|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: bebbestil austin 3 voziček
1.6.2010 10:02:31   
scorpiogirl
Gupika, zdaj si me pa še bolj "zapalila" zanj user posted image še kar upam, da nam ga mogoče uspe kupit, so žal finance mal problem, pa ker imam od prejšnjega user posted image še voziček, ni to tako zelooooooooo nujen nakup user posted image
sam še nekaj, če mogoče veš ... se pri športnem delu nagiba samo naslonjalo, al kar cela školjka ... ker na slikah mi zgleda, kot da se cel nagiba, to mi pa ni preveč všeč user posted image


_____________________________

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu gupika)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: bebbestil austin 3 voziček
1.6.2010 10:18:13   
zlatolaska
no pri nas čaka na avgustovskega uporabnikauser posted image . Vzela sva pa oranžnega vendar brez lupince...ampak mi je sedaj žal ko razmišljam...ko je že prefirbčen za košaro in ko mu ne paše več tam notri ko nima nič pod nadzorom in ko je premajhen oz. še ni star 6 mesecev za športni del, lupinica pride pomoje kar prav, ampak kaj naj zdaj...

drugače je pa res lep za pogledat, kako bo pa potnik zadovoljen vam pa sporočim user posted image

(odgovor članu gupika)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: bebbestil austin 3 voziček
1.6.2010 11:52:06   
gupika
Ja, pri športnem delu se nagiba celi del, ne samo naslonjalo. Pa ne da se ga dati na 90 stopinj, kar ene pravijo, da je minus. No bomo videli kaj bo.
Ja vidim, da se je podražal. Zgleda, da gre kar v promet. Jaz sem zanj dala še 395EUR, zdaj pa je  že 460. Vseeno se mi zdi, da se splača, tudi če je zdaj malce dražji.

lp

(odgovor članu zlatolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: bebbestil austin 3 voziček
10.6.2010 22:05:23   
2dede
user posted image   Voziček je prekrasen. Ker pa je naše dvigalo v stolpnici iz praveka (ozka vrata), ne gre kolesje noter zato ga moram user posted image user posted image žal prodati.
www.bolha.com

user posted image


(odgovor članu gupika)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: bebbestil austin 3 voziček
16.7.2010 11:12:58   
patpat
Pozdravljene,


Coletto austin 3 sva si včeraj ogledal v Lj, voziček je super, masiven, deluje stabilen, ... u glavnem super, me pa nekoliko moti športni del, ker se ga ne da spustit v čisto ležeč položaj ...  gospod nama je učiraj nekako zagovarjal, da so vsi malce skeptični glede "ležečega" položaja tega vozička, naj bi pa otrok čisto lepo spal v tem položaju. Uporabnice kako je vaše mnenje?? Sva pa nekaj časa nazaj gledala Bebe confort high track, ki ima podobno oblikovan športni del kot coletto, le da je vse v enem kosu in se naklona nogic ne da nič regulirat, je pa vse več ta novih vozičkov z tako oblikovanim športnim delom.  Več stvari kot veš, in bolj ko se poglobiš v voziček težja je odločitev user posted image

Čimprej ga moremo naročiti, tako da z debato na dan ....

Lp;P


(odgovor članu 2dede)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: bebbestil austin 3 voziček
18.7.2010 9:25:48   
2dede
Ojla,


voziček, se pravi športni del se res ne da spustiti v čisto ležeč položaj. Je pa tako pri meni. Sineuser posted image je star 5 m in nikakor noče več spati v čisto ležečem položaju v vozičku. Sedaj smo kupili maxi cosi mura 3 športni voziček in vedno spi , ko je zaslon zadaj nekje na sredini. Tako se tudi najraje vozi, ker je mali firbecuser posted image in hoče že vse opazovati.

Naj povem, da mi je res žal, ker smo morali prodati austin3 coleto. Naj vam povem, da se od sedanjega razlikuje predvsem v.

prejšnji je bil bolj vodljiv -lažje ga je bilo peljati po vseh terenih
lažje ogrodje in s tem prenašanje

Zdajšnji je masiven in kar precej težak.

Saj pravim, če bi bilo dvigalo v naši stolpnici normalno, bi še sedaj imeli coletotauser posted image .

je pA TUDI to res, da so sedanji vozički povečini tako narejeni, da otrok nikakor ne spi v čisto izravnani poziciji, al so kolena dvignjena al je hrbtni del malce dvignjen. Želim vam, da se dobro odločite, bebica pa vam bo povedala več, ko prijoka na svet.user posted image user posted image   Lp

(odgovor članu patpat)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: bebbestil austin 3 voziček
13.8.2010 10:00:55   
phelps
Mi2 sva tudi včeraj naročila ta voziček. V živo je videti res kompakten in uporaben. Sva pa imela velike težave z barvo - meni je ful všeč zelen, mojemu bež, na koncu pa sva se odločila za rdečega user posted image . Upam, da bova zadovoljna.

