 1. pregled stane 100 EUR oz.malo manj kot 70 (če se zmeniš za popust pri prijavi). Upam, da bo zame prišla v poštev metoda Lasik, ki je do -10. Strah me je, da ne bom primerna, ker sem blizu te meje, pa ker imam zadnje leto velike probleme s srbenjem oči. Prej sem 16 let nosila leče brez problemov, v zakajenih prostorih, po cel dan... Zgleda se je po porodu kaj spremenilo, ker me sedaj na momente takoasrbijo, da bi si jih ven potegnala. Niso krive leče, ker sem vmes nosila očala 3 mesece, pa so me ravno tako srbele. Bila sem pri 2 zdravnikih, vsak mi je dal druge kapljice, sam stvar se kr nekak vleče... Sej druga ni, očala imam najbolj zožana kar se da, sam to ni to. Ko gremo na kolo in ko se hočem ozreti nazaj, če je avto za mano, nič ne vidim, ker moj mrtvi kot je ena sama megla, pa pozimi, ko se mi zarosijo... Nikoli se nisem fajn počutila v očalih, tako da sedaj resnično upam, da se mi uresničijo sanje.
Vedno sem mislila, da je to ful velik strošek - nek zdravnik mi je rekel, da bom menda mogla biti na vsako oko 2x, kar pomeni 2x strošek...
Me res zanima, kaj bom izvedela v četrtek, če druga ne mi bodo vsaj opravila 1,5 urni pregled...

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: LASERSKA OPERACIJA OČI
23.8.2012 13:02:09   
jabi babi
user posted image user posted image user posted image oi oi,jaz sem bila na laserski operaciji aprila in moram rečt da sem kar zadovoljna,vćasih se zgodi da še malo megleno vidim ,sploh ko je sprememba vrema al pa kakšna polna lunauser posted image ,ampak ni mi žal.imela sem isto dioptrijo kot ti(s cilindrom vred okol -9).operacija ni niti najmanj boleča,prej dobiš en tabletek za pomiritev in pa nekaj protiboličinskega....res ne boli,čeprav te razumem,mene je bilo strah kot hudič križa,resuser posted image ....vse skupaj zelo hitro mine,še veš ne kdaj....ko je blo konc sem bila tako vesela da sem kar jokalauser posted image ....nisem nikol mela nobenih težav s solzenjem in zbadanjem...ti samo takoj po operaciji počivaj in miži!jst sem se zmenla da jo mam bol zvečer,tako da gres potem lahko spat...kar pogumno,je vredno....men je samo zal da nisem sla ze prejuser posted image user posted image user posted image pa srečnouser posted image user posted image (kar pa itak bo)

(odgovor članu BIS30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: LASERSKA OPERACIJA OČI
24.8.2012 7:26:31   
livia
In, kaj si zvedela?

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: LASERSKA OPERACIJA OČI
27.8.2012 20:53:04   
BIS30
Ja na mojo veliko žalost laserska operacija pri meni ni mogoča. Strah me je bilo, da imam presuhe oči, ali pa da se mi je dioptrija kej povečala, na koncu pa se je izkazalo, da imam pretanko roženico. Sicer imam na meji - 506 mikronov, sam glede na mojo dioptrijo, je raje ne bodo opravili. Lahko mi vsadijo leče, ampak kljub temu, da mi je doktor to zelo dobro razložil, pa da bi bila mogoče zame celo boljša, ker imam probleme s ščitnico... se nekako ne morem odločiti. Poseg je le malo bolj skompliciran, pa "komaj 230" teh operacij opravijo letno.
Po poti domov z mojim skoraj nisva govorila, sem bila tik da se zjočem... že kar nekaj let sem si želela iti na to operacijo in vedno to pogojevala z veliko vsoto denarja in sedaj ko je bilo vse samo vprašanje dneva, pa tole... Sam kaj čmo...vsaka stvar je za nekaj dobra. So pa res strokovnjaki in ne bi oklevala niti minute. Mogoče se tudi kdaj odločim za vsaditev leč, sam zdaj pri malem otroku... Bomo videli.
Hvala vsem za vaše izkušnje in podporo in lep pozdrav!

