|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izkušnje z vozički za dvojčke
3.11.2005 15:59:47   
triglavčica
Lepo prosim za pomoč. Z dragim se že počasi razgledujeva po vozičkih, pa sva že čisto zbegana! Jaz navijam za Peg Perego Aria Twin, moj dragi pa pravi da so koleščki premajhni. Ena trgovka je tudi rekla, da sedeži ne grejo čisto v ležeči položaj, ampak kakor vem imajo vsi podobne vozičke, pa to ni kakšen večji problem, ker prve mesece ne hodiš dosti z njimi okrog.

Zelo bi bila vesela vaših izkušenj kateri vozek za dvojčke je najbolj praktičen, pa varen obenem.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izkušnje z vozički za dvojčke
3.11.2005 18:26:30   
tinatona
Haj!

Jaz sicer ne vem kateri voziček je najbolj varen. Ti bodo punce povedale ki jih imajo. Je pa fajn da si veliko zunaj. tudi na začetku (razen takoj po porodu).

LP Tina

(odgovor članu triglavčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Izkušnje z vozički za dvojčke
4.11.2005 9:21:29   
mujcek
Midva sva nabavila peg perego duette, pa bomo kmalu izvedeli kako se obnese. Za tega sva se odločila zato, ker je zaporedni oz. ožji.
Drugače pa sva si tudi želela kakšnega z velikimi kolesi, ampak kaj mi koristijo kolesa, če marsikje ne bi mogla skozi vrata user posted image

(odgovor članu triglavčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Izkušnje z vozički za dvojčke
12.11.2005 22:00:59   
mirka
Mi imamo Hauckov duo shopper. Vozek je super. 
Ko sem kupovala sem gledal ana sledeče:_ da gre skozi vsa vrta in v lift; da je lahek, da se lepo zloži. In takega tudi našla
V trovini Ariel je bil 59.900 SIt, jaz sem ga pa kupila v Avstriji v Toysu za 130Evrov.
Je zelo lahko vodljiv, lahek, ozek tako da gre z lahkoto skozi vsa vrata in v lift. Zloži se tudi zelo dobro in enostavno tako da mi ne zavzame veliko prostora v avtu.
Kolesa so pa srednje velika tako da mislim da tudi po zimi ne bo problemov. Sedaj je pa super,z eno roko ga lahko vozim.
Presodi pa sama.
Adio!
Muser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mujcek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Izkušnje z vozički za dvojčke
24.11.2005 8:42:51   
lucios
Mi uporabljamo Aria twin že 14 mesecev, se pravi, da smo dali skozi že vse letne čase. In moram reči, da sem ZELO zadovoljna z njim. Uporabljam ga že od začetka. Sedeži gredo dovolj v ležeči položaj, vsaj mi smo to uspešno prakticirali. Kupila sem še od Haucka zimski vreči, tako da smo lahko pozimi brez skbi odšli na sprehoduser posted image user posted image user posted image user posted image ! In tudi sedaj sta še uporabni.
Sedaj, ko sta pa punci že "veliki", se pa dajo sedeži nastavit v čisto sedeči položaj, kar nekateri vozički ne omogočajo. Pa še prednja mizica pride zelo prav, ko že sami sedijo, saj jih pol ni treba imet privezane še čez rame, ampak je dovolj samo čez pas, tako da lahko lepo sedijo in opazujejo naravo. Če se pa hočejo nagnit naprej, jih pa mizica ščiti.user posted image

Ne vem, zakaj so kolesa problemuser posted image . Res da so večja lepša, vendar gre s temi ravno tako dobro po ravnem in makadamu in tudi travniku - smo vse preizkusili, pa še vedno funkcionirajouser posted image .

Zloži se kot marela, tako da gre v prtljažnik-vsaj v mojega, povrhu je pa še zelo lahek.

Jaz ti ga priporočam, odloči se pa sama.

Lep dan še naprej!!

_____________________________

LEPO JE LJUBITI, LEPO JE DAJATI - A NAJLEPŠE JE BITI MATI.

(odgovor članu triglavčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?