_____________________________

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu 2dede)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: bebbestil austin 3 voziček
13.8.2010 12:07:07   
gupika
Začeli smo uporabljati športni del. Enostavno ga je montirati v obe smeri. Ima 3 nastavitve. Ne da se ga v čisto ležeči položaj, a se mi zdi, da še raje tako zaspi. Tudi na 90 stopinj ne gre in takrat, ko je res firbčen se pač dviguje, da je lahko pokončno. To je mogoče mali minus, po drugi strani pa tako malo trenira. Veliko lažji je od košare in zato ga je še lepše voziti.
Enkrat mi je guma počila, sem reklamirala in so mi novo poslali. Plačati sem morala samo poštnino. Sicer sem se morala malo pregovarjati, a na koncu so mi dali gumo zastonj. Baje pa niso najbolj kvalitetne.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: bebbestil austin 3 voziček
15.8.2010 22:25:27   
luna_25
No da se še jaz oglasim....ta voziček mi je zelo všeč, sem ga šla gledat je ful fajn za vozit, lahek in lepo vodljiv. Vendar ta športni del mi nekako ne gre najbolj v račun, k se ne da poležat. Pa lupinico bom imela maxi cosi pa ne gre gor na ta voziček....samo  kakor se jaz spomnim je gospod rekel da abc voziček in ta sta popolnoma enaka le kolesa so pri abc plastična in na abc cobra se da pritrditi lupinico od maxi cosi pri austinu pa ne....pa sem pozabla vprašat zakaj ne če je ogrodje isto.
No pa sej lupinico mi ni take panike je itak ne mislim na voziček dajat ampak športni del me bolj moti pa je toliko malo mnenj o tem tako da ne vem ali je za otroka fajn da je v takem položaju.
Samo na to pa nisem bila ravno pozorna, a športni del se ne da čisto v sedeč položaj?

(odgovor članu gupika)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: bebbestil austin 3 voziček
17.8.2010 16:03:14   
phelps
gupika, hehe, nama je pa rekel prodajalec, do so do sedaj imeli samo eno reklamacijo glede gume in še to zaradi tega, ker so uporabniki zapeljali čez nekaj ostrega... Jaz pravim, tudi če je več reklamacij, samo, da se dobi rezervne dele...

luna25, razlika med Cobro in Austinom je v proizvajalcu (Cobra - ABC Design - Nemčija), (Austin - Coletto, proizvajalec mislim pa, da je Poljska user posted image ). Cobra nima napihljivih gum in je lažja, + pa je definitivno, da se da gor pritrdit Maxi Cosi lupinico (mene to edino moti pri Colettu).Naslon je pri obeh enak, gre v tri položaje, ne da se ga nastaviti v popolnoma ležeč ali popolnoma sedeč položaj. Koliko je pa to dobro (slabo), pa (še) ne vem.

< Sporočilo je popravil phelps -- 17.8.2010 16:05:19 >


_____________________________

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: bebbestil austin 3 voziček
17.8.2010 17:00:14   
luna_25
phelps ja to tudi jaz vem glede koles in proizvajalca....ampak se spomnim da je rekel, da je ogrodje enako in potem sem jaz doma razmišlajala, če je ogrodje isto potem bi  po logiki morali it isti adapterji gor. Lahko pa je za pol mm ogrodje pri enem in pri drugem različno pa smo tam in ne gre lupinica gor. Itak pa ga grem v čet še enkrat pogledat pa bom še to preštudirala. A ti si tudi lupinico zraven vzela v kompletu?

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: bebbestil austin 3 voziček
17.8.2010 18:05:35   
Lu
Tale voziček sem danes odkrila tudi sama user posted image user posted image user posted image Kje v LJ pa se ga da videti?

In še eno vprašanje. Vse dajete samo ogrodje v prtljažnik, kam pa npr. košaro in športni del?


_____________________________

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: bebbestil austin 3 voziček
18.8.2010 8:39:28   
phelps
luna25, ogrodje ni popolnoma isto, ampak je podobno - oblika. Coletto je malo manjši.

lu, tale voziček se da videti ob četrtkih v Murglah (trgovski center, 1. nadstropje), po predhodnem naročilu na št., ki je objavljena na spletni strani. Ko sva bila midva, je bilo ful nosečnic, zato se le najavi, da si bodo vzeli čas. Midva imava Laguno in Clio3 (ta je 20 cm daljši od Clia2), pa gre ogrodje pri Cliu brez problema v prtljažnik + košara (sva šla prav s Cliom, da sva to preverila).