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: LASERSKA OPERACIJA OČI
27.1.2013 8:43:54   
morje10
Zanima me kakšna je razlika med IntraLase laser in vsaditvijo leč. Ali pri slednji odpravijo tudi starostno daljnovidnost ali ne? Koga priporočate za slednjo, pozna kdo cene in ali ima kdo konkretne izkušnje?
Svakinja si je dalasicer operirati eno oko (vstavitev leče) v Ljubljani, toda je stalo 1 oko več kot 2000 EUR. Ali je v Zagrebu kaj cenejše in ali so dobri?
Hvala za odgovore. Pri moji starosti imam že prve znake starostne daljnovidnosti, sem pa tudi kratkovidna s cilindrom in ne bi želela se rešiti leč in nato pridobiti očala za blizu (mogoče pa ne bo drugače) in malo me skrbi dolga bolniška (1 mesec), ker delam v šoli. Lahko bi to naredila poleti, toda 1 mesec ne na sonce. user posted image user posted image user posted image
Hvala za pomoč.

(odgovor članu Sparkly)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: LASERSKA OPERACIJA OČI
28.1.2013 12:22:44   
BIS30
Živio!

Jaz se odpravljam 5.2. na pregled k dr. Vukasu - bila sem že na Svjetlosti, kjer so mi rekli, da imam za mojo dioptrijo (-9:00) pretanko roženico in da je edina opcija vsaditev leče. Se nisem mogla odločit in sedaj izvem za dr.Vukasa. Posredovala sem podatke in po le teh sodeč sem primerna kandidatka, sedaj pa itak grem še na pregled. Držim pesti, da mi uspe, ker sploh ne dojemam, kako mi bi to spremenilo življenje...

(odgovor članu morje10)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: LASERSKA OPERACIJA OČI
4.3.2013 14:05:56   
sonček29
BIS30 upam, da si bila ustrezna za operacijo oči, poročaj! Jaz sem zaradi tebe šla do dr. Vukasa, ker sem imela tudi pretanko roženico za korekcijo vida. Tako da hvala ti! Pri nas me niso mogli operirati brez IOL. Potem sem dr. Vukasa našla na http://www.happymed.si/prednosti-poliklinike-vukas/ in da gre za laserje, s katerimi se lahko operirajo astronavti Nase in Nato piloti. Ta podatek je bil pika na i . Mene je dr. Zdeslav Vukas operiral pred dvema tednoma in lahko samo komentiram, da je to nekaj najlepšega, kar se mi je zgodilo. Vidim brezhibno, brez očal, noro je nositi sončna očala brez leč . Operacija je bila popolnoma neboleča, imela sem IntraLase in Lasik postopek, plačala sem malo manj kot 2000 evrov. Kapljice so zoprne, ampak se zdrži. Imela sem na izbiro tudi ugodnejše metode, samo se odločila za najboljšo možno. Moja prijateljica je imela operacijo s Standard Lasikom, je bila zelo ugodna, ampak ni imela problematične roženice. Po operaciji sva prespali v hotelu, drug dan kontrola. Logistika odlična! Odnos zdravnika je čudovit, enako njegove ekipe na Hrvaškem in v Happymedu. Dobila sem tudi garancijo za trajne rezultate.

(odgovor članu BIS30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Laserska operacija oči
4.3.2013 14:26:51   
ronja
Lubi je bil pred kakimi 10imi leti, tudi pri Moreli, ko so še operirali vsako oko posebej. Zaenkrat še ni imel težav in še vedno dobro vidi:). Po operaciji (je bila še tastara, ampak mislim, da že Lasik) naslednji dan ga je sicer bolelo, vendar on ne mara jemat tablet in jo je prepozno vzel. Drugič je bil bolj pameten, pa je bilo boljše:).
Kmalu za tem je šel na to operacijo še njegov brat (že obe očesi skup in novejša metoda Lasik) in je tudi zadovoljen, nisem ga slišala, da bi se kdaj pritoževal.

morje, ne lubi ne njegov brat nista bila 1 mesec na bolniški! Kolikor vem samo 3 dni... Tudi ne vem, če dobiš tako dolgo bolniško za tole...

Sama se za to nisem odločila, malo zaradi denarja, malo sem hotela prej videt, kako bo pri njem, potem sem pa itak kmalu zanosila in od takrat naprej sem ves čas noseča ali doječa in itak ne pride v poštev.
Potem sem pa našla vaje za oči in ker to dela, ne mislim it na operacijo, ampak bom rajši natrenirala učke - zaenkrat mi je uspelo sklatit 1 dioptrijo, tako da sem prepričana, da mi bo uspelo do konca, če bom delala (trenutno ni časa, imam pa v planu drugo leto in poleti na morju:).

