|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Avtosedež BREVI GRAND PRIX
24.10.2005 15:06:42   
tinkatonka
Tiste ki imate. oz. ste ga imele, ta sedež me zanimajo vaše izkušnje. Kako ste zadovoljne z njim (pritrjevanje, varnost), do katerega meseca ste ga uporabljale oz. do kdaj ga boste uporabljale??? pa še to..kje ste ga kupile?? Zanekrat sem to znamko zasledila samo na www.soncek.si. Ali mogoce veste ce ga imajo tudi v toys'r'us v Gradcu???

Ze vnaprej hvala za informacije.

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Avtosedež BREVI GRAND PRIX
24.10.2005 15:54:49   
*maja
Mi smo ga imeli en kratek čas, vendar smo ga kar hitro zamenjali za Maxi Cosija. Na prvi pogled je super, udobnost sedeža je tudi kar v redu, je pa zelo štorast za pripet v avto in težko ga je fiksirat poleg tega pa je še zelo težak, ker ima kovinsko ogrodje.
No to so moje izkušnje.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Avtosedež BREVI GRAND PRIX
26.10.2005 14:11:49   
sarazan
Jaz sem naredila celo raziskavo glede varnosti avtosedežev. Ti rečem, da je "brevi" na spodnjem koncu srednjega razreda.

Meni je varnost otroka v prometu zelo važna in po rezultatih moje raziskave sem se odločala med Maxi Cosi in Romerjem, ki sta trenutno najvarnejša sedeža.
Lupinico smo kupili Maxi Cosi, sedež za kasneje bo pa Romerjev.


_____________________________

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Avtosedež BREVI GRAND PRIX
26.10.2005 16:56:30   
Nyah*
Uf..., s temi sedezi bo se problem! Je res velika izbira, samo je fajn slisat izkusnje, ker na prvi pogled res ne vidis, a je prakticen, a je varen,..., kar pa seveda MORA biti. Jaz v glavnem ne bom gledala na ceno, pri nobenem. Se mi zdi, da ti kombinirani, ki so kao od 0-18 kg niso tako dobri za user posted image , kot pa ce imas lepo lupinico eno dobro, pa potem en dober avtosedez. DRAgo siucer je, a kaj je to v primerajavi z varnostjo nasega pikca? NIC!

Meni se zdijo Romer res dobri, pa ful jih priporocajo! Je pa res, da ti brevi tudi ne zgledajo slabo, samo ce so tezki..., huh, ne vem no.

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Avtosedež BREVI GRAND PRIX
4.11.2005 21:49:02   
Lianna
Ojla. Jst ti ga ne priporočam. Ga je imela sestrična in ni glih fajn. Ga je uporabila samo za vožnjo iz porodnišnice potem so pa raje kupili lupinico. Ker v avtosedežu je tamala skor plavala, ker je res prevelik za novorojenčke. Tudi na fizioterapiji so ji omenili, da ga naj ne uporablja dokler ne bo punčka vsaj 6m stara.

lp

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Avtosedež BREVI GRAND PRIX
12.1.2010 18:43:04   
googica
no evo, naš je pa pri dveh in pol mesecih velik 67 centimetrov in ne gre več v nobeno lupino. ta je edini sedež, ki se ga da nekoliko nagnit, da mali ni čisto pokončen. varnost na prvem mestu itak, ampak dejte no, mal pretiravate s temi forami. če je sedež nov in kvalitetno narejen. zakaj bi mogu bit sedež lahek, sej se ga pa ja ne daje ves čas ven in noter iz avta?! in to da ga je kao komplicirano naštimat, potem je med nesrečo manj možnosti da kam poleti vse skup... se vam ne zdi??

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?