_____________________________

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: bebbestil austin 3 voziček
18.8.2010 20:31:18   
luna_25
phelps ja pol je pa verjetno to in zato ne gre lupinica gor.Ma ne vem jutri ga grem še enkrat pogledat pol se pa odločim. Imam pa tudi jaz cliota, on pa megana tako da pol ni panike za prtljažnik. A v cliota ti je šlo ogrodje in košara, to je fajn.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: bebbestil austin 3 voziček
19.8.2010 7:57:26   
phelps
Ja, to je najmanjši voziček med temi off road variantami. Vprašala si me, če sem vzela tudi lupinico. Ja, vzela sva cel komplet.

Uspešen nakup ti želim!


_____________________________

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: bebbestil austin 3 voziček
19.8.2010 11:29:58   
phelps
Pupe, sem pravkar ugotovila, da je Coletto italijanski voziček (saj tudi že samo ime pove).

_____________________________

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: bebbestil austin 3 voziček
19.8.2010 15:21:57   
Lu
phelps daj mi povej kaj je premagalo da sta vzela colleto in ne ABC Design Cobro? Ker sta res skoraj identična. Sama se še odločam. Pa obvezno ga moram še videt.  

_____________________________

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: bebbestil austin 3 voziček
19.8.2010 15:34:44   
phelps
Lu, mojemu je bil ta vozek takoj zelo všeč (napihljive gume, majhen, okreten, kompakten, na malo se zloži, zlaganje je zelo preprosto, lupinica je ok (ima standard ECE R44/04), vse v kompletu, ugodna cena (pa nama ne bi bilo treba na to gledat, ker babi kupi)...), sem rekla, da ne bom komplicirala in rekla ok, ker je tudi meni všeč user posted image

Potem mi je rekel, jaz sem izbral vozek, ti izberi barvo... Sem se odločila za zeleno, pa me je prepričal ko sva se peljala domov za rdečo - sedaj mi tudi glede tega ni žal, ker je res veliko manj občutljiva in manj vpadljiva user posted image

So me pa danes klicali, da pride jutri ali v ponedeljek preko DHL. Jeeej user posted image


_____________________________

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: bebbestil austin 3 voziček
6.4.2014 19:06:00   
Ann*
Vem, da je tema stara ze stiri leta, vendar me zanima, ce ta vozicek se katera uporablja, ker se trenutno odlocamo za nakup rabljenega? (Ce na tem forumu sploh kdo sodeluje ja...)

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: bebbestil austin 3 voziček
26.4.2014 11:48:40   
phelps
Mi uporabljamo ta vozicek zdaj ze za drugo pupo. Smo zadovoljni, ce bi se enkrat kupovali, bi istega vzeli. Sportni del nam ni predstavljal tezave, obe sta spali v njem cisto lepo. Vozicek je kot nov, ceprav smo naredili z njim ogromno kilometrov.

_____________________________

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu Ann*)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: bebbestil austin 3 voziček
23.9.2015 12:55:37   
teyika
pozdravljene
Vem,da je tema ze stara ampak me nekaj zanima glede vozicka. Dobila sem ga taksnega kot je tukaj coletto austin 3 https://www.google.si/search?q=coletto+austin+3&client=tablet-unknown&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CBoQsARqFQoTCJiak6n5jMgCFQpVGgodarIFWw&biw=800&bih=1280#imgrc=1rHVn20kblwBVM%3
Star cca 4 leta.
In me zanima, kdo je proizvajalec oz.od kot izvira, kdo ga prodaja
Kje bi dobila kaksne rezervne dele... menjat bi morali pocasi sprednjo kolo.
Ce ima katera kaksne informacije se priporocam. Jaz nimam papirjev od vozicka.
Hvala in lp

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: bebbestil austin 3 voziček
5.8.2022 9:58:44   
Feola
Myślałem też na początku o tym modelu, ale kupiliśmy Anex i myślę, że nie na próżno, jesteśmy bardzo zadowoleni. Ale jeśli ci to odpowiada, to świetnie.

(odgovor članu teyika)
Neposredna povezava do sporočila: 97
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...




Ime za fantka
sirenetta

Katero ime vam je bolj všeč?

Simon (27%)

Tadej (54%)

Emanuel (18%)


Število vseh glasov: 271

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!