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu BIS30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Laserska operacija oči
21.3.2013 13:40:32   
BIS30
Živio!

Da malo poročam: 28.2.2013 sem bila operirana tudi z dvema laserjema - Lasik in Intralase, poseg je trajal 20 min, nič posebnega... uredili so nam prenočišče - super hotel, naslednji dan pregled. Takrat sem še vse videla megleno, po 8 dneh ugotovljeno, da bi mi naj ostalo cca -1:00 in -1:25, kar se še lahko malo izboljša... Dala sem si delati očala, ki sem jih nosila 15 minut, ker se mi zdi, da se mi je vid naslednji teden še izboljšal. Sedaj imam kontrolo drug teden (1 mesec), kjer bomo ugotovili, koliko je ostaslo in mogoče boš še šla na manjšo brezplačno korekcijo - če bo potrebno...

Izredno zadovoljna, TOPLO priporoča, pri moji dioptriji (-9:00) je to bil čudež!!! Še vedno si včasih hočem popraviti očala user posted image


(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Laserska operacija oči
18.6.2013 22:04:41   
tadejaxy
Zdravo!

BIS30, zanima me tvoj primer operacije. Namreč meni so na kliniki svijetlost v zagrebu prav tako odsvetovali lasersko operacijo zaradi pretanke roženice (mam jo okrog 5200 kro..nevem kak že), dioptrijo pa -4,5 z cilindri -4. So mi pa priporočali vstavitev leče, ampak tebi so nato na drugi kliniki lahko operirali lasersko? Me lahko kontaktiraš prosim? user posted image

(odgovor članu BIS30)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Laserska operacija oči
29.6.2013 22:01:32   
elevitka
Pozdravljene,

Da dodam tudi sama svojo zgodbo dioptrija -7 ter nepravilni astigmatizem -3,5 ... ogromno...( z tem očesom sem videla le še 40%, saj je oko slabovidno) Na Svjetlosti so rekli da me ne morejo operirati da je prevelika dioptrija v kombinaciji z astigmatizmom, priporočali vgradno intraokularne leče... jokala sem kot dež

Ni mi dalo miru ker sem preden sem šla na Svjetlost trdno odločena da se rešim dioptrije, najdem dr. Vukasa , pošljem izvid , ga doktor pregleda, pove da se da operirati. Imajo edini Advanced costum intralase tehnologijo, ki jo uporabljajo v nasi za operacijo astronavotv, in je edina ki se lahko do potankosti prilagodi potrebam posameznika (če dam primer roženico so mi na Svjetlosti slikali na 10 točkah, Dr. Vukas pa na 250 točkah). V istem tednu šla na pregled in nasednji teden kar operirana (14.2.2013). Garancijo imam 4 leta vse morebitne dokorekcije v tem času so brezplačne, kakor tudi pregledi po operaciji znotraj 6 mesecev.

Če bi še enkrat mogla ponovit grem takoj... sedaj vidim 85 % (zaradi slabovidnosti... pomeni da oko ni bilo razvito v otroštvu, za to ni kriva dioptrija) v glavnem vse mi je lepo razložil na primerih, operacija trajala 6 min, operirala samo eno oko, ker je drugo brez dioptrije, brez komplikacij, bolečin, solzenja, rdečice, ne morem verjet da je vse bilo 1A .

Priporočam ga vsem, sploh tistim, ki imate visoko dioptrijo in cilindre, res da je ta postopek malo dražji od klasične Lasik ali Intralase operacije, jo pa lahko najbolj prilagajajo vašim potrebam !



< Sporočilo je popravil elevitka -- 29.6.2013 22:03:01 >


_____________________________

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu tadejaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Laserska operacija oči
25.9.2013 12:15:47   
Poka
pošljem izvid , ga doktor pregleda, pove da se da operirati. Imajo edini Advanced costum intralase tehnologijo, ki jo uporabljajo v nasi za operacijo astronavotv, in je edina ki se lahko do potankosti prilagodi potrebam posameznika (če dam primer roženico so mi na Svjetlosti slikali na 10 točkah, Dr. Vukas pa na 250


A je to ta zdravnik v Zagrebu?

