|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Men je tako slabooooo
8.11.2005 10:55:51   
ElaM
Punce, dajte pomagat, kaj ste ve jedle, da ste omilile slabost? Men je slabo od zjutraj, ko vstanem do zvečer, ko zaspim.user posted image  Skoz imam želodec v grlu, ene pol ure je ok, samo ko kaj konkretnega pojem.


_____________________________

:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Men je tako slabooooo
8.11.2005 11:00:46   
Urša
Jah, nimaš kej, tud men je blo. user posted image user posted image user posted image  Samo se splača, veš! user posted image  Bo minilo, sicer je pri meni potem prišla kislina, ki me še vedno spremlja... pa nimam več dost za potrpet. 
Pila sem ingverjev čaj (bolj malo pomagalo), donat, coca-colo (mi je kdaj kr ublažila slabosti) pa trdi limonini bonboni so bli kr aktualni, so vsaj malo okus osvežili.
Drugače pa malo po iskalniku pobrskaj, se najde mnogo idej.user posted image

_____________________________

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Men je tako slabooooo
8.11.2005 11:05:38   
Marogica
Se mi pa res smiliš, vendar ti ne znam pomagat, ker sama te "sreče" nisem imela. Edina tolažba je ta, da bo prešlo. Na žalost.........

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Men je tako slabooooo
8.11.2005 11:05:42   
wawa
Menda pomaga čokolino in velike količine vode........je pa to pač del vsega, ampak se strinjam z Uršo - mine!!!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Men je tako slabooooo
8.11.2005 12:37:10   
AlinaPrapi
Živjo Irmy,
ko berem tvoj mail je kot da bi jaz pisala. Nekaj dni preteklega tedna je bilo za eno spoznanje bolje, čez vikend pa me je spet povsem "zvilo". Ne vem, spet čez dan jem sam kruh (kaj bo, če se mi upre še ta?), okrog 5h popoldne pa kaj čimbolj nevtralnega, le toplega (pire krompir, riž...). Ne morem niti pomisliti na sadje (prej sem ga pojedla vsaj 3/4 kg na dan), sladkarije (prej bi jih v neomejenih količinah), mleko ali mlečne izdelke. Bojim se, kakšni bodo izvidi za kri, dobim jih konec tega tedna. Kako daleč pa si že? Jaz sem v 11.tednu, tole me spremlja že od 5.ali 6.tedna in res že težko čakam, kdaj mine... Drži se, pravijo, da se potem vse pozabi :)!  

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Men je tako slabooooo
8.11.2005 12:39:31   
ZARA
Uh ja Irmy, temu se reče jutranja slabost user posted image  (so not)
Men je blo isto, od jutra do večera... Ja, mine pa res...
lpk

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Men je tako slabooooo
8.11.2005 13:28:37   
KODA
Pravijo,da pri slabosti pomaga ingver.Pa če ješ večkrat pa po malem,tudi pomaga.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Men je tako slabooooo
8.11.2005 13:57:10   
Kami
Drage moje,
meni je bilo slabo od 5. do 20. tedna (2. nosečnost). Tudi v prvi nosečnosti sem trpela do 16. tedna. Je zelo hudo vem, predvsem psihična plat prenašanja teh slabosti. Jaz sem sprobala marsikaj, nič ne pomaga zares. Nekaj stvari ti zadevo omili, odpravi pa ne. Iz ingverja sem si kuhala čaj, ki mi je malo pomagal. Jedla sem večkrat po malem, če sem sploh lahko kaj. Mleko, sadje, zelenjava, meso (tudi ribe) - tega na mojem jedilniku ni smelo bit. Bruhala vsak dan. Še zdaj (28. teden) mi je zvečer včasih slabo in še vedno sem preobčutljiva na vonjave.
Predvsem priporočam preusmeritev misli (vem, da je težko, ker je slabost ves čas tu) in zaposlitev s čimerkoli (zame je bil problem že časopis brat, ker mi je šlo na bruhanje od vonja tiskanega papirja user posted image ), če je le možno.
Pa da vam le čimprej mine!

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Men je tako slabooooo
8.11.2005 21:44:33   
Nely
Tut men je takooooooo obupno slabooooooo. Najrajš bi kr bruhala, sam se zadržujem, da ne. Pr men je enako, kot pr teb Irmy. Slabost čez cel dan, dans celo že zjutraj ob pol šestih. Pa še utrujena sem povrhu. Moja G. mi je rekla, da naj jem tako kot dojenček 5-6x na dan po malem in bom lažje prenašala slabost. Sam kaj, ko hrane sploh videt ne smem!!!!! Še, ko vidim kozarc vode, se mi vse dvigne. user posted image  Zravn sem pa tk obupno žejna, pa ful me zebe... user posted image  Mislim, da bom probala z ingverjem, mogoče bo pa pomagal.

Držte se!!!


(odgovor članu Kami)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Noro brcanje v trebuščku
video
Poglejte si nenavadno močno brcanje, ki ga je tale mamica doživljala v nosečnosti. Njen trebuh je dobesedno oživel, se p...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?