Jaz imam eno oko že -4,5 dipotrije, eno pa skoraj 0 oziroma kakih 0.25 plusa. Imam leče, ampak sem želela še očala. Očala imam in moram imet na enem očesu dioptijo samo -3, ker preveliak razlika med očesoma se pri očalih ne priporoča. Zelo dolgo nisem imela očal in zdaj ko jih imam in jih dam gor, se mi v glavi prav vrti in mi je slabo. Pa so mi sicer fajn in bi jih rada nosila.

Z aoperacijo mi je pa rekla, da bi se mi zato, ker je prevelika dioptrija, lahko pojavil dvojni vid. Kar mi sploh ni logično zakaj, če bi pa popravili oko... Tako da glede na to, da ste imele ene uspeh pri tem zdravniku, bi šla tudi sama tja - kakšna je pa cena? Namreč mene je strah, da se mi vid še poslabša.

_____________________________

<a href="http://lilyslim.com/"><img src="http://sddf.lilyslim.com/0M3Cp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="LilySlim Diet days tickers" /></a>

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
25.9.2013 12:32:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Laserska operacija oči
7.10.2013 15:46:56   
spletna
glede laserskih operacoj v ZG je takole: prejšnji torek sem poslala dva kolega na operacijo v ZG, šla sta k dr. Knezoviću, ki v tem trenutku o operacijah predava v Atenah in Parisu. Ima povsem nove metode na področju zdravljenja očesnih boleznih prav tako pa se specializiral za otroške očesne bolezni. No pa gremo nazaj k kolegom...po pregledu sta bila primerna za operacijo ij jo popoldne tudi opravila obema se je vid 100% povrnil in stas celotnim servisom prezadovoljna. Za več informacij pa si poglej www.spletna-klinika.si ali pa pokličite in z veseljem vam odgovorim na vsa vprašanja. Aja pa še to operacija obeh oči je cca1.500eur. To pa pomeni konec leč, očal in vsega kar spada zraven user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Laserska operacija oči
7.10.2013 16:04:38   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: Poka

pošljem izvid , ga doktor pregleda, pove da se da operirati. Imajo edini Advanced costum intralase tehnologijo, ki jo uporabljajo v nasi za operacijo astronavotv, in je edina ki se lahko do potankosti prilagodi potrebam posameznika (če dam primer roženico so mi na Svjetlosti slikali na 10 točkah, Dr. Vukas pa na 250


A je to ta zdravnik v Zagrebu?

Jaz imam eno oko že -4,5 dipotrije, eno pa skoraj 0 oziroma kakih 0.25 plusa. Imam leče, ampak sem želela še očala. Očala imam in moram imet na enem očesu dioptijo samo -3, ker preveliak razlika med očesoma se pri očalih ne priporoča. Zelo dolgo nisem imela očal in zdaj ko jih imam in jih dam gor, se mi v glavi prav vrti in mi je slabo. Pa so mi sicer fajn in bi jih rada nosila.

Za operacijo mi je pa rekla, da bi se mi zato, ker je prevelika dioptrija, lahko pojavil dvojni vid. Kar mi sploh ni logično zakaj, če bi pa popravili oko... Tako da glede na to, da ste imele ene uspeh pri tem zdravniku, bi šla tudi sama tja - kakšna je pa cena? Namreč mene je strah, da se mi vid še poslabša.


Poka, ja. Mene je operiral ZDESLAV VUKAS na kliniki optical express , ima pa tudi svojo polikliniko. Najbolje da greš na pregled, vzame si čas razloži ves postopek, če si primerna, kaj bi delali če se odločiš, postopek posega razloži, in okrevanje. Jaz sem imela -7 in 3,5 cilindra na enem očesu (oko je slabovidno) po posegu imaš 4 leta garancije v kolikor se bi dioptrija ponovno pojavila, vse brezplačno dokorigirajo. Pomembno je da se ti dioptrija pred posegom ne spreminja vsaj 2 leti.

Če te kaj več zanima se javi na ZS.

Lp


_____________________________

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Laserska operacija oči
12.10.2013 16:58:02   
sakuL
zdravo.

jaz sem po operaciji oči že več kot leto in pol, pa je stanje super. vidim kot sokol :)
tut sem bla zagrebu.

PS: nj ne tč ne stiska, ker je to tko hitr mim, ni važn a maš -2 al -9 operacija je ista in isto časa traja.

pa srečno.

_____________________________

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu BIS30)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Laserska operacija oči
6.3.2014 16:14:19   
Dionisa
Pozdrav vsem.

Jaz sem bila na operaciji v Ljubljani in sicer pri MORELA OKULISTI. Cena za oba očesa je 1800 evrov. Prvi pregled je zastonj. Podrobni pregled stane 100 evrov.
Operacija za oba očesa traja približno 10 minut, sama operacija ni boleča, neprijetno je samo ko ti z neki kovinsko stvarjo drži oko odprto. Ampak tudi to se potrpi, sploh zato ker veš da bo po operaciji vid popoln brez očal ali leč :)

Moram reči da je osebje izredno prijazno, posvetijo se vsakemu posebaj z največjo mero, prostori so zelo lepo urejeni in res nimam nobenih pripomb. Po operaciji moraš tam malo počivati približno pol urce potem greš domov. Proti večeru sem videla že zelo jasno, drug dan pa povsem normalno. Nisem imela nobenih bolečin niti drugih sitnosti.

Zelo priporočam MORELA OKULISTI, sama sem izredno zadovoljna. user posted image user posted image

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Laserska operacija oči
16.11.2015 13:12:17   
honey
Da ne odpiram nove teme, bom kar tukaj najprej vprašala.

Je bil mogoče kdo na laserski operaciji oči na očesni kliniki Pušnik-Novljan v Novem mestu? Zanimajo me izkušnje z njimi, za Zagreb sem se že konkretno pozanimala.

_____________________________

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu Dionisa)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Laserska operacija oči
19.11.2015 20:37:35   
123PIJA
honey pozdravljena.

Ja bila sem V Novem mestu pri pušniku na laserju. in še punce, ki so bile na kontroli v zagrebu ravno tako. Nimam pripomb, vidim odlično, takšne uslužnosti pa tudi še ne. Vidim, da se o Novem mestu ne piše veliko, škoda, ker je, če pozabim na prvo noč po operaciji (rezanje v očeh kakšne 3 urce) potekalo točno tako, kot mi je bilo povedano. Prijazni, hitri in kar je najbolj bistveno VIDIM ko ris!!!user posted image Res. V stikih sva še 2, ena z lj in ena, ki dela v avstriji, obe ful zadovoljni. Pa na operacijo sm šla po priporočilu prilatelja, ki pa pušnika tudi osebno pozna. ni mi žal, ker je tudi cenovno zelo ugodno. fino bi blo, da bi ljudje napisali kakšno izkušnjo tudi od njega, ker ko sem prišla na kontrolo drug dan po operaciji je bilo tam toliko ljudi, da sem mislila, da bom cel dan tam. ampak gre kot po maslu, se ves čas nekaj dogaja, poteka očitno več stvari vzporedno, uigran tim ,ni kaj. neko prijetno vzdušje je prisotno, ne vem, vlivajo zaupanje. TOPLO PRPOROČAM

LP, PIJA

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Laserska operacija oči
7.1.2016 9:16:21   
tin88
hej...jaz sem bila v zagrebu na tej operaciji v oktobru in lahko rečem da kokr sm mela slabe izkušnnje v sloveniji so v zagrebu top.....tukaj tudi v sloveniji so mi rekli da operacija ni migoče v zagrebu so mi lahko orpavili z metodo LASIK...zanimivo ne :) če katero kaj zanima me lahko kamot vpraša :)

(odgovor članu 123PIJA)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Laserska operacija oči
9.5.2022 9:56:43   
Lonti
Zdravo! Punca je bila na laserski operaciji dioptrije v kliniki Svjetlost v Zagrebu, imeli so božični popust. Tip operacije pa je bila neka vrsta PRK.
Je zelo zadovoljna z rezultati, po več kot 5 letih se ji je malenkostno poslabšalo na -0.2, kar ni nič kaj takega. Prej je imela pa -7.5, tako da je unih 0.2 zanemarljivih :)
Je pa rekla da je imela še kar nekaj časa ZELO občutljive in suhe oči, kar se je zelo počasi normaliziralo.

Kolega je pa šel v Morelo na LASIK, prav tako samo na operacijo dioptrije - kratkovidnost, nič drugega. Tudi on ni imel problemov, razen zelo suhih oči.
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?